Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 lecții pe care le-am învățat până la 40 de ani – Andreea Bănică

7 lecții pe care le-am învățat până la 40 de ani

În primul rând, vreau să vă mulțumesc din toată inima pentru mesajele frumoase pe care mi le-ați trimis, pentru comentarii, pentru cadourile pe care le-am primit de la toți prietenii dragi care m-au surprins ieri. În primul rând, mi-ați demonstrat cu toții că sunt iubită, lucru care pentru mine înseamnă enorm! Sunt măgulită.

Ieri am împlinit frumoasă, perfecta vârstă de 40 de ani. Nu mă sperie absolut deloc această vârstă, pentru mine anii sunt doar niște cifre, ceea ce contează este să fim fericiți, împliniți și sănătoși. În acești ani, am învățat câteva lucruri pe care, sincer, mi-aș fi dorit să le știu mai devreme… Nu degeaba se spune că înțelepciunea vinde odată cu vârsta.

1. Familia e cel mai important lucru din viață. Sunt într-un punct al vieții în care familia mea mă împlinește și mă întregește. În fiecare clipă, cu tot ce fac, mă gândesc la ei, la peroanele pe care le iubesc mai mult decât îmi iubesc viața și îmi doresc să îi știu bine, fericiți și sănătoși.

2. Trebuie să ai răbdare. Încă nu m-am perfecționat, dar în timp am înțeles că oamenii care au mai multă răbdare, care sunt mai calmi, trăiesc mai mult și sunt mai fericiți. Lucrurile se rezolvă în același ritm și dacă ești nervos, și dacă îți păstrezi calmul și te relaxezi.

3. Nu trebuie să crezi niciodată că le știi pe toate. Întotdeauna e loc de mai bine, întotdeauna e ceva nou ce poți învăța, ceva ce nu știi. Eu sunt și foarte curioasă de fel și sunt deschisă la opiniile celorlalți. Numai așa poți să înveți și să te dezvolți, ascultând și alte păreri, discutând cu oameni care sunt poate mai deștepți decât tine, mai pregătiți în domeniul lor.

Citește și:   Prima ședință foto a lui Noah Andrei

4. Nu e nevoie să te compromiți ca să ajungi unde vrei. Am făcut compromisuri pentru cariera mea? Da. Am muncit foarte mult, am avut perioade în care am făcut-o chiar peste măsură, dar asta a fost singura limită pe care am depășit-o. Nu sunt și nu am fost niciodată genul care să calce pe cadavre, să își dorească un succes machiavelic. Mereu mi-am văzut de drumul meu, fără să fac rău în calea mea. Munca și perseverența, poate un dram de noroc, sunt suficiente ca să ajungi unde îți dorești.

5. Nu trebuie să fii perfect. Poate că uneori sunt prea naturală, dezvălui prea multe, dar mereu mi-am dorit să mă prezint în fața oamenilor așa cum sunt eu cu adevărat, fără să îmi fie teamă de greșeli. Îmi asum greșelile, învăț din ele, dar poate 1000 de ani să trăim ca să putem ajunge să fim perfecți din toate punctele de vedere. Eu mă mulțumesc cu mai puțin și mă accept așa cum sunt

6. Nu trebuie să te placă toată lumea. Nici nu mi-aș dori asta vreodată, m-aș speria chiar. E normal ca oamenii să fie diferiți și să aibă gusturi diferite. Nu trebuie să te pierzi pe tine încercând să faci pe plac altora.

7. Sinceritatea e o valoare de preț. Am în jurul meu puțini oameni dragi pe care îi pot numi cu adevărat prieteni. Dar acești oameni au toată încrederea și dragostea mea. Și da, sunt oameni care au curaj să îmi spună adevărul în față, pentru că eu nu am nevoie de complimente și cuvinte de complezență. La rândul meu și eu sunt o persoană foarte sinceră și e normal să am același așteptări.

