Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
De ce stau vara la Eforie – Andreea Bănică

De ce stau vara la Eforie

După cum probabil ați observat, foarte mare parte din vara asta am stau la mare. Am fost desigur la concertele mele prin alte colțuri ale țării și am venit câteva zile și la București, dar în mare parte am stat aici, la Eforie, locul în care m-am născut și am copilărit.

Pentru că am stat destul de mult la mare și nu poți să stai la plajă chiar toată ziua, am făcut cu ei mai multe activități, ne-am plimbat, le-am arătat locuri frumoase din județul Constanța. Până acum, cel mai mult le-a plăcut la Delfinariu. Sofia a mai fost și înainte, dar pentru că Noah e mai măricel acum, are 2 ani jumătate și înțelege mai multe, am zis să mergem să vadă și el delfinii. Spectacolul a fost extrem de reușit și toți copiii din public au fost încântați. Noah mă strângea mai tare atunci când delfinii făceau ceva mai deosebit și vedeam în ochii lui cât de mult se bucură.

Citește și:   Cum mi-am revenit după sarcini

Sofia a văzut o filmare cu mine de când am reușit să și pup un delfin și mi-a zis că era puțin geloasă că nu a stat și ea așa aproape vreodată, dar uite că acum a avut noroc. Unul dintre antrenori a chemat-o lângă el la un exercițiu cu delfinul și a fost fericită nevoie mare că a atins delfinul. La Delfinariu am mai văzut și o focă foarte caraghioasă și am ieșit și în microrezervația lor în care au tot felul de animăluțe simpatice, de la rățuște și oi la zebre sau căprioare, dar și o expoziție de păsări. Foarte frumos a fost, dacă aveți drum pe acolo, vă recomand să mergeți cu copiii.

Sunt foarte mândră că sunt constănțeancă și îmi place să promovez litoralul românesc atunci când am ocazia. Petrecem cât de mult timp din vacanțele noastre aici, pentru că știu cât de frumos e să crești la malul mării, să te bucuri de apă, de plajă și mi-am dorit același lucru și pentru copiii mei.

Citește și:   Ce educație mi-am dorit să le ofer copiilor mei

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ai mei!!! ♥️ @iamsofiamariab 10 ani @iamnoahandrei 2 ani si 8 luni #familyfirst #love #myeverything

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

De când eram mică vedeam cum toată lumea din țară și străinătate vine la tratamente aici la noi și plecau fericiți „de la nămol”. Veneau la băi și la fizioterapie și nu înțelegeam pe atunci de ce sunt totuși atâția oameni. Ei… Uite că a venit timpul să înțeleg. Am venit anul trecut prima dată, după ce am făcut discopatie lombară. V-am povestit despre problemele acestea în articolul de aici. O prietenă din mi-a recomandat să merg cu ea în Eforie la tratament, mi-a zis că și mama ei face de mulți ani și e bine și așa am ajuns să fac și eu celebrele tratamente, după 6 luni de zile în care nicio altă încercare din București nu dădea rezultate. Am fost anul trecut, m-am simțit foarte bine după tratamente și de asta am venit și o să tot vin.

Citește și:   Cum am reacționat când am găsit-o pe Sofia vopsită

Îmi era dor să scriu pe blog, sper că v-a plăcut să vă iau și pe voi în călătoria noastră. Vă aștept pe instagram și pe pagina mea de Facebook ca să fiți la curent cu tot ce fac. Pupici!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cine vine la mareeeeeee 🤪

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.