Cum să să-ți găsești dragostea în funcție de zodie

Astrologii ştiu mereu dacă şi cum o să îţi întâlneşti sufletul pereche. Conform acestora, fiecare semn zodiacal are o pereche ideală care îi asigură o chimie nemăsurabilă.

Berbec

Eşti romantic, inteligent şi te afli mereu în căutarea unor experienţe unice. Te îndrăgosteşti rapid şi eşti dispus să sacrifici totul pentru partenerul tău. Dar pe cât de pasional eşti, atât de repede te plictiseşti, pentru că eşti mereu în căutarea unei aventuri. Pe lângă latura bazată pe emoţie, e important de menţionat că ştii să îţi susţii punctul de vedere cu tărie şi să îţi arăţi dominaţia.

Partenerii ideali: Vărsătorul şi Gemenii

Vărsătorul îţi va oferi libertatea la care tânjeşti. Acesta este carismatic şi interesant, iar pe tine te încântă asta. O să fii fascinat de valorile lui, iar el o să îţi admire independenţa şi simţul umorului.

Gemenii au un simţ al observaţiei uimitor de dezvoltat, şi vor analiza tot ce are legătură cu tine. De asemenea, un partener sub semnul Gemenilor are abilităţi remarcabile de comunicare, şi adoră să socializeze. Ca şi tine, adoră să petreacă timp cu prietenii, şi va avea grijă ca şi tu să primeşti libertatea pe care ţi-o doreşti.

Taur

O personalitate sensibilă şi un suflet cald, ca Taur iubeşti neondiţionat şi adori întrunirile de familie şi atmosfera de acasă. Eşti foarte ataşat de familie şi de cei pe care îi iubeşti, chiar şi de animalele tale. Oricine îşi doreşte o relaţie cu tine, trebuie să se integreze în familia ta.

Partenerii ideali pentru Taur: Rac și Pești

Racul– De cele mai multe ori, semnele voastre se conetează într-un mod armonios şi ajungeţi la căsătorie. Semnul tău este dependent de iubrea familiei, şi la fel este şi în cazul Racului, pe lângă faptul că este foarte sensibil.

Peşte– Aceştia sunt foarte romantici, iar ţie îţi place la nebunie. Tu eşti ferm şi calm, iar Peştii sunt tandrii şi emoţionali. Aceste diferenţe de comportament ar face din voi perechea perfectă.

Gemeni

Iubirea pentru tine este bazată pe raţiune. Ştii că o relaţie vine cu bune şi rele. Eşti un spirit aventurier, iar atunci când te plictiseşti cauţi reanimarea prin dragoste. Ai nevoie de multă distracţie şi voie bună pentru a-ţi încărca starea de spirit. Energia ta o să îţi facă partenerul fericit.

Partenerii ideali pentru Gemeni: Berbec și Leu

Citește și:   Ce haine îți vin perfect în funcție de siluetă

Berbec– Ca Gemenii, Berbecul este spaţiul de care are nevoie, cât timp el te distrezi cu prietenii tăi. O relaţie între voi poate deveni foarte intersantă şi condimentată şi mai presus de toate, de lungă durată.

Leu– O astfel de legătură este garantat excepţională. Niciunul nu sunteţi posesivi, dar tot veţi obţine ceea ce vă doriţi. Ca să meargă totul perfect, trebuie să petreceţi mai mult timp împreună, deşi amândoi vă bucuraţi de timpul cu prietenii.

 

Rac

Vrei ca dragostea să fie prezentă în toate aspectele vieţii şi cauţi mereu afecţiune. La prima vedere, mulţi ar spune că pari neinteresat sau rece, însă este vorba doar de mecanismul tău de apărare. Din clipa în care te-ai îndrăgostit, eşti gata să faci orice pentru perechea ta.

Partenerii ideali ai Racului: Taur și Fecioară

Taur– Relaţia ta cu un Taur nu ar fi impresionant de pasională, dar ar merge foarte bine dacă acesta şi-ar controla încăpăţânarea, iar tu emoţiile. Amândoi trebuie să faceţi compromisuri, mai aes pentru că aşa aveţi şansa unei fericiri nesfârşite.

Fecioară– Această relaţie merge foarte bine, amndoi fiind conştienţi de faptul că trebuie să luptaţi pentru iubire şi fericire. Trebuie însă să fiţi obiectivi şi raţionali, întrucât riscaţi să vă create aşteptări prea mari unul de la celălalt.

Leu

Eşti un romantic incurabil, generos şi deseori extravagant. O persoană determinată, cu calităţi de lider, ţi-ai setat deja o serie de ţeluri. Când te îndrăgosteşti, poţi fi destul de misterios, iar partenerul tău se va bucura să te descopere.

Partenerii ideali pentru Leu: Gemeni și Balanță

Gemeni- Vei fi fascinat de ingeniozitatea Gemenilor. Din păcate, relaţia se poate sfârşi cu uşurinţă dacă cel din urmă te va sufoca.

Balanţă– Cu toţii vor vorbi despre voi, iar vouă o să vă placă popularitatea , care o să se dovedească însă a fi o sabie cu doua tăişuri, căci intimitatea va avea de suferit. De aceea angajamentul unul faţă de celălalt este crucial.

 

Fecioară

La prima vedere, oamenii vor crede că eşti rece şi distant, pe când în realitate tu eşti foarte emoţional. De îndată ce te vor cunoaşte, îşi for schimba părerea. Nu îţi place să fii singur, aşa că profiţi de fiecare ocazie pentru a socializa cu cei din jur.

