Topul zodiilor care îți vor frânge inima

Știm cu toții că faptul că a avea o inimă zdrobită este un proces groaznic și dureros și indiferent de cât de pregătit ești pentru acest moment, este totuși de fiecare dată un șoc. Iată semnele zodiacale care îți pot frânge inima, clasificate de la cele mai bune la cele mai rele

1. Racul

Racul ar face orice altceva decât să îți frângă inima. Dacă ar face asta, s-ar simți în primul rând el groaznic și s-ar gândi la asta multă vreme, uneori chiar va vrea să evite să intre într-o altă relație prea curând. Dacă un Rac nu va mai avea sentimente pentru tine, va prefer să rămâneți prieteni decât să îți frângă inima.

2. Balanță

Balanțelenu doresc să –i rănească pe alți oameni, așa că, atunci când o fac, este o reacție la propria lor suferință. Ei tind să intre în relații prea repede și atunci când lucrurile încep să devină serioase, ei decid că trebuie să se îndepărteze. Balanțele urăsc conflictele și mai ales urăsc să îi faci să se simtă vinovați, așa că va prefera să dispară fără ca tu să știi de această intenție.

3. Fecioară

Fecioarele pot deveni extrem de critice și atunci când se concentrează pe cineva anume, îi pot distruge stima de sine, încrederea în sine și liniștea sufleteacă. Ei cred că provin dintr-un loc în care nu există durere și că trebuie să ții cont de toate lucrurile pe care le spun, astfel încât pe viitor să fii o persoană mai bună. Dacă poți să supraviețuiești criticilor constante, poți avea o relație cu o Fecioară.

Citește și:   5 tipuri de PĂRINȚI pe care poți să-i întâlnești în parc

4. Scorpion

Scorpionii simt foarte mult emoțiile și atunci când se apropie de cineva, intenționează ca relația să dureze mult timp. Cu toate acestea, dacă un Scorpion se simte rănit, ei se vor comporta astfel încât să te poată ataca și să te rănească mai mult. Va fi foarte atent la slăbiciunile tale, și te va ataca acolo unde te doare cel mai mult.

5. Capricorn

Dacă ideile tale despre modul în care vezi o relație nu se îmbină bine cu cele ale unei persoane căreia îi corespunde acest semn, Capriconul te va ataca fără să stea pe gânduri. Acesta poate fi extrem de inflexibil, și e va face să suferi prin simplul fapt că nu e dispus să facă compromisuri.

6. Berbec

Berbecul se îndrăgostește repede, dar se plictisește chiar mai repede. Când va vrea să se despartă de tine, te vei întreba cu ce ai greșit și ce a cauzat această ruptură. Odată plecat, Berbecul se va întoarce doar ca să aducă mai multă suferință. Așa că încercă să nu-l mai primești înapoi.

Citește și:   7 lucruri pe care le vei regreta peste 10 ani

7. Taur

Pentru un semn care este atât de elegant și frumos, este, de asemenea, brutal, rece și crud. Ai crede că totul decurge foarte bine când dintr-o dată se întoarce împotriva ta. Cu marea lor încăpățânare, ei pot avea acces la negativitate și la rău atunci când vor să pună punct relției. Dacă ei decid că i-ai trădat într-un fel (chiar dacă este o minciună), vor vrea să se răzbune.

8. Leu

Leul îți va rupe inima făcându-te să te simți mic și nesemnificativ. Când va descoperi câteva lucruri care nu îi plac la tine, va face tot posibilul să îți doboare stima de sine, iar pe de altă parte, nu te va lăsa să pleci ușor de lângă el. Trebuie să te îndepărtezi fără să te uiți în urmă, pentru că te va face să suferi cu fiecare cuvânt.

9. Pești

Nativul Pești e foarte dulce în general, însă într-o relație ies la iveală laturi cât mai ascunse și mai rele. Te poate răni într-o varietate de moduri, și ce este la fel de rău este că după aceea se va da drept victimă, făcându-te pet ne să te simți vinovat.

Citește și:   Cum să-ți alegi ROCHIA perfectă în funcție de ZODIE

10. Gemeni

Nu vei știi niciodată în ce stadiu e relația ta cu un nativ Gemeni. Într-o zi te copleșește cu declarații de dragoste, iar în alta pare că nu știe că exiști.
Este foarte posibil să dispară în orice moment.

11. Vărsător

Vărsătorul este atât de puțin implicat că nu îți va face nimic în mod direct. Ci mai degrabă va flirta cu alte persoane în fața ta. Când va vrea să se despartă de tine, o va face abordând o atitudine superioară, susținând că nu îl poți înțelege.

12. Săgetător

Acest semn își va pune mereu nevoile și dorințele proprii mai presus de orice iubire. Nu te poți baza pe Săgetător, mai ales pentru viitor, pentru că el cu siguranță nu te-a inclus în planurile lui. Important e să îi fie lui bine, iar tu rămâi doar o companie plăcută.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.