Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Răutatea ne urâțește, bunătatea ne face mai frumoși – Andreea Bănică

Răutatea ne urâțește, bunătatea ne face mai frumoși

Când auzeam că abia după 32 de ani o femeie e cu adevărat fericită și împlinită ziceam că oamenii ăia sunt nebuni. Mă bucuram de tinerețe și de energia pe care o aveam la 20-25 de ani și mă gândeam că asta e cea mai frumoasă perioadă a vieții.

Timpul mi-a demonstrat că greșesc. Anii au trecut și profesional totul mergea din ce în ce mai bine. A apărut Sofia care a dat cu totul alt sens vieții mele, aveam din ce în ce mai multe proiecte, au apărut rețelele de socializare care m-au adus mai aproape de publicul meu, aveam lângă mine prieteni adevărați pe care îi știam de ani buni, totul era foarte bine. Am zis „gata, acum chiar le am pe toate”. Și viața mi-a mai dat o lecție. A venit pe lume Noah Andrei care ne-a colorat viețile în culori de care nu știam că există. Am reușit să echilibrez foarte bine latura profesională cu cea personală și iată că acum îi spun Andreei de la 25 de ani că habar nu avea ce e fericirea.

Primesc foarte multe mesaje în care mi se spune că sunt frumoasă. Sunt întrebată foarte des în comentarii cum reușesc să arăt mai bine decât acum 20 de ani. Și știți că eu sunt mereu sinceră, nu mă ascund. Tehnologia a evoluat foarte mult, eu am grijă de mine și de corpul meu, fac diverse tratamente. Dar secretul nu știu dacă stă în asta. Secretul meu e fericirea interioară. Liniștea. Am învățat să nu mă las afectată de răutățile celor din jur și mai important de atât, să nu eman eu răutate. Nu vreau să fiu un vampir energetic, pentru că ceea ce dau voi primi la schimb. Iar eu prefer să fiu un om fericit.

Citește și:   Ce compromisuri am făcut pentru cariera mea muzicală

Am lângă mine mulți oameni calzi, blânzi, care mă inspiră în fiecare zi. Îi privesc și am speranță că într-o zi balanța va înclina în favoarea lor.

Am cunoscut săptămâna trecută niște oameni deosebiți. Am fost invitată la o clinica Famisoo și am găsit acolo oameni cu zâmbetul pe buze a căror misiune e normal să ne ajute să fim mai frumoși pe exterior, dar care se preocupă și de interior. Vă spun sincer că asta m-a impresionat foarte mult.

Pe lângă serviciile obișnuite de tratamente faciale, extensii gene, remodelare corporală, manichiură, găsiți și lucruri mai inedite, cum ar fi evaluarea stării generale de sănătate, consiliere și coaching pentru dezvoltare personală, terapii de vindecare alternativă, micropigmentarea cheliei, eliminarea tatuajelor. Și ce m-a impresionat cel mai tare, cei de la Famisoo ajută persoanele nevoioașe, familiile monoparentale și persoanele abuzate domestic. Lunar susțin programe de ajutorare a persoanelor cu venituri mici, oferindu-le gratuit consiliere și terapii complementare. Au organizat și o campanie de susținere a persoanelor care au urmat tratamente de chimioterapie, oferind-le gratuit procedurile de dermopigmentare a sprâncenelor. Oameni minunați pe care nu pot decât să-i felicit.

Citește și:   Primul cuvânt pe care l-a spus Noah Andrei a fost...

Adriana mi s-a părut o femeie extraordinară numai pentru că face așa ceva. Nici nu am nevoie să îmi spună cineva ceva despre ea. În ochii mei ea e un om așa cum aș vrea să văd mai des. E ușor să faci ceva pentru tine, să ai afacerea ta. Dar câți dintre noi ne gândim și la ceilalți? Câți dintre noi ne întrebăm cum poate ceva oricât de mic din ce facem noi să îi ajute și pe ceilalți? Pentru mai multe detalii despre ceea ce fac, puteți să intrați pe pagina lor și să îi descoperiți chiar voi.

Nu uitați că niciun serviciu de înfrumusețarea nu poate ascunde defectele care vin din interior. Fiți mai buni, mai toleranți, iubiți mai mult și preocupați-vă mai mult de persoana voastră și de cum puteți să evoluați și mai puțin de paiul din ochiul altora.

Nu sufăr de mine. Nu am nevoie să mi se spună că sunt frumoasă și să mi se facă complimente la orice postez. Nu vrea și nu mă aștept să mă placă toată lumea, dar mi-ar plăcea să înțeleagă mai mulți cât de prețios e timpul lor și în loc să stea să-mi scrie un comentariu fără rost să facă ceva pentru ei. Frumoasă trebuie să fiu în fața mea, să mă iubesc eu mai întâi ca să pot să strălucesc pentru oamenii dragi, care merită asta din partea mea.

Citește și:   Cum îl calmez pe Noah Andrei când are colici

Tratamentele de înfrumusețare sau ritualurile de îngrijire nu acoperă răutatea. Căutați mai întâi frumusețea în interiorul vostru și șlefuiți apoi exteriorul.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.