Ce spune despre relația voastră felul în care el te îmbrățișează

Nu toți bărbații își pot exprima cu ușurință emoțiile în mod verbal. Din fericire, limbajul corpului poate fi de ajutor. Dacă vrei să știi ce ar putea să spună îmbrățișările despre relația voastră, citește mai departe:

1. Îmbrățișarea de la spate

O îmbrățișare puternică de la spate spune că cel care ți-o oferă e gata să te protejeze de toate greutățile și că nu îi e frică să-și asume responsabilitatea. Este un adevărat cavaler, alături de care te vei simți mereu în siguranță.

2. Îmbrățișarea taliei

Chiar dacă bărbatul nu și-a mărturisit încă sentimentele, această îmbrățișare vorbește de la sine. El e neînarmat înantea ta și vrea să petreceți cât mai mult timp împreună posibil. Ai grijă însă, pentru că acești bărbați se îndrăgostesc și se dez-îndrăgostesc rapid.

3. Îmbrățișarea cu o bătaie pe spate

Această îmbrățișare e mult mai obișnuită pentru relațiile de prietenie, decât pentru cele romantic. Dacă acum sunteți doar prieteni, e foarte probabil ca așa să și rămâneți – prietenul tău te va asculta și te va sprijini. Dacă aveți o relație și numai așa te îmbrățișează, ar trebui să-ți pui câteva întrebări.

4. Te îmbrățișează în timp ce vă priviți în ochi

Dacă te îmbrățișează cu blândețe și delicatețe și se uită în ochii tăi, atunci poți să fii sigură – acesta este un semn că între voi există o legătură adevărată și puternică. Te apreciază foarte mult, iar tot ceea ce ți se întâmplă e foarte important pentru ei. Astfel de relații au un viitor – și probabil unul foarte fericit.

5. Îmbrățișarea ”London Bridge”

Dacă în timpul îmbrățișării există o distanță vizibilă între voi, iar aceasta pare doar politicoasă și grăbită, înseamnă că nu vă pasă cu adevărat unul de celălalt și că doar încercați să salvați aparențele. Astfel de îmbrățișări sunt însă utile atunci când trebuie să-i saluți pe membrii familiei cu care nu te înțelegi prea bine.

6. Îmbrățișarea prelungită

Toată lumea cunoaște, probabil, această îmbrățișare. Cu toții avem nevoie de ea atunci când ne-ar prinde bine sprijinul unei persoane dragi. În timpul acestei îmbrățișări nu e nevoie de cuvinte, iar lucrurile parcă nu ar mai fi atât de îngrozitoare. Cel care îți dă o astfel de îmbrățișare e gata să fie alături de tine la bine și la rău, iar asta e foarte important.

Citește și:   8 semne că ești într-o relație care nu îți face bine

7. Îmbrățișarea cu o singură mână

Atunci când partenerul te îmbrățișează așa, te ia sub aripa sa și încearcă să te protejeze de orice. Dacă sunteți doar prieteni, înseamnă că își oferă ajutorul și sprijinul.

8. Îmbrățișarea obraznică

Cel care te îmbrățișează așa abia așteaptă ca lucrurile să evolueze și încearcă să demonstreze rapid lumii că îi aparții lui și numai lui. Dacă sunteți abia la început, e foarte probabil ca sentimentele sale să nu fie prea puternice.

9. Îmbrățișarea puternică

Dacă un bărbat te îmbrățișează așa, ești norocoasă – te tratează bine și te prețuiește. Astfel de bărbați sunt romantici și sinceri și visează să aibă o familie puternică și fericită.

Citește și: Ce spune despre tine felul în care îmbrățișezi

Cu toții avem nevoie de contact fizic cu cei dragi. Felul în care îmbrățișezi oamenii spune ceva despre tine și relația pe care o ai cu aceștia. Poate că unora li se pare că e un gest banal, însă modalitatea prin care îmbrățișezi pe cineva poate transmite foarte multe lucuri.

10 tipuri de îmbrățisări:

1.Dacă mângâi spatele cuiva înseamnă că vrei să-l liniștești

Transmiți că totul va fi bine. Ești dispus să vorbești despre problemele tale și să-l asculți pe celălalt.

2. Dacă te uți direct la el se formează o legătură sinceră

Dacă te uiți la partener în timp ce-l îmbrățișezi, stabilești practic o legătură cu sufletul lui. De parcă în ochii lui e cuprins tot universal.

3. A-ți pune brațul pe umărul cuiva e considerat adesea un semn de prietenie

Acest gest înseamnă că ai încredere în celălalt. Nu-ți îmbrățișezi așa numai iubitul, ci și prietenii în care ai încredere și pe care te poți baza.

4. Dacă bați pe cineva pe spate în timp ce-l îmbrățișezi e tot semn de prietenie

Dacă îmbrățișezi așa, emani un sentiment de camaraderie. Nu vrei intimitate, doar îți faci prieteni.

