Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum am ajuns să prezint emisiunea „Bravo, ai stil” – Andreea Bănică

Cum am ajuns să prezint emisiunea „Bravo, ai stil”

Dragii mei, după cum v-am anunțat și pe pagina mea de facebook, am preluat ștafeta de la Ilinca și mă veți vedea în fiecare zi la Bravo ai stil. Nu a fost o decizie pe care am luat-o ușor, vă spun sincer, pentru că vara este o perioadă foarte aglomerată pentru mine. Totodată, îmi e greu să fiu așa mult plecată de acasă și să nu stau lângă Noah. Și totuși, am stat, m-am gândit, m-am sfătuit cu cei apropiați și mi-am zis „da, pot să o fac”!

Deși nu obișnuiesc să merg la preselecții, atunci când s-a organizat castingul pentru primul sezon Bravo, ai stil am participat și eu pentru că îmi plăcea mult formatul emisiunii. A coincis însă cu perioada sarcinii și am ales să fac un pas înapoi atunci. Nu am fost supărată, pentru că cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unei femei este să devină mamă.

Propunerea să prezint emisiunea nu a venit ca o surpriză, căci am mai colaborat cu postul Kanal D în trecut și îmi face mare plăcere. La Bravo, ai stil, recunosc că nu m-am uitat integral, căci timpul nu mi-a permis, însă sunt înconjurată de mulți fani ai emisiunii. La noi în casă, în afară de Lucian, se uită toată lumea! Sofia este mare fan, le știe pe fete foarte bine și a fost extrem de fericită când a auzit că voi prezenta emisiunea, ba chiar a venit în platou și a defilat și ea pe faimosul podium, în fața juraților.

Citește și:   Plimbările în aer liber - cele mai relaxante pentru bebeluși și părinți

Mă simt foarte bine în această postură și mă bucur să fac parte din acest proiect ambiţios şi unic din România. Îi admir pe juraţi şi apreciez faptul că în cadrul acestui show se formează adevărate personalităţi. Fetele care reuşesc să treacă prin această competiţie evoluează foarte mult, nu numai din punct de vedere al alegerilor vestimentare, ci şi al caracterului. Nu e uşor să convingi juriul, publicul, dar şi pe contracandidate că eşti foarte bun în ceea ce spui și ce faci.

Vreau să vă mulțumesc vouă, prietenilor mei de pe pagina de facebook, pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis. M-am bucurat mult să văd că mulți dintre voi ați devenit mai nou fanii emisiunii Bravo, ai stil și sunt sigură că veți rămâne alături de mine pe tot parcursul sezonului.

Vă invit să urmăriți emisiunea în continuare  și, de ce nu, să-mi scrieți părerile voastre!


Orice preluare se va face cu precizarea sursei și link activ către articol!

Citește și:   Ce surpriză mi-a făcut Noah Andrei la 2 ani

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.