Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum e viața unui părinte în vacanță 🏖 – Andreea Bănică

Cum e viața unui părinte în vacanță 🏖

După multe zile de plajă și răsfăț la mare, m-am întors în București și mi-am reluat activitățile de zi cu zi… Dacă se poate spune așa, pentru că la mine nicio zi nu seamănă cu alta…

Acum urmează multe concerte, pregătesc o lansare de videoclip, ședințe foto, trebuie să termin niște treburi administrative, Sofia abia așteaptă să ne pregătim de școală… Ce să mai, am multă treabă. Ați zice că atât cât am fost în „vacanță” m-am relaxat, dar orice părinte care merge cu copiii în vacanță știe că numai odihnit nu te întorci. Toată ziua te uiți ba la unul, ba la altul, te gândești că au programe și activități diferite, Noah trebuie să doarmă, Sofia vrea să stea în apă. Du-l pe Noah în cameră la somn, fă-i Sofiei ceva să mănânce, du-te vezi ce face Noah, dă-o pe Sofi cu cremă a 10-a oară și tot așa. Seara nu mai zic, iar mergem la masă, iar meniuri diferite, program diferit de somn, alintat înainte de culcare… Dacă deja n-ai picat de somn, îți mai rămân câteva ore în care te relaxezi singură. Plus că eu am mai avut concerte pe care a trebuit să le onorez și am făcut naveta între Eforie și orașele în care am cântat, veneam de multe ori înapoi fără să apuc să dorm și o luam de la capăt cu agitația.

Citește și:   M-am mutat la mare!🌴

Nu mă înțelegeți greșit, îmi place la nebunie tot ce fac pentru ei, sunt viața mea și aș renunța la orice pentru ei, doar că uneori ai nevoie să te mai relaxezi. Și ei au nevoie să fii relaxat, să te simtă cald și să ai răbdare cu ei. Ăsta e și motivul pentru care încă de dinainte de a-l avea și pe Noah Andrei, deci și când era doar Sofitel, ne ducem în vacanță singuri. O dată pe an, câteva zile suntem numai noi doi și așa ne mai relaxăm. Normal că îți e dor de ei și că mintea îți e tot acolo, dar măcar ai puțin timp tu cu tine să îți mai pui ordine în gânduri. Te simt și ei altfel când nu mai ești mereu obosit și pe fugă și le face bine.

Recunosc și am recunoscut întotdeauna că singurul compromis, să-i zicem așa, pe care l-am făcut pentru cariera mea a fost că mi-am sacrificat timpul. Că n-am știut ce e aia sărbătoare sau zi de naștere lângă familie, n-am știut ce e ăla program de somn normal, în mulți ani nici concediu nu știam cum e să ai. Pentru că munceam non-stop. În ultimii ani mi-am mai făcut ordine în priorități și am zis gata, trebuie să mai pun și stop. Dacă n-am singură grijă de mine, nu are nimeni și familia mea are nevoie de mine la putere maximă.

Citește și:   Noah Andrei vorbește și e foarte fericit!

Și vă spun sincer că așa mi-a fost mult mai bine. E adevărat că mă resimt după toți anii agitați, dar ușor-ușor le fac față. Am învățat să nu mai fiu obsedată de control și să las oamenii să mă ajute, cum vă ziceam, mergem în vacanțe și fără copii și apelez chiar și la ajutor din farmacie când e nevoie. O prietenă bună mi-a recomandat să încerc niște suplimente de vitamina B12, de care corpul nostru are mare nevoie. Le am pe cele de la B12 Vital și mă ajută să mă refac atunci când am senzația de extenuare și chiar și să dorm mai bine.

Sunt produse de o companie germană, WÖRWAG Pharma, și știți și voi că ce fac nemții e treabă bună. M-am convins de asta cu ani în urmă.  Dacă aveți și voi stările mele sau nu numai și dacă aveți pur și simplu deficit de B12, găsiți suplimentele pe care le iau eu în toate lanțurile mari de farmacii.

Citește și:   Cum să îți alegi COSTUMUL DE BAIE în funcție de FORMA corpului

Vă aștept cu drag la concertele de vara asta, o să mă întorc repede la mare și, cine știe, ne întâlnim! Nu uitați să aveți grijă de voi, sănătatea noastră e cea mai de preț!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.