Citește și:   9 greșeli care îți deteriorează părul

5. Să-ți înfășori mâinile în jurul taliei e ceva foarte dulce

Dacă îmbrățișezi pe cineva pe la spate, vrei să fii protector. Știi că poți oferi securitate și confort oricând.

6. Dacă-ți pui mâna în buzunarul partenerului denotă un sentiment de siguranță

Dacă faci asta înseamnă că ești destul de relaxată și te simți confortabil cu el.

7. Dacă dansați încet în timp ce vă îmbrățișați – vă iubiți

Dacă vă îmbrățișați și vă mișcați în același timp, chiar sunteți îndrăgostiți. A fi cu această persoană te face să te simți viu.

8. Îmbrățișarea strânsă spune că nu vreți să vă despărțiți

O astfel de îmbrățișare spune că îl iubești mult și că ideea că el va pleca te îngrijorează.

9. Îmbrățișarea la distanță spune că nu te simți confortabil

Asta se întâmplă atunci când îmbrățișezi pe cineva, dar te asiguri că jumătatea de jos a corpului tău nu se apropie prea mult de celălalt. Asta sugerează nesiguranță sau dezacord.

10. Desfacerea picioarelor emană senzualitate

Dacă unul stă jos sau îl prinde în brațe pe celălalt, amândoi simțiți dorință. Acest tip de îmbrățișare nu înseamnă că nu îți iubești partenerul, ci că există multă atracție fizică acolo.

 

Citește și: 6 semne că relația nu mai funcționează

Majoritatea legăturilor romantice își pierd, cu timpul, culorile strălucitoare și pot fi afectate de rutină. Dacă nu depui eforturi pentru ca relația să meargă, s-ar putea să rămâi blocat/ă într-o relație nesănătoasă.

Iată câteva semne care sugerează că un membru al cuplului este nefericit:


1. Indiferență față de viața și munca celuilalt

Uneori vrei numai să vorbești cu cel drag, să-i povestești despre ce s-a întâmplat peste zi, poate chiar să te plângi – și să fii acceptat așa cum ești. Atunci când nu primești sprijin deloc, când nu ești ascultat/ă și când ești pus/ă pe ultimul loc, e clar că ceva nu e deloc în regulă.

2. Neîncredere totală

Oamenii care nu au încredere în sine, cu stimă de sine scăzută, își transferă adesea complexele în relațiile de dragoste. La început, un astfel de comportament poate fi greu de remarcat. Dacă un membru al cuplului începe dintr-odată să controleze toate sferele vieții jumătății sale, această neîncredere este un semn al unui disconfort intern.

Citește și:   9 lucruri care îi fac pe bărbați să îți cadă la picioare

3. Amânări constante ale întâlnirilor și întârzieri

În viață, nu totul se întâmplă așa cum ne propunem – apar sarcini urgente pentru serviciu sau alte lucruri neprevăzute. De obicei, însă, asemenea cazuri extreme sunt rare și trebuie să fie înțelese. Dacă un membru al cuplului începe să amâne mereu întâlnirile sau să întârzie justificându-se folosind niște scuze stupide, asta nu va duce la nimic bun.

4. Nu mai există îmbrățișări sau săruturi

Nu e niciun secret în faptul că oamenii care se iubesc vor să se atingă, fie și numai din greșeală. Iubiții se îmbrățișează, se sărută, se țin de mână. Aceste lucruri calmează, dau putere și creează o stare de fericire. Atunci când cineva din cuplu încetează să mai fie afectuos cu celălalt, iar ideea îmbrățișărilor nu îi mai produce emoții plăcute, acest comportament ar trebui să fie un semnal de alertă.

5. Grija pentru celălalt este inexistentă

De obicei, oamenii care se iubesc au grijă unul de altul și încearcă să-și facă viața cât mai confortabilă cu putință. Dacă un membru al cuplului încetează să mai respecte dorințele și nevoile celuilalt și se concentrează numai asupra sa, acest egoism ar trebui să fie un semnal de alarmă.

6. Lipsa dorinței de a vă petrece timpul împreună

Oricine, atunci când este într-o relație, vrea să aibă o viață personală – să-și vadă prietenii, să se ocupe de pasiunile sale. Acest lucru e normal. Comunicarea nu ar trebui să se limiteze la o singură persoană. Totuși, dacă cineva din cuplu își dorește să petreacă timp cu oricine altcineva, numai cu partenerul nu, acest semn nu ar trebui să fie ignorat.

Ce ar trebui să faci?
Dacă observi vreunul dintre lucrurile menționate mai sus în relația ta, poate că a sosit timpul să reflectezi. Poate că problemele vin din exteriorul relației sau poate că sunt cauzate chiar de comportamentul tău. Discutați deschis, cu mai multă toleranță și afecțiune.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.