Dacă un bărbat face aceste 8 lucruri înseamnă că te iubește

Relațiile nu sunt deloc atât de simple pe cât le fac să pară filmele de la Hollywood. Privirea iubitului și fluturii în stomac nu sunt neapărat semnele dragostei adevărate. Toată lumea vrea însă să găsească pe cineva alături de care să trăiască mulți ani. Iată câteva lucruri care sugerează că partenerul te iubește cu adevărat:

1. Își împlinește promisiunile.

 

2. Îți respectă familia și prietenii.

 

3. Nu este gelos, ci mândru că are o femeie frumoasă lângă el.

 

4. Îi place să-și petreacă timpul cu tine, nu fuge mereu să se vadă cu prietenii.

 

5. Te ascultă atunci când ceva te supără foarte tare.

 

6. Îți ascultă sfaturile.

 

7. Te ajută să-ți împlinești visele.

 

8. Îi pasă de tine

Dacă vrei să fii iubita perfectă pentru partenerul tău afectuos, iată cam ce ar trebui să faci:

1. Nu vorbi mai mult decât trebuie pentru a umple tăcerea

Nu vorbi prea mult – momentele de tăcere nu sunt ceva negativ. Din contră, ele îi fac pe bărbați să se simtă confortabil.

2. Nu te purta de parcă ai fi mama lui

Chiar dacă poate nu o arată, să știi că știe și el când nu se comportă bine. Nu îl certa – nu îi trebuie o a doua mamă.

3. Nu îl critica prea mult

Ceea ce pentru tine înseamnă feedback, pentru el s-ar putea să însemne critică. Nu-l mai analiza mereu și lasă-l să fie el însuși, fără să încerci să-l schimbi.

4. Dă-i spațiu

Dacă are o zi proastă, lasă-l în pace. Nu-i pune întrebări doar pentru că te simți tu nesigură. Lasă-l să-și trăiască supărarea. Se va întoarce singur când îi va trece.

5. Ai încredere în el

Arată-i că e cineva special pentru tine având încredere în el. Nu-l acuza întotdeauna și nu te gândi mereu la ce e mai rău.

6. Trimite-i niște mesaje frumoase

Un mesaj scurt în care îi spui te iubesc îi va lumina cu siguranță ziua.

Citește și:   Cu ce vedetă te potrivești în funcție de zodie

7. Încurajează-l

Încearcă să fii persoana care îl încurajează, nu cineva care știe numai să critice. Dacă are vreun vis, fii alături de el și spune-i să îl urmeze.

8. Nu vorbi despre el cu alții

Femeile povestesc multe lucruri prietenelor lor, dar cele mai bune iubite își respectă partenerii și atunci când aceștia nu sunt de față.

9. Ascultă-l atunci când are nevoie de tine

Să nu crezi că știi deja ce îi trebuie. Fii atentă la el atunci când îți spune de ce are nevoie și încearcă apoi să-l ajuți.

10. Spune-i că îl iubești

Dacă vrei să fii iubita perfectă, spune-i că-l iubești fără să te aștepți să o spună și el înapoi. Ar trebui să știe care sunt sentimentele tale pentru el.

 

Citește și: 10 lucruri pe care femeile le vor cu adevărat de la bărbați

Există o întrebare la care toți bărbații din lume încearcă afle răspunsul. Sună cam așa: ce vor femeile? În ciuda opiniei populare, e posibil să găsești un răspuns. Iată cum se așteaptă femeile să fie partenerul lor:

1. Spontaneitate

Asta nu înseamnă că ar trebui să petreceți fiecare weekend într-o altă țară sau că ar trebui să-i faci în fiecare seară serenade sub balcon. Chiar și o cadă plină cu șampanie ar fi prea exagerat. Fii spontan în privința gesturilor mici – scrie-i un mesaj surprinzător sau invit-o la dans atunci când vă plimbați.

2. Mai multă insistență

Femeile, când spun nu, s-ar putea să nu te refuze. S-ar putea să nu însemne nici da, nici poate. Cuvinetele unei femei nu înseamnă nimic uneori – nu fiindcă ele nu se înțeleg, ci fiindcă vor ca bărbații să fie mai insistenți.

3. Inspirație

Femeile sunt cei mai devotați fani ai bărbaților săi și sunt îndreptățite să aștepte același lucru în schimb. Bărbații trebuie să se arate sincer interesați de viața partenerelor. Fie că visează să devină actriță, să alerge la un maraton sau să-și pornească propria afacere, șansele ei de a-și atinge scopul se dublează dacă îi arăți că ai încredere în ea.

