Cum să-ți alegi OCHELARII în funcție de FORMA FEȚEI

Un sondaj a constatat că purtarea ochelarilor te face să pari cu 75% mai sexi pentru sexul opus. Trebuie să-ți cumperi, dar ești îngrijorat de faptul că alegerea formei greșite te poate face să arăți rău? Poate că ai citit ghiduri complexe despre cum să îți găsești forma feței, dar încă nu ești sigur cum să procedezi. Nu îți face griji, citește mai jos pentru a găsi răspunsuri la toate întrebările legate de ochelari.

Iată un ghid care te poate ajuta să decizi care este forma feței tale și cum să alegi o pereche perfectă de ochelari:

Există în esență șase forme de față: alungite, ovale, inimioare, pătrate, rotunde și diamante. O privire rapidă asupra oglinzii nu este suficientă pentru a-ți determina forma feței. Pentru a afla forma feței, urmează ghidul de măsurare:

Cum se măsoară: Utilizează o bandă de măsurare. În timpul măsurătorilor, păstrează banda dreaptă și nu o curba în funcție de forma feței.

Ce trebuie măsurat: lățimea frunții, lățimea obrajilor, lățimea maxilarului și lungimea feței. În timpul măsurătorilor, asigură-te că măsori cele mai îndepărtate puncte.

Citește și:   10 semne că s-a săturat de tine

1. Forma alungită

Cum se identifică: Fața este mai lungă decât lată. Fruntea, obrajii și maxilarul au aproape aceeași lățime. Ce să porți: Utilizează rame mari și late, cu linii clare.

2. Formă de inimă

Cum se identifică: bărbia este mai pronunțată, obrajii sunt largi, iar fruntea este mai lată. Ce să porți: Ochelari care sunt mai lați în partea de jos și accentuează linia pomeților, cum ar fi ochelarii tip Aviator.


3. Forma pătrată

Cum se identifică: lungimea feței și distanța dintre obraji e aproape la fel. Linia maxilarului, obrajii și fruntea sunt de aceeași lățime. Ce să porți: cadre ovale sau dreptunghiulare cu muchii rotunjite.

4. Fața ovală

Cum se identifică: Fața este mai lungă decât lată și fruntea este puțin mai lată decât linia maxilarului. Ce să porți: Utilizează cadre mai groase pe partea de sus decât în ​​partea inferioară.

5. Față rotundă

Cum se identifică: Fața este la fel de lungă cât și lată , fruntea și bărbia sunt mai mici, dar de proporții egale. Ce să porți: ochelari pătrați sau dreptunghiulari cu colțuri ascuțite.

Citește și:   Cum să slăbești ușor în foarte puțin timp

6. Forma de diamant

Cum se identifică: pomeții largi, bărbia subliniată, fruntea puțin mai subțire. Ce să porți: Utilizează cadre cu muchii rotunjite care nu sunt mai late decât obrajii.

Acum că știi cum să alegi cea mai bună formă de ochelari care să se potrivească formei feței tale, grăbește-te să achiziționezi o pereche! La urma urmei, purtarea unei perechi de ochelari nu numai că te face să arăți șic, dar te și protejează ochii de praf și poluare.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.