Tot ieri am sărbătorit și 10 ani de căsătorie cu Lucian, așa că am avut motiv dublu de sărbătoare.

Citește și:   Ce dietă țin ca să slăbesc după naștere

Dar… să o luăm cu începutul. M-am trezit foarte devreme din cauza furtunii care a fost ieri dimineață în București. Din cauza tunetelor și a fulgerelor s-a trezit și Sofia, care a venit repejor în camera noastră, pentru că îi era teamă. S-a băgat în pat cu noi și spre tristețea mea, ei nu îi mai era somn. Recunosc că eu eram destul de obosită și aș fi vrut să mai dorm puțin, adormisem abia pe la 3 dimineața. Nu am reușit să o conving, a vrut să se uite pe Netflix lângă noi. După câteva minute mi-a zis că mai bine se duce în camera ei, de unde s-a întors foarte repede pentru că își dorea să îmi dea cadoul! Imediat s-a trezit și Noah, așa că vă dați seama… nicio șansă să mai adorm. 😴

Am coborât din dormitor și m-am dus către cei mici și Sofia imediat mi-a zis „mami, mami, cadourile!”. Eu abia deschisesem ochii, eram foarte amețită, adormită, nici nu știam la ce să mă aștept. Ne-a făcut cadouri amândurora, pentru că știa că e și aniversarea căsătoriei, nu putea să-mi ia doar mie și lui tati nu. Zilele trecute a negociat cu doamna care ne ajută la curățenie să o ducă în oraș să se pregătească pentru această zi. Cum era normal, doamna m-a întrebat dacă are voie să o ducă, mi-a zis că au și ele puțină treabă, că e un secret… Recunosc că mi-am dat seama despre ce e vorba.

Am desfăcut cadourile, apoi Sofia s-a pregătit cu bona lui Noah și menajera și m-a luat iarăși prin surprindere când mi-a adus tortul și mi-au cântat la mulți ani. Am tăiat tortul împreună (preferatul meu, tort de amandină).

Noah s-a bucurat și el alături de noi, am tăiat tortul și deja eram copleșită de emoții. A fost prima oară când Noah nu a mai plâns atunci când se cânta la mulți ani în jurul lui.

Citește și:   Cum am reacționat când am găsit-o pe Sofia vopsită

Ziua a continuat cu interviuri. Au venit mulți prieteni de la televiziuni care mi-au adus multe flori și torturi, deja nu mai știam unde să pun atâtea torturi, cred că am avut vreo 7 în total. Pentru că ar fi fost imposibil să mănânc atâtea torturi, le-am împărțit prietenilor și persoanelor din casă. Eu am gustat foarte puțin, pentru că încerc să nu exagerez cu dulciurile.

În a doua parte a zilei am fost la Teo Show, unde ce credeți că mă aștepta? Încă un tort… normal. Am sărbătorit și acolo, apoi m-am întors spre casă și am căutat împreună cu Lucian un loc în care să sărbătorim duminică alături de prieteni.

Seara am sărbătorit acasă, în familie, cu un grătar de pește și am mai gustat puțin tort. După ce l-am adormit pe Noah, m-am trezit cu încă o surpriză din partea nașilor, care au vrut și ei să mă sărbătorească ieri, așa că la 11 seara am luat-o de la capăt alături de ei, am stat la povești și ne-a prin dimineața împreună.

Vă spun sincer că mi-am consumat de două ori bateria la telefon în urma tuturor mesajelor pe care le-am primit, la multe nici nu am apucat să răspund încă.

Vă mulțumesc încă o dată din nou! Mi-ați făcut ziua superbă! Vă doresc și eu înapoi tot ceea ce mi-ați dorit și voi! Să aveți multă sănătate, să fiți fericiți să visați cât mai mult și cât mai frumos, pentru că visurile devin realitate…

Orice preluare se va face cu citarea sursei și inserarea de link activ către site-ul andreeabanica.com.

Cazare Eforie Nord

Adaugă Comentariu

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.