Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce operații am – Andreea Bănică

Ce operații am

Cei care mă urmăresc pe instagram au văzut că am folosit opțiunea de a vă răspunde la întrebări și mi-a făcut mare plăcere să vorbesc cu voi.  Deși eu sunt oricum activă și pe Facebook și instagram și răspund la comentarii, am avut ocazia să vorbim despre alte lucruri.

Am primit sute de întrebări și nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai des: ce operații estetice am?

Am 4 operații: două cezariene, apendicita și o operație la degetul mic de la mână.

Nu am nicio operație estetică! Ca să clarificăm acest lucru o să vreau să și definim acest concept. Operație estetică înseamnă o procedură care presupune reconstrucția sau modificarea aspectului sau formei unei părți a corpului. Vi se pare că vedeți ceva de genul la mine?

Nu judec persoanele care apelează la așa ceva, fiecare face ce vrea cu corpul lui. Pur și simplu eu nu am avut nevoie, nu a fost cazul… Mi s-a recomandat într-adevăr o operație pentru deviația de sept, dar sunt fricoasă și nu am curaj să o fac.

Citește și:   Cum am ajuns să prezint emisiunea „Bravo, ai stil”

Operațiile estetice nu sunt ceva rușinos, Doamne ferește, sunt oameni care au suferit accidente și sunt nevoiți să le facă. Nu sunt ceva nici de ascuns, nici pe care poți să le ascunzi, că se văd de la o poștă. Dacă aș avea vreo operație aș fi foarte onestă, aș recunoaște, dar pur și simplu nu e cazul și mă deranjează să se spună lucruri care nu sunt adevărate.

Eu am fost mereu o persoană sinceră, prea sinceră poate. Dacă aș face ceva aș povesti fără nicio problemă, aș împărtăși experiența. Sunt foarte asumată și încerc pe cât posibil să rămân o persoană deschisă, care nu are lucruri de ascuns, așa cum am fost și până acum!

Da, fac tratamente, am grijă de mine să arăt bine. Este normal pentru orice femeie să își dorească asta, iar pentru mine e cu atât mai important cu cât sunt mereu în fața publicului și trebuie să transmit o stare de bine. Ca să transmiți energie trebuie să fii tu în primul rând ok cu tine și imaginea ta, să te simți bine în pielea ta.

Citește și:   Ce vaccinuri au făcut copiii mei

Acum că am lămurit o dată pentru totdeauna sper acest subiect poate nu o să mai primesc întrebarea asta mult timp de acum încolo.

Vă aștept pe pagina mea de instagram și nu uitați să vă abonați pe canalul meu de YouTube ca să fiți la curent cu tot ce fac. Vă pup!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.