Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
De ce mi-am scos alunița?! – Andreea Bănică

De ce mi-am scos alunița?!

Dragii mei, v-am pregătit un articol despre un subiect foarte sensibil pentru mine. Vreau să vă povestesc și să vă arăt cum a decurs procesul de îndepărtare a aluniței… Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniță sunt aceeași!

Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul meu, dar și cu specialiști în domeniu, desigur. Ani la rând m-am gândit să fac asta, dar nu am avut curaj. Am vorbit mult cu Lucian pe tema asta, pentru că mi-a fost destul de greu să mă hotărăsc, dar mi-am luat inima în dinți și într-o zi am zis gata, hai s-o fac și pe asta!

Am decis să fac acest lucru a fost din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, alunița nu a fost un complex, ba din contră, ceva ce m-a diferențiat. Era un semn din naștere de care eram mândră, dar din motive medicale mi-am făcut curaj și am îndepărtat-o.

Citește și:   Cam cât durează pregătirea pentru o apariție la un eveniment monden

Din păcate, alunițele cresc odată cu noi, așa că o aluniță care are dimensiuni mari poate să fie periculoasă pentru noi, chiar dacă sunt benigne, pentru că ne putem răni ușor și putem provoca probleme în acest fel.

Veți vedea în video-ul pe care l-am pregătit cum a decurs tot procesul. Eu am apelat la bunul meu prieten Dr. Renert Gad în care am avut toată încrederea.

Înainte de excizie am făcut, normal, o anestezie locală, așa că durerea pe care am simțit-o a fost suportabilă. Procedura în sine a durat foarte puțin. Aparatul folosit de numește Loktal și utilizează tehnologia de frecvență radio. Poate fi folosit pentru excizii de alunițe, negi, papiloame, estompare riduri, vergeturi, cicatrici sau pori dilatați. Pentru orice întrebări, puteți să le scrieți direct celor de la Clinica Dr Renert Gad!

După îndepărtare aluniței a trebuit să folosesc local o cremă și să nu fardez zona. În câteva săptămâni o să se formeze o mică cojiță și gata. O să rămână un mic semn, care în timp se va diminua. 🙂

Citește și:   La ce tratamente de frumusețe apelez

În video puteți vedea exact cum s-a întâmplat totul!

Dacă aveți întrebări, le aștept într-un comentariu, aici pe blog! 🙂

Vă aștept și pe contul meu de instagram și pe canalul de YouTube! Pregătim multe filmulețe cu sfaturi utile! 🙂


Orice preluare se va face cu link activ către site-ul andreeabanica.com!

Cazare Eforie Nord

3 Comentarii

  • Am urmărit cu atenție videoclipul cu eliminarea aluniței tale dragă Andreea.
    Mă bucur nespus pentru tine că ești fericită și îți doresc în continuare succes în continuare în tot ceea ce îți dorești tu! ❤️
    Pe Facebook te urmăresc ca de obicei, dar din nefericire nu pot să îți dau like nici ție și nici oricărui alt profil deoarece sunt blocat pentru 30 de zile, deși abia ce ieșisem dintr-o blocare anterioară de 7 zile.
    Sărut mâna și numai gânduri de bine îți doresc.
    Nu uita te rog să practici neîncetat rugăciunea lui Iisus, care ne îndumnezeiește.

  • Draga mea Andreea, multumesc pentru acest videoclip, mi-ai dat mare incredere ca se poate face astfel de eliminari, am si eu una care a crescut in timp, este pe frunte, stai, am uitat sa-ti spun ca am 61 ani si ca sunt din viisoara, tocmai ce mi-ai bucurat sufletul cu prezenta ta la noi in sat la zilele comunei, as vrea sa te rog sa-mi spui cum sa procedez pentru a ajunge acolo si cam cat m-ar costa ( te rog, numai daca poti sa-mi zici, daca nu, nu-i nici o suparare), multumesc ca existi in viata mea, te ador pe tine cu toata familia! numai bine!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.