Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce surpriză m-a așteptat când am ajuns acasă – Andreea Bănică

Ce surpriză m-a așteptat când am ajuns acasă

L-am așteptat pe Lucian să vină să ne ia de la maternitate și nu știam de ce întârzie atât de mult. Sora mea, Rami, mă tot ținea de vorbă și mă ducea cu zăhărelul ca să am răbdare, că durează mult să se facă formalitățile, că pot să-mi mai fac un calmat și să mă mai aranjez puțin până vine… Tot felul de pretexte. Însă nu mi-am dat seama nicio secundă că au pus ceva la cale. 

Așadar, a durat ceva mai mult plecarea din maternintate, dar a meritat așteptarea. Am încercat să fim cât mai discreți la plecare, ba chiar am ales o ieșire de la subsolul spitalului, dar tot am dat de câțiva prieteni din presă și le-am răspuns la câteva întrebări.

M-am simțit ca acasă imediat ce am urcat în mașina mea, de care îmi era cam dor ce-i drept. În timp ce ne îndreptam spre casă, aș fi mâncat un ecler cu fondnat și am făcut o mică oprire ca să-mi fac pofta inimii.

Am intrat ultima în casă și m-am pierdut cu firea! Nu știam cum să mai reacționez, cum să nu mai râd și să mă bucur așa tare pentru că mă durea operația. Eram în culmea fercirii! Casa era plină de baloane, flori și o barză uriașă pe care scria „it’s a boy”. Arăta minunat!

Nașii mei râdeau de râsul meu și de felul în care mă bucuram precum un copil care vede prima oară așa ceva. Sofi era în extaz și îmi arăta ce făcuse prin casă pentru a-l întâmpina pe frățiorul ei, Noah Andrei, cât mai frumos. A aranjat la etaj toți maimuțoii pe jos  și m-a chemat repezită să-mi arate. Îmi doresc să îl educ și pe Noah Andrei în același spirit în care am educat-o și pe Sofia: prietenoasă, darnică, iubitoare, protectoare, știe că e important să-și ajute prietenii la bine și la greu și să nu-i trădeze pentru nimic în lume. 

Am petrecut o seară minunată alături de cei dragi, ne-am pozat, ne-am îmbrățișat și am spus „Doamne, ajută să fim sănătoși”!

Ultimele zile au fost minunate pentru mine! Sunt fericită să știu că am prieteni buni care se gândesc la mine și la bebelulșul meu. I-am simțit pe prietenii mei foarte aproape de mine în ultimele zile, dar și pe voi, cititorii mei și vă mulțumesc mult pentru asta! 

Iată câteva fotografii de la petrecerea de bun-venit și o parte dintre cadourile pe care le-a primit bebe:

petrecere surpriza

petrecere surpriza

img-20161122-wa0034

img-20161122-wa0036

Citește și:   Ce credeți că a ales Noah Andrei de pe tăviță la moț?

Cazare Eforie Nord

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.