Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum mă comport când sunt acasă – Andreea Bănică

Cum mă comport când sunt acasă

Cred că aceasta este întrebarea pe care o aud persoanele publice cel mai des: „cum te comporți acasă?”. Bineînțeles că toții oamenii din lumea asta, pe lângă ceea ce fac și ține de viața profesională, au și o viață personală pe care o trăiesc nu în funcție de cât de celebrii/bogați/ serioși sunt, ci în funcție de educația pe care o au, de principile lor și de personalitatea fiecăruia.

Acasă mă comport ca orice femeie normală! Pe lângă meseria mea de cântăreață, familia mea are nevoie de o mamă și de o soție care știe să facă tot ce e nevoie în casă.

Dorm în pijama lejeră și îmi place să am întotdeauna ciorapi în picioare (chiar și vara), pentru că sunt foarte friguroasă.

Nu mă dichisesc la culcare, ci am grijă să îmi fac ritualurile de noapte: duș, îngrijire dinți (pentru că și asta e o întrebare pe care o primesc des, nu am fațete, nu am dinții pușii, nu mi-am făcut albire; pur și simplu am avut întotdeauna grijă de ei). Știu că se poartă altceva, însă vă dezvălui că îmi place naturalețea și mizez pe ea! Mă demachiez cu șervețele umede de copii, îmi aplic cremele pe toata fața și pe corp și cam așa mă sui în pat.

Citește și:   Peripeții din vacanță: cum am ajuns la spital din cauza lui Lucian

Sunt obsedată de curățenie și îmi place să spăl obiectele sanitare cu un produs pe care îl folosesc de foarte mulți ani. Îmi place mult de tot cum miroase și vreau să-i simt mirosul până în adâncul sufletului. Vă mărturisesc că atunci am fost însărcinată cu Sofia, după ce am frecat cada, atât de mult mi-a plăcut mirosul că m-am dat și pe mâini și pe picioare. Da, e o nebunie (nu faceți asta acasă!!), dar mi-a plăcut la nebunie momentul! Îmi place să fac curățenie și să am mereu casa pusă la punct, dar recunosc că nu îmi place să spăl vasele. Am și ajutor în casă, pentru că nu aș putea să mă descurc singură atunci când trebuie să curăț toată casa și grădina.

Îmi place grădinăritul, asta pentru că sunt o iubitoare de natură. Mă simt foarte bine în mijlocul naturii. În fiecare primăvară pregătim curtea, facem curățenie generală, punem flori, pentru ca vara să fie fresh, colorată, plină cu flori și plante sănătoase.  Toamna are farmecul ei, iar plantele își schimbă culorile în cele de toamă, iarna împodobim curtea cu luminițe și alte decorațiuni de sezon, lucruri care pe Sofi o fac foarte fericită. Încerc pe cât de mult se poate să-i țin afară pe Sofi și Noah pentru a respira aer curat. Toții oamenii care ne trec pragul îmi spun că avem o curte superbă! Asta pentru că o îngrijim și o iubim.

Citește și:   Ce voi face anul acesta de Paște

Am scris acest articol pentru că mulți m-ați rugat asta. Aștept în continuare propuneri de subiecte pentru blog! 🙂

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.