Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum am împodobit brăduțul – Andreea Bănică

Cum am împodobit brăduțul

Crăciunul este o sărbătoare foarte importantă pentru mine și familia mea și ne lăsăm cuprinși de febra pregătirilor încă de la începutul lunii decembrie. Dacă de Revelion cânt, Crăciunul este o sărbătoare pe care o petrec întotdeauna alături de familie.

Încă din copilărie mi-am dorit să am un brăduț foarte bogat, cu o formă perfectă și multe decorațiuni, așa cum vedeam în filme și mă bucur că din an în an, brăduțul nostru e și mai frumos.

Am ales un brăduț artificial, pentru că nu am vrut să cumpărăm un brad natural pe care să-l ținem două săptămâni și apoi să îl aruncăm. Nu are rost să defrișăm pădurile, care ne oferă atâtea beneficii, când un brad artificial poate să îl înlocuiască perfect. Sigur, mirosul de brad natural este foarte frumos, dar e mai important să avem grijă de natură. Sofia spune că dacă am tăia un brăduț ar trebui să plantăm unul în locul celui tăiat și mă bucur că se gândește la astfel de lucruri.

Citește și:   Cum reușesc să fiu o femeie puternică și fericită

Sofia a fost foarte entuziasmată, pentru că împodobirea bradului este una dintre activitățiile ei preferate când vine vorba despre pregătiri pentru Crăciun. Sincer, și mie îmi place foarte tare și abia aștept să ne ajute și Noah Andrei. După cum vedeți, anul acesta l-am împodobit în trei culori: alb, argintiu și violet și ne place foarte mult rezultatul final. Sofia a ales culorile, iar Noah Andrei „ne-a aplaudat” din cărucior. Ne-a luat aproximativ 6 ore să împodobim brăduțul,  Sofi a adormit destul de repede, pentru că era târziu. Eu am rămas să mai decorez și casa după ce a adormit Sofi și apoi am căzut lată.

În caz că nu ați văzut cum am împodobit brăduțul alături de Sofia, puteți găsi filmarea aici:

Așa cum ați văzut în live, Sofia abia așteaptă să meargă la colindat, așa că în această seară vă pregătim o surpriză! 🙂

Vă îmbrățișez cu drag!

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

  • Foarte frumos este bradul si feerice momentele in care e împodobit!Să aveți un Crăciun fericit, iar Moșul să vă pună sub brad tot ceea ce va doriți!O seară mirifică!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.