Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
10 secrete pentru a avea un păr sănătos – Andreea Bănică

10 secrete pentru a avea un păr sănătos

Dacă vrei să ai un păr frumos, nu e suficient să dai foarte mulți bani pe produse scumpe – trebuie să știi să îl îngrijești.

Iată niște lucruri pe care fetele cu păr superb nu le fac niciodată:

1. Nu uită să-și pieptene părul

Fetele cu păr superb înțeleg beneficiile acestei acțiui. Periatul regulat îndepărtează părul căzut, stimulează circulația sanguină în scalp și ajută la împrăștierea uniformă a uleiurilor naturale pe șuvițele de păr.

2. Nu folosesc aparate cu căldură în fiecare zi

Căldura strică părul, astfel că ondulatoarele sau placa de păr trebuie folosite doar la ocazii speciale. E recomandat să eviți chiar și foehnul și să-ți lași părul să se usuce natural. În rarele ocazii în care folosești astfel de aparate, setează temperatura la minim și folosește produse de protecție.

3. Nu se spală pe cap în fiecare zi

Părul nu trebuie să fie spălat în fiecare zi. Dacă faci asta, doar va deveni mai uscat și mai sensibil. Pentru a treia zi de după baie poți folosi șampon uscat.

Citește și:   8 trucuri care te vor ajuta să arăți perfect dimineața

4. Nu merg la cel mai ieftin salon

Când îți aranjezi părul, merită să mergi la un salon puțin mai scump pentru o tunsoare de calitate.

5. Nu își usucă părul cu prosopul

Șterge-ți părul cu un tricou, fiindcă e mult mai moale și mai absorbant.

6. Nu dorm pe perne vechi

Fetele cu păr superb își schimbă fețele de pernă în mod regulat și le preferă pe cele de mătase, pentru că nu îți încurcă părul și păstrează umezeala naturală din el.

7. Nu-și expun părul la lucruri care l-ar deteriora

Părul trebuie protejat vara și acoperit în zilele geroase de iarnă. De asemenea, ar trebui să-ți înmoi părul cu apă proaspătă înainte de a intra în piscină, pentru ca părul să absoarbă mai puțin clor.

8. Nu uită de balsam

Fetele cu păr superb nu uită să folosească balsam sau măști nutritive.

9. Nu ignoră vârfurile despicate

Hidratează-ți vârfurile cu ulei de cocos, care e absorbit foarte ușor în păr. De asemenea, tunde-ți vârfurile despicate în mod regulat.

Citește și:   10 greșeli pe care le faci când îți speli părul

10. Nu uită că și dieta contează

Consumă alimente precum uleiul de măsline, somon proaspăt și avocado și toate uleiurile benefice te vor ajuta să ai un păr sănătos, puternic și strălucitor.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.