Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum folosesc lămâia în tratamentele de frumusețe – Andreea Bănică

Cum folosesc lămâia în tratamentele de frumusețe

Hello, dragile mele! Într-o dimineață m-am trezit cu gândul că toate femeile vor să știe cum să aiba un ten de milioane, toate își doresc să fie frumoase, îngrijite, să arate impecabil, să aibă un ten frumos și plin de strălucire.

Într-adevăr, tenului trebuie să îi acorzi o mare importanță pentru că acesta este cartea noastră de vizită, cum s-ar spune. Este primul lucru pe care îl vedem când ne întâlnim cu o persoană față în față, primul lucru care ne atrage atenția.

Recunosc că am o genă bună și că până acum nu mi-am făcut probleme, însă am început să mă gândesc pentru viitor cum să fac să îmi mențin chipul senin.

Unul dintre secretele care mă ajută să îmi îngrijesc tenul este lămâia!!! Da, așa cum auziți. Poate unele dintre voi nu ați citit despre beneficiile lămâii, însă mi-am dat seama în timp cât de importantă este aceasta, așa că am început să o consum și să o folosesc în fiecare seară. Pur și simplu îmi dau cu lămâia pe față. Tai o lămâie în 4, pe o bucată aplic 2-3 picaturi de miere și îmi ung toată fața și gâtul cu ea, frecând bine, astfel încât totul intră în piele, apoi stau 30 min așa, timp în care mai fac alte lucruri prin casă. Simt că fața mă strange puțin, iar acest lucru este normal, întrucât amestecul este asemănător cu o mască. Între timp, dacă mai sunt și pupată, pot să spun că gustul este unul foarte bun: dulce-acrișor!

Citește și:   Ce educație mi-am dorit să le ofer copiilor mei

După 30 de minute mă clătesc foarte bine, după care aplic câteva picături de ulei de argan pe față.

În cazul în care nu știați, iată care sunt câteva dintre cele mai importante proprietăți ale lămâii:
1. Este o sursă foarte bună de vitamina C, care ajuta foarte mult la la imunitatea organismului.
2. Aceasta previne îmbătrânirea, în principal datorită vitaminelor și mineralelor pe care le conține, care ajută la menținerea sănătoasă a țesuturilor pielii.
3. Datorită acidului citric, lămâia ajută la grăbirea procesului de regenerare a pielii și previne apariția ridurilor și a acneii.

Pe lângă faptul că o puteți aplica pe ten, dar o puteți și consuma sau folosi în sucuri, lămâia vă ajută să obțineți tot ceea ce vă doriți pentru piele:stralucire, sănătate, frumusețe!

Închei cu un sfat pe care l-am primit de la un doctor estetician. Dacă veți bea în fiecare dimineață un pahar de apă cu lămâie multă, veți ajuta organismul să fie sănătos pornind din interior către exterior pentru că, în fond și până la urmă, sanatatea pielii vine din interior. Cu cât suntem mai sănătoși în interior, cu atât exteriorul nostru va arăta mai bine!

Citește și:   15 trucuri de frumusețe pe care ar trebui să le știe orice începător


Orice preluare a conținutului se face cu citarea sursei și cu link către pagina respectivă.

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.