Lecție impresionantă de viață de la un tânăr de 24 de ani

Aceste rânduri te vor face ca de mâine să trăiești așa cum vrei!

Cei mai mulţi dintre noi funcţionăm pe pilot automat, netrăind cu adevărat, ci doar existând. Avem multe lucruri în exterior, dar în interior ne simţim goi şi pierduţi. Noaptea ne gândim la o mulţime de lucruri care la final nu vor conta – facturi, bani, ce cred alții despre noi. De ce ne facem asta?

Mesajul unui tânăr de 24 de ani pe moarte a fost citit de o mulțime de oameni. Poate că el te va ajuta să conștientizezi că petrecem doar foarte puțin timp pe această planetă. Am putea la fel de bine să profităm din plin, să trăim și să iubim cât mai autentic, până nu ne expiră timpul.

„Am numai 24 de ani și totuși mi-am ales deja ultima cravată. E cea pe care o voi purta la înmormântarea mea, de peste câteva luni.
Diagnosticul de cancer a venit prea târziu pentru a-mi lăsa vreo speranță cât de mică la o viață lungă, dar am înțeles că cel mai important lucru legat de moarte e să te asiguri că lași lumea puțin mai bună decât înainte să fi existat tu. Viața mea nu va conta, pentru că nu am făcut nimic de impact. Acum știu însă clar ce contează cu adevărat:

Citește și:   10 mituri despre operațiile la nas

1. Nu-ți pierde timpul făcând ceva care nu-ți place. Nu îți poate aduce succes.
2. E o prostie să-ți fie frică de părerea altora. Frica te slăbește și te paralizează. Te va goli pe interior. Ascultă-ți vocea interioară și urmeaz-o. Unii vor zice că ai înnebunit, alții că ești o legendă.
3. Preia controlul asupra vieții tale, asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce ți se întâmplă. Lasă ca viața ta să fie trasată de deciziile pe care le iei, nu de cele pe care nu le-ai luat.
4. Apreciază-i pe oamenii din jurul tău. Prietenii și familia vor fi mereu o sursă infinită de putere și dragoste. De aceea nu ar trebui să crezi că ei vor fi mereu acolo, pur și simplu.

Ne gândim atâta la sănătatea corpului nostru, dar nu observăm că nu e decât o cutie, un ambalaj pentru personnalitatea, gândurile și credințele noastre. Dacă nu e nimic în această cutie care să poată schimba lumea, atunci nu contează că dispare.
Viața noastră se termină foarte repede. Bucură-te de timpul petrecut aici, fii pasionat/ă de asta. Fă-l interesant. Fă-l să conteze!”

Citește și:   ZODIILE care își găsesc marea DRAGOSTE în 2018!

Cazare Eforie Nord

1 Comentariu

  • Asa este Andreea…Din nefericire,nu ne mai traim viata noastra…Multi uita ca nu traiesc de doua ori:prima data sa stranga munti de bani si a doua viata pt. a cheltui banii cu cei dragi si se mira ca dau banii agonisiti la doctori…Bravo pentru sinceritate..Mult success cu „Departamentul de relatii”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.