Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Piesa vestimentară care mă salvează în orice situație – Andreea Bănică

Piesa vestimentară care mă salvează în orice situație

Viața mea a fost dintotdeuna mai agitată, iar acum, că avem din nou în casă un bebeluș, agitația a crescut. Cum vă puteți imagina, totul se face pe fugă. De multe ori prefer să stau mai mult alături de copii și să mai fur câte un minut și apoi mă grăbesc mai tare ca să ajung acolo unde trebuie să fiu. Țin foarte mult la punctualitate totuși, dar, din fericire sunt foarte organizată, așa că mă descurc repede.

Mergând la o emisiune și îmbrăcându-mă cu o rochie neagră până la genunchi, mi-am dat seama că într-adevar așa este: nu poți da niciodată greș cu o rochie neagră simplă. Este cea mai bună alegere atunci când mergi la un eveniment și vrei să fii sigură că arăți perfect.  O rochie neagră,  conică, elastică de ce nu, îți pune în evidență corpul armonios, te face să arăți mai slabă și îți scoate în evidență ce ai mai frumos!

Citește și:   Cum am început diversificarea la Noah Andrei

Mă regăsesc printre fetele cu corp clepsidră, armonios, cu mijloc mic, bazinul lat, cu sâni proporționali corpului meu. Uneori este mai greu să îmi găsesc blugi care să îmi vină bine însă, trec peste asta și dacă găsesc unii doar pe ăia îi port, nu îmi cumpăr mereu.

Rochia neagră o puteți accesoriza cu o sanda finuță și elegantă, cu bretea pe gleznă, cu cizme înalte cu toc sau fără toc, cu pantofi înalți cu botul ascuțit pentru a da lungime picioarelor, cu ghete cu toc cool colorate, cu adidași sau bascheți, cu papuci care sunt la modă astăzi, deși multora le este rușine să iasa așa pe stradă. Importantă este atitudinea, așa cum am mai spus-o: felul de a purta ceea ce vrei cu mândrie și fără frica de ceea ce spun cei din jur.

Așa că este nelipsită din garderoba oricărei fete această rochie care poate să te facă să arăți perfect atunci când nu ai idee ce să porți la un eveniment important din viața ta! Sunt convinsă că se află și în șifonierele voastre și sunt curioasă cum o accesorizați!

Citește și:   7 invenții care au schimbat lumea modei pentru totdeauna

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.