Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
De ce am plecat în America – Andreea Bănică

De ce am plecat în America

Dragilor, mi-am făcut puțin timp și m-am gândit să vă scriu ceva pe blog, pentru că trăiesc o experiență nouă și aș vrea să-mi amintesc mereu de această perioadă. Timp de o lună de zile am plecat din țară pentru a fi pe scenele din America, așa cum am visat toată viața.

A fost dificil să știu că plec o perioadă atât de îndelungată și că mi-am lăsat familia acasă.  Când am acceptat a fost o decizie pe moment, dar nu o regret. E o experiență foarte frumoasă pentru mine și am cunoscut oameni deosebiți. Nu e ușor, e obositor, zburăm foarte multe ore și cumva mi-a fost mai mereu teamă de avioane, dar am început să mă obișnuiesc și să dorm pe avion pentru a nu fi obosită când ajung în locurile în care avem concerte.

În fiecare oraș mare în care merg încerc să ajung în locuri frumoase și să fac poze. E cam greu pentru că am plecat în turneul acesta să cânt, nu să mă plimb, dar încerc să îmbin utilul cu plăcutul. E destul de greu să ajung la anumite locuri unde mi-ar plăcea să merg pentru că nu avem suficient timp, locurile în care avem concerte sunt la distanțe mari și suntem mai mereu pe drumuri și asta e destul de obositor. După America voi ajunge și în Canada. Abia aștept să văd și Canada, pentru că nu am mai fost până acum.

Citește și:   Cum îmi fac turbanul

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Neata! 🥰

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#goldengatebridge 👌🏾

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

M-am acomodat foarte repede cu fusul orar, cu siguranță voi simți schimbările când mă voi întoarce acasă, pentru că am mai avut experiența asta când am fost în Caraibe. Mi-a fost ușor când am ajuns, nu am avut absolut nicio problemă, dar mi-a fost mai greu când m-am întors în România.

În acest turneu am cunoscut foarte mulți români care și-au îndeplinit visele și s-au realizat în America. Departe de casă din păcate, dar mă bucur că mulți dintre ei au reușit să își facă o viață mai frumoasă, așa cum au considerat. Sunt oameni care ne-au primit în casele lor, ne-au așezat la mesele lor. De fiecare dată mă bucur să văd cât de calzi și primitori sunt și să văd că au păstrat spiritul românesc de ospitalitate, că ne-au întâmpinat cu brațele deschise.

Citește și:   Cum am grijă de părul meu

Sunt aici generații diferite de oameni care vin să ne asculte, oameni care cântă alături de mine vers cu vers toate melodiile mele: Sexy, Ai greșit, Numele tău, Love in Brasil, Samba, Același Iubit, În lipsa ta. Reacțiile oamenilor la fiecare început de melodie mă fac foarte fericită. E un sentiment greu de explicat, dar când văd cum le strălucesc ochii și își schimbă starea la începutul fiecărei piese, rămân fascinată și nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să fac ceea ce mi-am dorit dintotdeauna, să cânt, și sunt mândră că munca mea de atâția ani m-a dus acolo unde am visat mereu să fiu: pe scenă, să cânt alături de public.

Nu mi-a fost greu cu somnul, cu drumurile, cu mâncarea, cu nimic așa cum îmi e cu dorul de casă. E foarte greu să fii plecat de lângă familia ta atâta timp. Atunci când sunt în țară e altceva, lipsesc câteva zile și mă întorc la ei. Aici stau mereu îngrijorată, abia aștept să se facă la ei zi și să îmi trimită Lucian filmulețe cu ei, să văd ce au mai făcut, cum sunt. A rămas el alături de Noah și Sofia și am toată încrederea în el că se descurcă cum trebuie, dar mama e mamă și nu pot să stau cu inima împăcată. Îmi e foarte dor de ei și abia aștept să-i văd.

Citește și:   Ce moștenire las în urma mea

Românii din străinătate sunt foarte dornici să asculte piese românești de toate genurile și din generații diferite și mă bucur să fiu aici alături de o echipă așa frumoasă. Sunt în America alături de Gheorghe Gheorghiu, Adrian Enache, Vlăduța Lupă și Raoul. Fiecare are alt stil, face parte din altă generație, dar ne potrivim foarte bine și oamenii se bucură să ne asculte.

O să mă întorc în țară pe la sfârșitul lunii martie, până atunci mai avem de cântat:

8 MAR LOS ANGELES
9 MAR CHICAGO
10 MAR LAS VEGAS
15 MAR EDMONTON
16 MAR CALGARY
17 MAR VANCUVER

Abia aștept! Vă invit să mă urmăriți și pe instagram. Acolo pun mereu poze și filmulețe și vă țin la curent cu ceea ce fac. Ne vedem și pe facebook și vă aștept și pe canalul meu de YouTube! Pupici!

Cazare Eforie Nord

Adaugă Comentariu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.