Cum să te îmbraci bine cu bani puțini

Ai vrea să arăți de milioane, însă nu ai suficienți bani pentru a-i investi în garderobă? Există câteva trucuri care îți vor rezolva toate problemele!

Problema cu care se confruntă cei mai mulți dintre noi când încearcă să pară bogați e că, de fapt, nu sunt. Chiar dacă tu câștigi destul cât să trăiești confortabil, nu îți permiți să cheltuiești foarte mulți bani pe un simplu tricou alb.

Sunt câteva moduri simple și ușoare pentru a avea o garderobă și niște accesorii care să arate de milioane:

1. Piele

Încearcă să investești în câteva articole de piele adevărată sau sintetică, ținând cont de calitate. Pentru a ieși în evidență, optează pentru o fustă de piele.

2. Velur

Odată cu reînvierea modei anilor `70, velurul e din nou în tendințe, fiind un alt material util care te ajută să pari bogat. Acesta pare rafinat și se potrivește perfect mai ales celor tineri. Când cauți haine din velur, nu te concentra numai la jachete. Poți respecta tendințele și într-un mod sexy – alegând rochiile de velur.

3. Satin

Satinul reprezintă ceva sexy, erotic și costisitor. Când vine vorba de rochiile din satin, acestea includ mereu benzi delicate si un model simplu sau mai îndrăzneț. Satinul vorbește de la sine, scopul fiind să obții efectul de eleganță fără efort.

Citește și:   7 lucruri care-i fac pe oameni să te placă din prima

4. Haine fără cute

Ferește-te de cute și investește într-un vaporizator, dacă vrei să pari bogată. Chiar dacă porți satin sau bumbac, cutele nu sunt prietenele tale. Poți încerca să-ți agăți hainele în baie cât faci un duș, poți să îți iei un vaporizator sau poți să le duci la curățătoriile chimice.

5. Haine care ți se potrivesc

Ar trebui să fie simplu, nu? Nu e! Nu toate măsurile sunt create egal. Important e să găsești un croitor bun! Majoritatea hainelor nu sunt create ca să ți se potrivească perfect, având în vedere că există diverse siluete. La croitor însă, asigură-te că totul e în regulă.

6. Investește într-o haină de lână de lungime medie

Nu numai că te apără de frig, dar îți și dă un aer luxos. Cu negru nu dai greș niciodată, dar o haină de lână crem arată mai rafinat. Combin-o cu o ținută complet albă pe dedesubt.

7. Păstrează pantofii curați și strălucitori

Citește și:   10 secrete care te vor ajuta să pari mai înaltă

Deși faptul că sunt curați e un bonus, important la pantofii strălucitori e că arată de parcă tocmai i-ai cumpărat. Poți folosi creme pentru strălucire, dar ai grijă fiindcă sunt foarte concentrate și toxice.

8. Investește în accesorii de calitate

Un ceas este un astfel de accesoriu de calitate. Caută ceva versatil care să meargă cu aproape orice. Asta e valabil și pentru cercei sau alte accesorii! Nu alege cantitatea, ci calitatea.

9. Alege ceva structurat, nu pleoștit

Gențile sunt ceva fără de care nu putem trăi. Cele mai rigide te ajută să pari mai rafinată, pe când cele mai pleoștite îți pot da o înfățișare mai neglijentă.

10. Unghii de culoarea pielii, naturale

Multe femei bogate și influente își țin unghiile simple, nevopsite.

Pe lângă acestea, dacă vrei să pari bogată, importantă e și încrederea în tine însăți și în ceea ce porți.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.