10 trucuri de frumusețe care îți vor face viața mai ușoară

O femeie îngrijită e întotdeauna în centrul atenției! Află cele mai bune ponturi!

Toate fetele ştiu că e dificil să ai grjă la dietă şi să arăţi perfect de fiecare dată. Iată câteva trucuri de frumuseţe care îţi vor uşura şi te vor ajuta să economiseşti timp:

1. O alternativă pentru gelul de sprâncene
Aplică nişte fixativ obişnuit pe pieptenele pentru sprâncene. Poţi folosi şi periuţa rimelului pentru mai multă precizie.

2. Unghii albe
Când foloseşti ojă închisă la culoare, unghiile se îngălbenesc. Ca să fie albe şi curate, înmoaie o dischetă de bumbac în suc de lămâie şi înfăşoar-o apoi pe unghie. Acoperă cu niște folie și lasă să acționeze cam un sfert de oră.

3. Reamintește-ți data expirării
Este foarte important să nu folosești produsele cosmetice după data de expirare. Ca să nu uiți, scrie pe produs cu un pix sau cu un marker data deschiderii sau pe cea a expirării.


Ascultă noua mea piesă:


4. Evită spargerea fardurilor sau a pudrelor în timpul unei călătorii

Citește și:   5 metode naturiste pentru a scăpa de cearcăne

Dacă ești îngrijorată că fardurile tale preferate s-ar putea sparge în timpul unei călătorii, pune între fard și capac un strad de vată.

5. Picături de ochi pentru rimel
Dacă vrei să-ți repari rimelul, e recomandat să folosești picături de ochi. Poți folosi și lichidul de la lentilele de contact. Pune câteva picătui în tubul rimelului și agită bine înainte de a-l folosi. Nu pune niciodată apă sau altă soluție ce ar putea să-ți afecteze ochii!

6. Curăța placa și ondulatorul de păr
Pregătește un amestec de bicarbonat de sodiu și apă oxigenată. Curăță-le cu un șervețel moale, iar la final șterge-le cu un șervețel uscat.

7. Folosește fond de ten roz pentru a oferi rujului o finiare mată
Fondul de ten te ajută să ai o finisare mată a rujului. Ai grijă să alegi nuanța potrivită.

8. Manichiură excelentă
Aplică puțină vaselină cosmetică sau niște balsam de buze pe pielea de lângă unghii înainte de a le vopsi, ca să eviți petele.

Citește și:   10 trucuri de îngrijire a părului

9. Gene curbate

Dacă îți dorești să ai genele curbate pentru mai mult timp, înainte de a curba genele, ține puțin ondulatoul în aerul cald de la uscătorul de păr.

10. Înlocuiește spuma de ras cu ulei pentru bebeluși
Acesta hidratează mai bine și te va ajuta să eviți iritațiie.

Lasă un răspuns