Cum să-i arăți unui BĂRBAT că îl iubești, chiar dacă nu îi spui

Adesea, bărbații nu știu cum să-și exprime sentimentele sau nu le place să vorbească despre ele. Femeile, pe lângă toate cuvintele, se așteaptă la acțiuni și fapte de la bărbații lor. În multe dintre articolele noastre, am subliniat modul în care comunicarea este importantă într-o relație, dar nu trebuie întotdeauna să fie reprezentată printr-o conversație lungă. Uneori este suficient să faci ceva pentru partener.

Iată o listă de obiceiuri care te vor ajuta să exprimi, fără cuvinte, dragostea pentru partenerul tău.

1. Fă ceva spontan

Pentru a menține o relație lungă, dar fericită, este important să rupi rutina și din când în când să faci ceva neobișnuit, dar important pentru amândoi. Va da o prospețime relației și o distracție atât de necesară în zilele plictisitoare. Ar putea fi vorba de o excursie în afara orașului, o după-amiază cu jocuri, lecții comune de gătit sau de dans. Comportamentul spontan demonstrează că nu te gândești la o relație ca la o datorie.

Citește și:   Zodii complet opuse care fac cuplul perfect

2. Fă ceva exclusiv pentru el / ea

Uneori, pentru a-i arăta partenerului sentimentele tale, trebuie doar să faci ceva doar pentru el / ea, fără să te gândești la propriile tale dorințe. Cea mai bună idee este să te bucuri de timpul petrecut împreună cu partenerul tău făcând hobby-urile sale proprii. Deci, dacă iubește o anumită formație muzicală, du-l la concert.

3. În mod neașteptat, îmbrățișează-ți sau sărută-ți partenerul

Persoanele care iubesc trebuie să simtă apropierea de persoana iubită. O atingere este importantă nu numai într-o situație intimă. Ajută la calmarea nervilor și la construirea certitudinii relației. Când se întoarce de la serviciu sau stați într-un parc, doar îmbrățișează-l neașteptat sau sărută-l . Acesta este un semnal de dragoste, grijă și fericire și înseamnă „te iubesc”, fără a spune un cuvânt.

4. Poartă ceva numai pentru ochii lui / ei

O altă regulă pentru a rupe o rutină și de a face ceva spontan. Dacă încerci să-i satisfaci fanteziile partenerului într-o situație intimă, înseamnă că îți pasă cu adevărat de el.

Citește și:   9 greșeli pe care nu trebuie să le faci niciodată într-o relație

5. Mergi cu persoana iubită la o întâlnire

Chiar dacă sunteți căsătoriți, aveți copii, este important să vă petreceți ceva timp împreună, din când în când. Arată-i partenerul tău cât de important este și stabiliți data împreună. Încearcă să o faci măcar o dată pe lună.

6. Schimbă lenjeria de pat și pune prosoape proaspete

Este dovedit științific că oamenii se simt mai bine într-un pat cu haine proaspete, parfumate și este chiar o bună scânteie pentru o poveste de dragoste. Îi va plăcea misterul și sentimentul de noutate. La fel cu prosoape proaspete, pe care partenerul tău le poate utiliza după duș sau baie. Și, deși ar putea părea incredibil, se va simți îngrijit și iubit de tine.

9. Gătește

Cea mai veche zicală spune: dragostea trece prin stomac. Dacă chiar vrei să îți demonstrezi iubirea, pregătește-i masa preferată. Partenerul tău se va simți îngrijit și iubit când îi dai un sandwich pentru un prânz sau îl surprinzi cu cina pentru voi doi.

Citește și:   10 OBICEIURI pe care trebuie să le ai ca să fii mai FERICIT

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.