Citește și:   3 lucruri pe care bebelușii le învață cât sunt în pântece

Partenerii ideali pentru Fecioară: Rac și Scorpion

Rac- Cu ajutorul spiritului tău de observaţie dezvoltat, îi vei înţelege mereu nevoile Racului. Acesta la rândul său îţi va sări în ajutor în orice situaţie. Sprijinul reciproc este deci magia relaţiei voastre.

Scorpion– Scorpionul va fi vrăjit de atitudinea ta misterioasă şi de faptul că eşti greu de cucerit şi veţi forma o pereche grozavă întrucât tu îl poţi face pe Scorpion să îşi dezvăluie latura romantică.

Balanţă

Eşti un romantic incurabil, cât şi un idealist. Partenerul tău trebuie să îţi înţeleagă nevoia constantă de siguranţă şi fericire. Îţi doreşti un partener perfect, puternic, stabil şi loial pe care să îl ai alături pe o durată îndelungată.

Parteneri ideali pentru balanţă: Leu și Săgetător

Leu– Romantismul este trăsătura ce văgarantează o relaţie perfect armonioasă. În 90% din timp această pereche se căsătoreşte, trebuie doar să menţineţi o balanţă echilibrată între viaţa socială şi intimitatea voastră.

Săgetător– Aceasta este o legătură romantică fantastică. Vă leagă totul: discuţii, sfaturi şi aventuri. Singura problemă este dorinţa amândurora de a domina.

Scorpion

Eşti pasional şi misterios. Pentru că îţi setezi ţeluri foarte înalte poate părea că acţionezi lipsit de emoţii, bazându-te pe raţiune. Eşti însă o persoană vulnerabilă, chiar daca ascunzi asta. Baza unei relaţii pentru tine este încrederea, iar totul va fi perfect odată ce partenerul acceptă şi ţi-o ofere.

Partenerii ideali pentru Scorpion: Fecioară și Capricorn

Fecioară – Te atrage Fecioara pentru că nu este o pradă uşoară. Dar pentru ca această relaţie să meargă, Fecioara trebuie să păstreze şi puţin mister, căci altfel te vei plictisi.

Capricorn– Amândoi sunteţi dominant şi independenţi şi vă veţi măsura constant puterea. Atât timp cât veţi rămâne sinceri, dragostea şi respectful vor creşte odată cu puterea.

Săgetător

Viaţa ta nu e niciodată plictisitoare. Eşti independent şi te bucură libertatea.Intri cu greu într-o relaţie, dar dragostea şi loialitatea pe care le poţi oferi sunt nepreţuite.

Parteneri ideali pentru Săgetător: Balanță și Vărsător

Balanţă– Balanţa aspiră la mariaj şi viaţă de familie, dar te poate face să crezi că o căsnicie îi este asemănătoare vieţii în închisoare. În relaţia voastră, cei din jur nu ar putea ghicii niciodată cine este de fapt cel care domină, iar asta o va face cu mult mai interesantă.

Vărsător– Acesta poate fi cel mai compatibil cuplu al zodiacului. Vă înţelegeţi atât de bine încât vă bucuraţi şi în momentele de tăcere dintre voi. Aveţi o legătură profundă, semnificativă, pe orice plan.

Citește și:   7 exerciții pe care le poți face stând pe scaun

Capricorn
Eşti entuziasmat de tot ceea ce faci în viaţă, iar motto-ul tău ar fi “Iubesc tot în lume”. Când vine vorba de dragoste, implici însă şi raţiunea, gândindu-te de doua înainte să iei o decizie, întrucât nu vrei să regreţi mai târziu.

Partenerii ideali pentru Capricorn: Scorpion și Pești

Scorpion– Îţi place să deţii controlul, inclusiv asupra emoţiilor tale. Eşti totuşi extreme de atras de Scorpion şi te simţi slab în faţa potenţialului său.

Peşti– Se poate naşte o idilă care să dureze mult timp, dar cu bine şi rău. Tu eşti sincer şi loial, iar aceste calităţi le caută şi Peştii, care nu ar ierta niciodată o infidelitate.

Vărsător

Eşti cunoscut pentru spiritul aventurier, şi ai nevoie de un partener cu care să îţi împarţi pasiunile. Nu îi înţelegi pe cei care se tem de dragoste, tocmai pentru că tu ţi-ai oferit inima cu uşurinţă deseori, asumându-ţi riscurile.

Parteneri ideali pentru Vărsător: Berbec și Săgetător

Berbec- Relaţia voastră poate fi reuşită doar dacă vă bazaţi pe încredere, sinceritate şi atenţie. Berbecul are o dorinţă nestăpânită de atenţie, ceea ce se poate interfera cu nevoia ta de a fi mereu înconjurat de oameni noi.

Săgetător– Vă înţelegeţi nevoile perfect şi vă apropiaţi unul de celălalt pe z ice trece. Amândoi sunteţi spirite libere care tânjesc după aventură şi visează la dragoste până la adânc bătrâneţi.

 

Peşti

Când vine vorba de dragoste, ai prefera să fii liber. La începutul unei relaţii eşti cât mai distant, până decizi daca îţi doreşti cu adevărat acea persoană. Un potenţial partener trebuie doar să fie perserverent şi isteţ ca să îţi câştige dragostea.

Parteneri ideali pentru Peşti: Capricorn și Taur

Capricorn– Gingăşia ta îi va cuceri pe Capricorn. Pe de altă parte, tu cauţi afecţiune iar uneori un Capricorn nu ştie să o ofere. Dar atât timp cât vă iubiţi, orice obstacol poate fi depăşit.

Taur– Tu şi Taurul tău ştiţi exact ce nevoi aveţi. El vrea o viaţă paşnică şi liniştită, iar tu ai nevoie de un partener puternic şi stabil. Împreună puteţi trăi în perfectă armonie.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.