Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Am ajuns în casa lui Ion Creangă – Andreea Bănică

Am ajuns în casa lui Ion Creangă

În turneu, în drumurile prin țara mea frumoasă, recunosc nu prea am avut timp să vizitez locurile de care se bucura atât de multă lume, care pleacă special de acasă pentru a le descoperi.

Sunt sigură că mulți și-ar dori să ajungă aici și iată că eu am avut norocul să trec prin satul unde s-a născut Ion Creangă. Și pentru că mi-a marcat copilăria prin „Amintiri din copilărie”, m-am gândit să mă opresc să vizitez casa memorială. Am oprit mașina cu echipa mea în fața intrării Parcului tematic „Ion Creangă” din Humulești.

Am intrat în lumea poveștilor repede, pentru că am descoperit o priveliște superbă cu legende care mai de care, cu multe obiecte vechi, decorațiuni, figurine (Ursul păcalit de vulpe, La cireșe, Capra cu trei iezi etc.). M-am bucurat ca un copil mic, făcându-mi poze peste tot și parcă retrăind poveștile pe care mi le spuneau bunicii mei când mergeam seara la culcare.

Citește și:   Cum era pentru mine prima zi de școală

 

😂😂😂

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

 

Îmi doream cu ardoare să ajung o dată în acest loc și să văd cu ochii mei unde s-a născut și a copilărit Ion Creangă.

Nu am trecut neobservată, deși eram concentrată și repezită să pozez toate locușoarele frumoase. Alunița m-a dat de gol și uite așa am ajuns să fac poze cu oamenii dornici să imortalizeze momentul în care s-au întâlnit cu mine tocmai la Humulești, nu la vreun concert de-al meu.

Am cumpărat o amintire frumoasa pentru Sofia (un tablouaș cu o imagine din „Capra cu trei iezi”) apoi i-am trimis și ei pe telefon imagini surprinse de mine în locul pe care l-am vizitat.

Dacă în drumurile voastre aveți ocazia să ajungeți în acest loc, mergeți pentru că merită! Este de basm👌🏾

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.