Citește și:   Cum stai cu dragostea în 2018 în funcție de zodie

4. Ascultare

Fetele nu vor toate numai bijuterii scumpe sau excursii în destinații exotice, scoate-ți ideile astea prostești din cap! Inima sa va bate mai repede dacă îi faci un cadou mic și potrivit. Ascult-o cu atenție – la un moment dat o să afli ce flori preferate are, la ce visa în copilărie sau dacă îi plac cărțile vreunui autor. Vei ști apoi ce ai de făcut.

5. Simțul umorului

Numai cei care nu au simțul umorului cred probabil că femeilor le plac tipii serioși. După cum spun și oamenii de știință, râsul este una dintre cele mai puternice afrodisiace naturale. Fii cât mai glumeț și mai hazliu posibil, dar nu te lega de anumite lucruri, cum sunt familia sau hainele ei ori stilul în care își poartă părul.

6. Sprijin

Femeile sunt mult mai emotive din fire decât bărbații și sunt mult mai des triste, melancolice sau depresive, așa că e normal să mai aibă zile proaste, la sfârșitul cărora să vrea să renunțe la tot. În acele momente, ele își doresc să aibă pe cineva alături care să le liniștească.

7. Respect

 

Femeile sunt capabile de orice, știu cât valorează și se așteaptă ca și tu să știi. Spune-i cât mai des ce înseamnă pentru tine și cât o apreciezi.

8. Atenție și afecțiune

Nu exagera. Nu o urmări, nu o suna de o sută de ori pe zi și nu-i trimite un milion de e-mail-uri. Întreab-o doar cum i-a fost ziua, cum se simte.

9. Pozitivism

Dacă unul dintre parteneri e optimist, în curând așa va fi și celălalt. Zâmbește mai des și împărtășește cu ea emoțiile pozitive.

10. Sinceritate

Nu subestima niciodată importanța sincerității. Orice femeie vrea să știe adevărul, indiferent despre ce e vorba. Fii întotdeauna sincer.

Citește și: 10 semne că te iubește, deși nu ți-o spune

În lumea asta mare, nu e tocmai ușor să găsești pe cineva care să fie pe sufletul tău. Când îl găsești însă, fericirea aceea nu se compară cu nimic. Căutarea poate lua uneori câțiva ani, iar drumul nu e ușor. Uneori mai apar și probleme. Deci, cum știi că te întâlnești cu persoana potrivită?

Citește și:   6 lucruri pe care o femeie stilată nu le face pe facebook

Iată câteva semne:

1. Se laudă mereu cu tine și le spune tuturor despre reușitele tale, fie că e vorba de o promovare la muncă, fie că doar ai câștigat niște bilete la un concert. Pentru el contează.

2. Se poartă ca un cavaler. De exemplu, te ia în brațe când nu mai poți păși din cauza tocurilor.
3. Nu încearcă să te schimbe. Îți știe defectele – că ești mai dezordonată decât el, că ai nevoie de o pisică drept animal de companie și că nu poți să gătești, dar acceptă totul.

4. Îi e dor de tine. Nu o spune doar de dragul de a o spune. Chiar îi e dor de tine când nu v-ați mai văzut de mult timp.
5. Poți plânge în fața lui fără să te simți stânjenită. Știe când ai nevoie să fii susținută și te va sprijini și sfătui mereu.

6. Când prietenele tale se plâng de partenerii lor, tu nu prea ai de ce să te plângi, pentru că el se poartă minunat cu tine.
7. Este apropiat de familia ta și s-a asigurat că și tu te înțelgi cu ai lui. Ți-ar suna tatăl sau bunica fără ezitare.

8. Prietenii tăi sunt și prietenii lui. Și îi pasă de ei. Dacă unul dintre ei se simte aiurea, îți sugerează să stai cu el sau să îl inviți să mergeți undeva.

9. Înțelege că uneori te mai și superi, că suntem cu toții oameni și mai avem perioade proaste. Îl supără doar că nu ești bine.

10. Îți spune, din senin, că ești frumoasă. Și asta se întâmplă când nu ți-ai aranjat părul, nu te-ai machiat sau nici nu ți-ai schimbat tricoul.

 

Lasă un răspuns