Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 pași pentru a avea un ten perfect – Andreea Bănică

5 pași pentru a avea un ten perfect

Toate femeile își doresc un ten perfect! Iată cum îl poți obține cu eforturi minime!

Pielea frumoasă este cheia unui machiaj fascinant. Dacă tenul nu e în regulă, cosmeticele scumpe sau produsele de ultimă oră nu vor fi de prea mare folos. Iată cum să ai o piele perfectă cu minimum de effort:

1. Curăță-ți, tonifică și hidratează-ți bine pielea

E important să duci un stil de viață sănătos, să mănânci alimente nutritive, cu vitamine și să alegi cosmeticele în funcție de tipul tău de piele. Curăță, tonifică și hidratează-ți pielea dimineața și seara. Folosește loțiuni tonice și creme hidratante.

2. Ascunde defectele pielii

Folosește anticearcăn de diverse culori. Cel verde anulează petele roșii și coșurile, iar cel purpuriu ori albastru ascunde pistruii și petele galbene sau maro.

3. Ascunde cearcănele

Aplică anticearcănul într-un soi de triunghi și apoi amestecă-l bine cu degetele. Nu îl aplica în straturi groase direct sub ochi.

4. Alege și aplică fondul de ten adecvat

Pentru a găsi fondul de ten potrivit, aplică pe gât câteva nuanțe. amintește-ți că nuanța tenului nostru se mai schimbă puțin în funcție de vreme, dispoziție și altele. Aplică fondu de ten din centru feței cudegetele sau cu o pensulă specială. Ai grijă la frunte, linia părului și marginile nasului.

Citește și:   7 tipuri de MACHIAJ pe care bărbații le URĂSC

5. Contur corect

Anticearcănele lichide și cremă se aplică mai greu și nu sunt potrivite pentru un machiaj de zi. Cele pudră și highlighter-ele arată mult mai natural și sunt mai ușor de aplicat. Regula principală e să lumnezi zonele pe care vrei să le accentuezi și să le închizi pe cele pe care vrei să le ascunzi.


Ca să conturezi o față ovală, întunecă-ți bărbia și linia părului. Pentru ca o față îngustă să pară puțin mai mare, aplică pudră pe pomeți.
Fața rotundă trebuie să pară mai lungă. Întunecă tâmplele, pomeții și maxilarul și evidențiază-ți fruntea, bărbia și zona de sub ochi.
Dacă ai o față triunghiulară, trebuie ca partea superioară să pară mai îngustă, iar cea inferioară să pară mai mare. Întunecă pomeții și zonele proeminente ale frunții. Luminează centrul frunții, bărbia și zonele de sub ochi.
Dacă ai o față dreptunghiulară, trebuie să îndulcești liniile și să o faci să pară în formă de diamante. Întunecă zona de deasupra tâmplelor și maxilarul. Evidențiază centrul frunții, zona de sub ochi și vârful bărbiei.

Citește și:   8 trucuri de frumusețe pe care ar trebui să le știe orice femeie

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.