Cum să slăbești ușor în foarte puțin timp

Cu siguranță pierderea în greutate este un obiectiv important pentru o mulțime de oameni. Câțiva oameni se luptă cu pierderea în greutate, în timp ce alții au probleme în a-și menține greutatea. Ambele sarcini necesită o cantitate insanioasă de efort, de la consumul de alimente bine alese la exerciții în mod regulat. Numai acest lucru poate face ca sarcina să pară descurajantă și aproape imposibilă, cu atât mai mult dacă ai deja un program încărcat.

Cu toate acestea, pentru a obține rezultatele pe care le dorești, trebuie să depui puțin efort.

Iată câteva modalități rapide de a pierde în greutate în mod eficient, care nu-ți vor ocupa mult timp, dar vor avea un impact garantat asupra obiectivelor tale de scădere în greutate.

1. Hidratează-te

O mare majoritate dintre noi se trezesc cu un gât uscat, senzație de deshidratare și continuă să rămână astfel în restul zilei. O lipsă severă de apă îți va încetini ritmul metabolismului , dar în plus te va face să confunzi setea cu foamea și vei mânca mai mult.
Apa are zero calorii și abilitatea spectaculoasă de a începe rapid să îți transforme metabolismul, fiind băutura perfectă dacă vrei să slăbești.

Citește și:   6 ore pe săptămâna care pot salva o relație

2. Carbohidrații

Produsele alimentare cum ar fi orezul, spaghetele și sandwichurile sunt pline de carbohidrați notorii pentru faptul că îți fac rău, dăunând mai ales sistemului digestiv. În timp ce sunt bogate în calorii, aceste alimente sunt digerate foarte repede, făcându-ți-se astfel foame mai devreme și având mai multe șanse de a mânca în viitorul apropiat.

În schimb, poți să cauți înlocuitori sub formă de legume. De exemplu, orezul, în majoritatea gospodăriilor, poate fi înlocuit cu orez de conopidă . Chips-urile pot fi înlocuite de o gustare sănătoasă cu morcovi. Acestea necesită mai mult timp pentru digerare; prin urmare, te fac să te simți sătul pe o perioadă îndelungată. Mai mult decât atât, legumele au un conținut mare de apă, care elimină toxinele din organism și stimulează metabolismul.

3. Fă Cardio 30 de minute pe zi

Pentru a te asigura că arzi calorii în timpul unui antrenament, ar trebui să acorzi o atenție deosebită ritmului cardiac. O rutină cardio utilizează mai multe mușchi simultan, făcând-o mai eficientă decât antrenamentele cu intensitate redusă.

Citește și:   9 alimente care te fac să devii somnoros

4. Dormi cu 30 de minute mai mult noaptea

Nu contează cât de mult dormi în mod normal, adăugând o perioadă suplimentară de 30 de minute la ciclul normal de somn poate produce rezultate surprinzătoare. Indiferent dacă dormi 5 ore sau 8, să prelungești puțin durata somnului poate ajuta. A fi bine odihnit înseamnă că nu vei avea nevoie de alimente dulci dimineața, ceea ce te va face să alegi mai bine mâncarea pe parcursul zilei. În plus, dormind puțin mai mult înseamnă că ești suficient de odihnit pentru a face câteva mici exerciții înainte de muncă. Deci, începe să te culci puțin mai devreme.

5. Bea cafea cu o oră înainte de a face sport

Potrivit experților în fitness, cafeaua neagră pare a fi singura excepție de la regula prind consumul exclusiv al apei. O ceașcă de cafea chiar înainte de antrenament îți va oferi un plus de energiecu doar 11 calorii, dacă alegi să adaugi și lapte degresat și doar 5 calorii dacă optezi pentru cafeaua simplă. Această energie suplimentară îți permite să te străduiești mai mult în sala de gimnastică în timp ce simultan te face să te simți mai energic.

Citește și:   Ce zodie nu iubește niciodată cu adevărat

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.