Cum să arăți bine și să fii la modă cu bani puțini

Unora dintre noi le place să facă cumpărături, altora nu atât de mult, dar toți trebuie să purtăm haine. îi place să cumpere și alții nu atât de mult, dar toți trebuie să purtăm haine. De ce nu arata grozav in timp ce nu rupe banca? Iată nouă sfaturi pentru a obține dulapul de modă pe care îl doriți în timp ce rămâneți la bugetul dvs.

1. Ce fel de stil vrei cu adevărat?

Dacă ai avea 100 de euro pe lună pentru a cheltui pe haine, ai prefera un vârf de haine de la un magazin de masă sau un pulover mai deosebit de la un brand celebru?

2. Revizuirea a ceea ce ai

Oamenii tind să acumuleze și să păstreze lucruri care nu sunt niciodată sau rareori folosite. Găsește timp pentru a mai arunca câte o privire prin dulapul tău. Mai întâi, vezi imaginea de ansamblu.

Ai o tonă de lucruri albastre, dar roșii deloc?

Citește și:   9 lucruri la care trebuie să te gândești înainte să începi o relație

Ai 100 de tricouri dar nicio cămașă elegantă potrivită pentru o întâlnire? Dar încălțămintea? Ai doar sandale? Pantofi sport?
Ai pantaloni pe care nu îi porți niciodată pentru că au nevoie de călcat?

După ce ți-ai găsit stilul și ai hotărât cum vrei să arate garderoba ta, scapă de hainele nefolositoare și asigură-te că data viitoare îți vei cumpăra doar ceva ce îți este cu adevărat necesar.

3. Vinde, schimbă sau aruncă

Dacă ai lucruri frumoase pe care nu le porți și nu le folosești, ia în considerare vânzarea lor. Acum că ai curățat casa și ai făcut și ceva bani, poți vedea ce îți lipsește!

4. Cumpără haine clasice

O garderobă limitată plină de haine de calitate, care se asortează ușor, te face să arăți mult mai bine decât un dulap imens plin de obiecte ieftine, vechi, necorespunzătoare.

Cel mai bun mod de a fi la modă cu mai puțini bani este de a cumpăra mai puține lucruri. Concentrează-te doar asupra pieselor care îți plac cu adevărat.

Citește și:   5 culori pe care le poți purta indiferent de siluetă

5. La modă pe un buget?

Ah, cea mai proastă parte a vieții- trebuie să ai o limită pentru cât cheltui. Stabilește un obiectiv de cheltuieli pe lună cu care poți trăi.

Vrei mai mulți bani pentru haine și accesorii? Ia în considerare dacă ai nevoie de toate canalele de cablu sau de toate achizițiile pe care le faci lunar și economisește mai mult.

6. Cumpărături online versus cumpărături în magazine

Ia în considerare încercarea de a cumpăra în magazine versus online. Magazinele online pot avea unele oferte excelente. Pentru persoanele care își cunosc mărimile, ar putea să funcționeze în majoritatea timpului. Dar, după momentul în care plătești transportul iar produsul îți ajunge acasă, realizezi că nu se potrivește ceva și apoi plătești pentru returna elementele și a primi produsele potrivite. Astfel, cumpărăturile online ar putea să nu fie la fel de necostisitoare pe cât credeai.

Poți să continui să cumperi online accesorii sau piese de la branduri pe care deja la cunoști. Caută și opțiunea de a ridica produsul de la sediu.

Citește și:   7 mituri despre haine pe care nu ar mai trebui să le crezi

7. Ieși prin magazine!

Fă-ți lista și începe să faci cumpărături. E important să îți faci o listă de acasă cu ce ai nevoie și ce îți lipsește prin garderobă și să te duci direct în magazinele de specialitate.

8. Ia-ți un prieten și banii

Dacă ești o persoană care este tentată să depășească bugetul sau să se abată de la listă, ia un prieten care să te ajute să rămâi responsabil. Desigur, ai grijă la personalitatea prietenului pe care îl alegi pentru a merge cu tine la cumpărături. Trebuie să fie responsabil. Ia-ți banii cu tine și lasă cărțile de credit acasă!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.