Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
15 SECRETE de frumusețe pe care le folosesc toate femeile STILATE – Andreea Bănică

15 SECRETE de frumusețe pe care le folosesc toate femeile STILATE

Mai importante decât orice truc de frumusețe sunt secretele de îngrijire! Toate femeile ar trebui să le cunoască!

Pentru multe femei, să arate cât se poate de bine tot timpul e ceva absolut esențial și sunt gata să piardă mult timp și mulți bani pentru un machiaj special sau pentru manichiura ideală. Multe își doresc însă trucuri rapide, simple și foarte efciente de frumusețe. Dacă te numeri printre acestea, ai ajuns unde trebuie.

Iată cele mai bune sfaturi pentru a avea mâini și picioare îngrijite:

1. E mai bine să îți vopsești unghiile începând cu degetul mic, ca să nu îți atingi degetele curate cu unghiile vopsite.

2. Pentru a îndepărta oja rapid, înmoaie o dischetă de bumbac în acetonă și ține-o pe unghii 5-10 secunde înainte să începi să ștergi.

3. Lasă mereu benzile care te ajută să îți faci manichiura franțuzească, de pildă, să îți depășească unghiile.

4. Ca oja să se usuce mai repede, pune-ți mâinile într-un bol de apă rece imediat după ce ți-ai făcut unghiile

5. Poți amesteca niște fard de pleoape  cu lac de unghii pentru a obține o culoare nouă.

Citește și:   Cum să te machiezi în funcție de zodie - 2018

6. Pentru a îndepărta oja sclipicioasă de pe unghii, aplică niște acetonă pe o dischetă de bumbac, preseaz-o pe unghii și înfășoară degetul în folie de aluminiu. După câteva minute vei avea unghii curate.

7. Înainte de a-ți vopsi unghiile, aplică niște ulei de măsline pe cuticule. Așa vei putea îndepărta mai ușor oja care ajunge pe piele.

8. Ar trebui să-ți pilești unghiile cel puțin o dată pe săptămână, numai într-o singură direcție.

9. Dacă nu ai timp să îți faci o manichiură nouă, împrospăteaz-o pe cea veche cu puțin sclipici și lac de unghii transparent.

10. După o zi obositoare, pune-ți picioarele în apă caldă pentru 3 minute, apoi în apă rece pentru 1 minut. Apoi alternează între rece și cald în următoarele 15 minute.

11. Folosește pulpa unui ananas sau coaja unui kiwi pentru călcâie mai catifelate. Freacă-le 5 minute, apoi clătește cu apă și aplică niște cremă hidratantă.

12. Masajul picioarelor e cel mai bun remediu pentru oboseală și pentru a reduce stresul. Folosește ambele mâini pentru a-ți masa picioarele de la glezne până la degete.

Citește și:   9 lucruri pe care trebuie să le facă o femeie după ce naște

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.