Zodiile care se vor căsători în 2018

Anul 2018 abia a încept și anunță mari surprize pentru nativii celor mai norocoase zodii. În timp ce unii se vor bucura de succes în plan material, alții își vor întâlni perechea sau își vor oficializa relația.

Pentru 3 zodii, 2018 este anul marelui pas, așa că în această perioadă se vor cocentra pe aspecte ce țin de iubire și există șanse foarte mari să-și întemeieze o familie.

Zodiile care se vor căsători în anul 2018

 

1. Rac

Acest an aduce vești foarte bune pentru Racii la capitolul iubire. În acest an, foarte mulți vor fi deschiși către o relație nouă, iar lucrurile se așează foarte bine pe plan sentimental. Cei care sunt deja într-o relație serioasă, după ce au cântărit foarte bine lucrurile, se gândesc să facă marele pas. Este un an foarte bun și pentru a fi părinți.

2. Taur

Se anunță un an cu mare încărcătură pentru cei din zodia Taur. Vor fi cuprinși de romantism, iar cei care nu sunt încă implicați într-o relație vor întâlni persona care alături de care vor rămâne o viață întreagă. Sunt șanse foarte mari ca în 2018 să se căsătorească, iar astrolgii cred că este momentul perfect să spună da!

3. Capricorn

Este momentul potrivit să-ți oficializezi relația de cuplu. Trebuie să acorzi mai multă atenție partenerului de viață în 2018 și să consolidezi relațiile în care ești implicat. Cei singuri ar putea să-și găsească marea dragoste acolo unde nu se așteaptă, iar un prieteni vechi se poate transforma în dragostea vieții lor.

Citește și:   Ce coafură de toamnă ți se potrivește în funcție de zodie

Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie

Rochia de mireasă spune multe despre tine. Tu ce mesaj ai vrea să transmiți lumii? Dacă nu ești încă foarte sigură, iată niște posibile răspunsuri în funcție de zodia în care te-ai născut. Desigur, ai tot dreptul să fii sceptică, să te încrezi în instinctele tale și să alegi ce vrei, chiar dacă nu e exact ce se spune mai jos:

Berbec

Ești obișnuită să fii prima la orice, așa că probabil te-ai gândit dintotdeauna să porți ceva original la nunta ta, precum niște pantalonii – înainte ca acest lucru să fie extreme de la modă. Personalitatea ta agresivă, îndrăzneață, e perfectă pentru pantaloni. Cine are timp pentru tot materialul presupus de o rochie?

Taur

Pentru cineva atât de sensual ca tine, moda rochiilor cu un umăr gol ar trebui să fie perfectă. Nu numai că acestea sunt extraordinar de romantic, dar sunt și foarte frumoase, potrivite pentru cineva care estetica.

Gemeni

S-ar putea să ai uneori purtări diferite, iar asta nu e deloc un lucru rău. Asta înseamnă că în ziua nunții îți permiți să încerci mai multe lucruri. Încearcă o rochie cu formă schimbătoare, lungă în spate și scurtă în față sau cu elemente care pot fi înlăturate.

Citește și:   12 lucruri uimitoare se întâmplă în corpul tău când ești însărcinată

Rac

Ai și o parte tradițională și ce poate fi mai specific unei mirese decât un frumos decolteu în formă de inimă. Când părinții și viitorul soț te vor vedea pentru prima data în rochie de mireasă în ziua nunții, să te pregătești pentru lacrimi. Multe lacrimi.

Leu

Bine, doamna Leu. Tu trebuie să ai cea mai dramatică intrare în momentul în care muzica va porni. De ce ar trebui să-ți înnăbuși puterea înăscută doar pentru că te căsătorești? Scoate-o în evidență. Alege o rochie cu o trenă sau una cu o fundă imensă.

Fecioară

Ești foarte atentă la detalii, iar acest lucru se va vedea și atunci când îți vei alege rochia de mireasă. Nimic nu te va face mai fericită decât o rochie cu broderii sau dantelă – acest tip de rochie îți va bucura inima.

Balanță

Tu ești probabil născută ca să fii mireasă. Adori tot ceea ce e foarte frumos și feminine, așa că ai o mulțime de opțiuni. Vei gravita probabil spre rochiile cu flori delicate și dantelă.

Scorpion

Dacă te căsătorești, înseamnă că îți dorești foarte tare să trăiești alături de partenerul ales. Îți dorești foarte multe lucruri – inclusive o rochie de mireasă super sexy, recunoasște. Din fericire, există multe astfel de modele pe piață, astfel că ai de unde să alegi.

Citește și:   10 trucuri de înfrumusețare care te scapă de orice problemă

Săgetător

Tu vezi viața ca pe o călătorie incredibilă. Atunci când îi vei strânge pe cei dragi în jurul tău pentru a fi martorii celui mai profund eveniment din viața ta, vei vrea ca asta să se întâmple într-un loc special. Lasă-te în voia vântului și alege o rochie vaporoasă.

Capricorn

Ești o persoană cu picioarele pe pământ, care nu are nevoie de accesorii inutile în ziua nunții, nu-I așa? Amintește-ți că și Kate Middleton e Capricorn – dedicată până la final, la fel ca tine. Așadar, poartă o rochie cu model contemporan, cu linii fine, curate.

Vărsător

Tu ții la bunăstarea planetei, așa că îți dorești probabil o rochie prietenoasă cu mediul. Nunțile sunt, într-un fel, o risipă – de la flori, decorații și toate lucrurile pe care le plătești și de care te bucuri doar o dată. Nu vrei să exagerezi. Apelează la un designer care folosește material prietenoase cu mediul sau reciclează – poate că rochia mamei nu e atât de urătă, până la urmă, și chiar îți vine bine.

Pești

Deosebită, deosebită, deosebită – cam așa ai putea fi descrisă. Ești o persoană visătoare, impredictibilă și romantică, desigur. Oceanul care îți străbate interiorul va găsi o formă să se reflecte și în rochia ta de mireasă, nu există îndoială. Ce ar putea fi mai potrivit pentru tine decât o rochie vaporoasă, asemănătoare unei cascade?

Lasă un răspuns