Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum stai cu dragostea în 2018 în funcție de zodie – Andreea Bănică

Cum stai cu dragostea în 2018 în funcție de zodie

1. Berbec (21 martie- 19 aprilie)
Anul acesta va fi ultimul în care vei privi relațiile ca pe ceva trecător. În 2018, vei învăța cu adevărat ce înseamnă să ai o relație serioasă și vei putea străluci. Vei întâlni pe cineva care te va face să te îndrăgostești iremediabil și vei avea parte de o relație adevărată.

2. Taur (20 aprilie- 21 mai)
2018 va fi un an dificil pentru tine. Cel puțin la început, vei simți nevoia să fii singur, să ai cât mai mult spațiu și libertate. Nu vei simți nevoia să te angajezi într-o relație serioasă. Cu timpul, totuși, vei lăsa garda jos și le vei permite oamenilor să se apropie, cât de cât, de tine.

3. Gemeni (22 mai- 21 iunie)
Vei avea parte e o cu totul altă iubire- iubirea de sine. În anul care vine te vei simți, în sfârșit, bine cu tine. Înainte nu suportai să știi că ești singur și aveai nevoie de cât mai mulți oameni în jurul tău. În 2018 vei învăța să te iubești și vei fi o persoană indepenentă și puternică.

Citește și:   Ce profesie ți se potrivește în funcție de zodie

4. Rac (22 iunie- 22 iulie)
Ești cunoscut ca fiind un om romantic, plin de emoții și sentimente. Începând cu 2018, te vei schimba. Vei fi mult mai puternic și vei trece peste eșecurile din trecut, care te măcinau. Astfel, vei putea începe noi relații interesante.

5. Leu (23 iulie-22 august)
În mod surprinzător, vei constata că există mai multe lucruri în viață, decât hrănirea constantă a ego-ului. Motivul pentru care o mulțime de relații din trecut au eșuat în trecut a fost din cauza egoismului tău. Dar, în acest an, vei putea pune în cele din urmă bazele unor relații pe termen lung.

6. Fecioară (23 august- 22 septembrie)
Niciodată nu te-ai simțit vrednic de iubire și de aceea nu ai găsit-o încă. În 2018 vei întâlni pe cineva de care te vei îndrăgosti, iar el îți va împărtăși sentimentele. Este anul în care vei începe să faci niște compromisuri reale.

7. Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)
O relație pe care o ai deja, fie ea serioasă sau platonică, va înflori într-un mod aparte. Odată cu această relație, te vei dezvolta și pe plan personal.

Citește și:   6 sfaturi pentru a evita să iei în greutate

8. Scorpion (23 octombrie- 22 noiembrie)
2018 va fi anul în care îți vei deschide inima. Vei avea curaj să pornești într-o relație nouă si te vei bucura pe deplin de ea.

9. Săgetător (23 noiembrie- 21 decembrie)
Anul acesta ai avut ghinion în dragoste. Totuși, lucrurile se vor schimba în mine. Vei începe să-și dedici și tu toată dragostea, tot sufletul, pentru ca viitoarele relații să funcționeze așa cum trebuie.

10. Capricorn (22 decembrie- 20 ianuarie)
Nu te aștepta la o relație serioasă în 2018. În acest an, vei vrea să fii mai liber. Ar trebui să fii puțin mai relaxată și să te bucuri de momentele tale cu tine.

11. Vărsător (21 ianuarie- 18 februarie)
Deși nu îți vei întâlni cel cu care îți vei petrece restul vieții, vei avea parte de o relație specială. Asigură-te că partenerul tău va avea un loc special în inima ta. Relația te va face să devii o persoană mai bună.

Citește și:   5 LUCRURI pe care să le faci într-o RELAȚIE ca să vă meargă bine

12. Pești (19 februarie- 20 martie)
2018 va fi un an norocos pentru tine. Totuși, ia-o ușor. Trebuie să fii răbdător, pentru că adevărata dragoste va veni și pentru tine cât de curând.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.