Cum să fii în FORMĂ MAXIMĂ și să îți SUBȚIEZI picioarele

Antrenorii de fitness spun că cel mai important lucru în drumul spre succes este perseverența. Cu toate acestea, hai să fim cinstiți cu noi înșine: exercițiile zilnice nu sunt cele mai interesante lucruri de făcut. Este mai ușor să te străduiești pentru a obține forma perfectă cu diligența necesară dacă știi că exercițiile nu îți vor lua prea mult timp.

Un set scurt dezvoltat de celebrul antrenor american al celebrităților Tracy Anderson ajută la eliminarea „depozitelor de grăsime” pe genunchi și șolduri care pot apărea chiar și la oamenii slabi.

Ce trebuie să faci pentru a-ți subția picioarele:

Locul de antrenament: un pat. Durata antrenamentului: 3 minute. Când să lucrezi: după ce te trezești sau înainte de a merge la culcare noaptea. Frecvență: în fiecare zi.

1. Tonificarea părții frontale a coapsei: Lucrează și tonifică partea din față a coapsei și abdomenul.

Poziția inițială: Așează-te pe spate, cu brațele pe ambele părți ale corpului. Ridică-ți picioarele astfel încât să se formeze un unghi de 90 de grade. Nu îți îndoi genunchii și prefă-te că cineva te trage de picioare în sus. Trage de vârfurile de la picioare. Îndoaie apoi genunchii unul câte unul și întoarce picioarele în poziția inițială. Ține genunchii apropiați și menține partea din față a coapsei tensionate.

Citește și:   Povești inspiraționale: Degeaba îți vor oamenii răul, dacă Dumnezeu îți vrea binele

Repetări: de 10 ori pentru fiecare picior.

Cum să verifici dacă execuți corect: Simțiți căldură în mușchi. Important: În poziția inițială, genunchii trebuie să fie cât mai drepți.

2. Tonifică partea din spate a coapsei: Antrenează și tonifică partea din față și din spate a coapselor, genunchilor și abdomenului.

Acest exercițiu constă din 2 părți.

Prima parte: poziția inițială – stai pe spate, picioarele ridicate, degetele de la picioare trase spre corpul tău. Ține genunchii apropiați și îndoaie-i unul câte unul. Important: degetele de la picioare trebuie întotdeauna să fie trase către corpul tău iar călcâiele trebuie să ajungă la fesier.

Repetări: de 10 ori pentru fiecare picior.

A doua parte: poziția inițială – stai pe spate, picioarele ridicate și puțin îndoite la genunchi. Leagănă-ți ambele picioare, ridicându-ți fesele și menținând partea superioară a picioarelor tensionată.

Repetări: de 20 de ori.

Cum să verifici dacă execuți corect: Simți tensiunea din mușchii părții din spate a coapsei și simți o arsură ușoară.

Citește și:   7 invenții care au schimbat lumea modei pentru totdeauna

3. Tonifierea părții interioare a coapse: Lucrează și tonifică partea superioară a picioarelor, feselor și abdomenuli

Poziția inițială: Stai pe spate, păstrând picioarele ridicate și du piciorul drept peste piciorul stâng. Ambele picioare sunt tensionate și presate unul împotriva celuilalt. Îndoaie genunchii spre laturi pentru a face o mișcare „plié”, apoi reveno la poziția inițială.

Important: picioarele tale trebuie întotdeauna tensionate și presate unul împotriva celuilalt.

Repetări: de 10 ori cu piciorul drept în poziția superioară și de 10 ori cu piciorul stâng în poziția superioară.

Cum să verifici dacă execuți corect: simți presiunea piciorului.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui set de exerciții este că poate fi foarte util pentru cei care suferă de picioare umflate și varice. Dar există o modalitate de a scăpa de umflături, de durere și de senzația de oboseală în picioare, dacă acestea nu sunt cauzate de o boală ci de un stil de viață nesănătos, cum ar fi munca sedentară, încălțămintea greșită sau lipsa activității fizice.

Citește și:   10 lucruri pe care trebuie să le faci în fiecare dimineață

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.