Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce surpriză mi-a făcut Noah Andrei la 2 ani – Andreea Bănică

Ce surpriză mi-a făcut Noah Andrei la 2 ani

Hm… oare și Noah moștenește talentul meu? Ha ha ha, a fost primul lucru pe care l-am zis când l-am auzit cântând un cântecel. Are 2 ani și 2 luni și de pe la 1 an și 2-3 luni am observat că își dorește foarte mult să vorbească. Nu știu cum sunt alți copii sau cum ar trebui să fie la vârsta asta, cât și când vorbesc, însă pot spune că Sofi la 2 ani și jumătate spunea Tatăl nostru și tot pe la 3 ani Sofi cânta una dintre piesele mele, Shining Heart, care se auzea pe toate radiourile. De atunci mi-am dat seama că are ureche muzicală. Cânta pe note, ținea ritmul și, dacă îi băteam un ritm îl reproducea imediat.

Acum Noah cântă singur prin casă. De multe ori îl surprind cântând sau îngânând ceva, însă de cele mai multe ori nu am telefonul la îndemână pentru a surprinde momentele cele mai drăguțe. Își alege singur cântecele pe care le reproduce, asta fiindcă de multe ori i le-am pus pe tableta și le-am cântat cu Sofi. Parca nu de mult vă spuneam că în casă la noi totul este un cântec. În baie, în bucătarie, în living, în dormitor… Sofi cântă, eu mai puțin, că nu mai am loc🙈, acum hop-țop și Noah Andrei ne demonstrează că are abilități. În primul rând memorie bună și în al doilea rând ureche muzicală. Bine că nu îl moștenește pe taică-su’, care este afon. Deși este impresarul meu și nu numai, el simte hiturile însa nu le poate cânta pe note.

Citește și:   Ce compromisuri am făcut pentru cariera mea muzicală

Deci, ce să mai, Lucian este în inferioritate. Când plecăm la drum, Sofi are telefonul cu căști și cântă, Noah tableta lui de la care nu își ia ochii și uite așa învață cântecele. Noi nu mai putem asculta nimic pentru că nu înțelegem nimic… este un amestec de muzică de toate genurile! În privința Sofiei sunt liniștită ca poate face muzică dacă își dorește, deși nu o împinge nimeni de la spate; este fix dorința ei. Așa că are și varianta a doua în viață. Este bine să ai un talent în plus față de mintea pe care ți-a dat-o Dumnezeu, pentru că în viață nu știi niciodată unde te duce drumul sau care este destinul tău.

Vă spun un secret? Mi-ar plăcea ca Sofi să urmeze conservatorul pe lângă alte lucruri care îi plac, pe care eu am dorit să îl fac, însă la vremea aceea, fiind din Eforie, părinții mei nu dispuneau de bani suficienți ca eu să studiez în București. Încă nu știm ce ne rezervă viața, este alegerea ei! Noi o vom susține. Cât despre Noah, nu are decât să cânte la tobe, ha ha ha! 🤪

Citește și:   De unde îmi cumpăram haine în perioada sarcinii

Vă pup și vă sfătuiesc așa: dacă simțiți pasiunea copilului vostru pentru muzică, mergeți la un specialist în domeniu care să îl asculte și să vă spună dacă are sau nu ureche muzicală. Voce avem cu toții, însă urechea muzicală este cea care ne ajută să reproducem sunetele melodios. De multe ori părinții au tendința să fie subiectivi, de aceea e important să mergi la un specialist, care îți va spune cu obiectivitate atunci când un copil are talent.

Orice drum ar alege copiii voștri, nu uitați să le fiți alături și să îi sprijiniți cu tot ce puteți. Încurajările voastre le vor da aripi!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mor 🙈🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 @iamnoahandrei #2anisi2luni

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.