Cum să dai volum părului drept

Tuturor ne place să avem părul mătăsos şi stralucitor. Dar este destul de dificil să obții rezultate uimitoare, fără a pierde volum. Pentru asta, iată o listă cu diferite tehnici prin care îi poți da părului tău volum după îndreptare.

Înainte să îți îndrepți părul
Totul începe cu îngrijirea părului. Dacă îți dorești să ai mai mult volum, trebuie să știi că textura firului de păr este esențială dacă vrei ca părul să îți stea drept și plin de volum pentru mai mult timp. Șampoanele pentru volum și îngroșarea firului de păr, sunt ideale pentru orice tip de păr, mai ales dacă ai părul subțire, deoarece acesta îi va oferi volumul de care ai nevoie.

După ce îți speli și usuci părul, adaugă spumă pentru a-ți ridica rădăcinile. Spuma este foarte bună și pentru îndreptarea părului, nu doar pnetru a obține bucle. Utilizează o cantitate mică (aproximativ cât un bob de mazăre) și aplic-o direct pe părul ud de la rădăcină spre vârfuri și perie excesul. Spuma înmoaie textura firelor, iar părul este gata să fie îndreptat.

Citește și:   15 reguli de BUNE MANIERE pe care trebuie să le știe orice FEMEIE

În timpul îndreptării
Există diverse tehnici care te pot ajuta să îți menți volumul părului în timpul îndreptării. Primul truc este pentru a-ți păstra volumul. Selectează mici porțiuni de păr și începe să îndrepți din mijlocul părului. Astfel acesta nu va fi aplatizat prea mult. Nu trage prea tare de păr în jos în timp ce îl îndrepți. Deși poate fii tentant, deoarece pare cel mai eficent mod, acest lucru îți arde părul. Dacă ești prea dură cu părul tău, îl poți deteriora. Dacă tragi prea tare de firele de păr sau dacă ți placa prea mult , niciun ser de protecție nu îți mai poate salva părul.

Toate ne dorim ca părul nostru să strălucească tot timpu, mai ales după ce îl îndreptăm, dar aplicând uleiuri de păr își poate pierde din volum. În cază că vrei să aplici, fă acest lucru numai la vârfuri, nu și la rădăcină. O altă alternativă ar fi să aplici un spray de finisare.

Citește și:   9 secrete care te vor ajuta să ai un păr plin de volum și strălucire

După ce îl îndreptăm
Una din regulile de aur este să nu ieși nicodată din casă fără să folosești fixativ, dar este timpul să încălcam regulile! Dacă aplici fixativ pe părul drept, acesta poate deveni gras, lipicios și fără volum. Pentru a evita să se întâmple asta, aplică o cantitate mică de fixativ și piaptănă-ți părul cu grijă. Odată ce ai terminat, apleacă-te cu capul în jos și începe să piepteni de la mijloc până la rădăcină.

Îndreptarea permanentă
Chiar dacă vrei să îți îndrepți părul permanent, poți îadăuga părului tău mai mult volum. Chiar dacă poate fi puțin mai greu, nu îți face griji. Adaugă un spray pentru volum și încearcă să nu utilizezi uleiuri pentru că acestea nu te vor ajuta. O altă modalitate este să stai cu capul în jos atunci când te usuci.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.