Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 nuanțe de ruj pe care femeile stilate nu le poartă – Andreea Bănică

5 nuanțe de ruj pe care femeile stilate nu le poartă

Rujul este de departe cel mai folosit produs de machiaj! Află ce culori trebuie să eviți.

Poți alege dintr-o varietate imensă de culori și nuanțe de ruj, așa că ai putea cădea cu ușurință în capcana unor tonuri nebunești. E recomandat să-ți temperezi setea de culoare și să te întrebi mereu dacă nuanța rujului tău dovedește că ai stil sau nu.
Iată care sunt nuanțele de ruj nepotrivite:

1. Maro închis

Chiar dacă moda pare că revine la tendințele anilor nouăzeci, această perioadă nu a fot neapărat una clasică. Așadar, rujul maro nu ar trebui să fie refolosit.

2. Portocaliu

Nuanțele de corai subtil accentuează trăsăturile frumoase ale unei femei, dar nu portocaliul. Chiar dacă nu alegi o nuanță prea stridentă, nu ar trebui să îl porți cu o rochie de aceeași culoare.

3. Rozul aprins

Frumusețea naturală este evidențiată de un roz subtil și delicat, nu de rozul învecinat cu magenta. Poți purta haine de această culoare, dar buzele așa sunt prea ostentative.

4. Movul aprins

Chiar dacă s-au purtat hainele în nuanțe de lavandă, buzele mov nu arată extraordinar – dacă alegi un astfel de ruj s-ar putea să pari foarte vulgară.

Citește și:   Cum alegi RUJUL ROȘU în funcție de pielea ta

5. Negrul

Femeile rafinate nu își fac buzele negre – pot, cel mult, să apeleze la tonuri de vișină putredă sau dark goth, care sunt sofisticate și luxuriante.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.