Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Primul cuvânt pe care l-a spus Noah Andrei a fost… – Andreea Bănică

Primul cuvânt pe care l-a spus Noah Andrei a fost…

A mai trecut un an, însa de aceasta dată într-o altă formulă, mai mare și… completă! Aceea de 2+2! Ce am realizat? Că a trecut timpul atât de repede, iar Noah a crescut văzând cu ochii. Da, parca mai ieri eram însărcinată, îmi era rău, mă simțeam obosită, extenuată și fără pic de vlagă, deși nu se vedea asta și nici nu am lăsat vreodată să se vadă. M-am gândit la faptul că Dumnezeu m-a binecuvântat să mai simt o dată sentimentul matern și mi-am impus să fiu tare și să depășesc momentele grele, deși, de multe ori, trebuia să fiu pe scenă pentru publicul meu drag, pentru oamenii care mă iubesc pe mine și muzica mea.

Am uitat ce a fost mai greu, nopțile în care nu dormeam🤦🏽‍și îmi alinam oboseala cu perna imensă pe care o strângeam în brațe și un film bun, pe care de multe ori îl dădeam de la început că mai ațipeam și pierdeam firul…ha ha ha. Și acum fac la fel.

Am născut și am născut cel mai simpatic băiețel, pe Noah Andrei! Ne-a întregit familia, visele și ne-a completat perfect. Ne-a făcut mai responsabili și mai maturi. Ne-a făcut să simțim fluturi în stomac, să ne îndrăgostim lulea de gingășia lui. Suntem așa cum își doresc mulți să aibă familia visată și le dorim tuturor ce avem noi! Nu m-am gândit vreodată că vom fi 4, dar am visat că voi avea un băiețel chiar înainte de a primi rezultatele de la laborator. Nu am spus nimănui ce visasem însă, când am primit telefonul și mi s-a spus că vom avea un băiețel sănătos, mi-am spus în gând că sunt binecuvântată și am fugit într-un suflet spre Lucian să-i dau vestea cea frumoasă.

Citește și:   7 lecții pe care le-am învățat până la 40 de ani

Prima luna cu Noah acasă a fost specială, mi-am dat seama că mai am un prunc, însă diferit de Sofi. Eram obișnuită cu ea, iar el era diferit. Și pentru ca Sofi să nu simtă că este dată la o parte am culcat-o în pat cu noi toți. 🙈

Deși avem un pat mare, era neîncăpător însă, eram fericiți și împliniți. Se trezea de câte ori îl auzea pe Noah că scâncea după lăptic. Îl schimbam, îi dădeam să mănânce, apoi o mângâiam pe Sofi pe căpușor și o pupam până adormea la loc. De multe ori o încurajam să meargă în camera ei pentru a dormi liniștită, pentru că dimineața mergea la școală. Nu, nu, nu…. își dorea atât de mult să-l simtă pe Noah, pe mine, pe tati, să vadă toate lucrurile astea, deloc ușoare pentru orice mama, însă atât de plăcute și fericite.

Ne-am bucurat împreună de fiecare băiță a lui, mai târziu Sofi se baga în baie și se juca cu Noah, iar astăzi când aude că face băița fuge de pe unde este, se dezbracă în mers și, țust, în băiță, la joacă. Joacă cu cântec, bineînțeles pentru că de la început, Noah a crescut cu muzică, a adormit cu muzică, a mâncat cu muzică. Și ce mai cântam cu Sofia!!!

Citește și:   Lui Noah îi cresc primii dințișori

A venit vremea diversificării și nu a fost greu deloc, a mâncat cu plăcere tot ce i-am dat. Chiar și când i-a pocnit gingiuța nu prea l-am văzut supărat decât că își dorea în brațele nostre, al tuturor, de la unul la celălat. 😄

Azi avem 2 dințișori pe care îi vom arăta în poze după 16 noiembrie când îl vom serba și îi vom tăia moțul. Am prins fiecare moment frumos în albume cu poze. La 10 zile de la naștere, de Crăciun, Paște, botezul, ziua Sofiei și acum la moț.

Și acum somnul cel mai bun este la pieptul meu, în brațele mele, unde orice pui se simte cel mai iubit și protejat. Încerc să mă împart între ei doi, Lucian și absolut tot ceea ce fac în meseria mea. Nimic nu este ușor însă, atunci când plec de acasă mă gândesc la ei, când sunt pe drumuri mă gândesc la ei, când urc pe scenă sunt cu gândul la ei, când plec spre casă abia aștept să ajung să îi iubesc așa… sufocant de mult!

Citește și:   Cum e viața unui părinte în vacanță 🏖

De curând a spus și primul cuvânt, tata. Lucian a fost foarte fericit și mândru. Acum spune foarte des și mama, și tata și abia așteptăm să înceapă să vorbească mai mult. Acum spune mereu „ma-ma, ma-ma” și eu mă topesc de fiecare dată.

Trăiesc clipe frumoase și parcă niciodată nu am fost mai fericită ca acum! Îmi iubesc meseria, o prețuiesc și o fac cu și mai multă dăruire decât înainte, am familia completă, am oamenii fericiți care mă văd la concertele mele, am muzica fără de care nu pot trăi. Și vă am pe voi, cei care mă urmăriți și mă citiți!🌹

Mesajul pentru Noah? Hmm… stiți ce? Îmi doresc pentru el o copilărie frumoasă, cum am avut noi, cu cheia de gât, viața liniștită, prieteni sinceri, să adune lângă el oameni frumoși care să îi dorească binele. Îmi doresc să fie sănătos și iubit, apreciat și devotat. Să se bucure de toate lucrurile mărunte în viață. Să-i fie aproape Sofiei și să o prețuiască așa cum se prețuiesc frații, iar pe noi? Vreau doar atât să-mi spună: te iubesc, mama!


Orice preluare se va face prin menționarea sursei și cu link activ.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.