Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum să alegi haine în care arăți BINE, fără să cheltuiești o avere – Andreea Bănică

Cum să alegi haine în care arăți BINE, fără să cheltuiești o avere

Fie că ne place sa nu să mergem la cumpărături, cu toții trebuie să ne cumpărăm haine din când în când. Nu trebuie să ai un buget foarte mare pentru a avea haine frumoase sau pentru a arăta bine. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți bine fără să rămâi fără bani.

1. Trebuie să îți dai seama ce stil ți se potrivește cel mai bine

Dacă ai avea 100 de euro pe lună pentru a cheltui pe haine, ai prefera un teanc de haine de la un magazin de masă sau un pulover mai deosebit de la un brand celebru? E important să îți dai seama ce stil ți se potrivește mai bine și în ce piese vrei să investești.

2. Revizuiește ceea ce ai

Oamenii tind să acumuleze și să păstreze lucruri care nu sunt niciodată sau rareori folosite. Găsește timp pentru a mai arunca câte o privire prin dulapul tău. Ai o tonă de lucruri albastre, dar roșii deloc? Ai 100 de tricouri, dar nicio cămașă elegantă potrivită pentru o întâlnire? Dar încălțămintea? Ai doar sandale? Pantofi sport? Ai pantaloni pe care nu îi porți niciodată pentru că au nevoie de călcat?

Citește și:   7 exerciții care te ajută să stai DREPT!

După ce ți-ai găsit stilul și ai hotărât cum vrei să arate garderoba ta, scapă de hainele nefolositoare și asigură-te că data viitoare îți vei cumpăra doar ceva ce îți este cu adevărat necesar.

3. Vinde, schimbă sau aruncă

Dacă ai lucruri frumoase pe care nu le porți și nu le folosești, ia în considerare vânzarea lor. Acum că ai curățat casa și ai făcut și ceva bani, poți vedea ce îți lipsește!

4. Cumpără haine clasice

O garderobă limitată plină de haine de calitate, care se asortează ușor, te face să arăți mult mai bine decât un dulap imens plin de obiecte ieftine, vechi, necorespunzătoare.

Cel mai bun mod de a fi la modă cu mai puțini bani este de a cumpăra mai puține lucruri. Concentrează-te doar asupra pieselor care îți plac cu adevărat.

5. La modă cu un buget?

Ah, cea mai proastă parte a vieții- trebuie să ai o limită pentru cât cheltui. Stabilește un obiectiv de cheltuieli pe lună cu care poți trăi.

Citește și:   7 lucruri pe care bărbații le observă prima oară la femei

Vrei mai mulți bani pentru haine și accesorii? Ia în considerare dacă ai nevoie de toate canalele de cablu sau de toate achizițiile pe care le faci lunar și economisește mai mult.

6. Cumpărături online versus cumpărături în magazine

Ia în considerare încercarea de a cumpăra în magazine versus online. Magazinele online pot avea unele oferte excelente. Pentru persoanele care își cunosc mărimile, ar putea să funcționeze în majoritatea timpului. Dar dacă primești ceva ce nu se potrivește cu ceea ce ai văzut pe site și vrei să returnezi produsele, s-ar putea să pierzi banii de livrare.

Poți să continui să cumperi online accesorii sau piese de la branduri pe care deja la cunoști. Caută și opțiunea de a ridica produsul de la sediu, pentru a nu plăti livrarea.

7. Ieși prin magazine!

Fă-ți lista și abia apoi mergi să faci cumpărături. E important să îți faci o listă de acasă cu ce ai nevoie și ce îți lipsește prin garderobă și să te duci direct în magazinele de specialitate. Nu intra în magazine cu gândul că o să iei ce îți place, pentru că te vei trezi cu o tonă de piese noi de care îți vei da seama că nu aveai nevoie.

Citește și:   5 greșeli de cuplu care duc la divorț

8. Mergi la cumpărături cu un prieten

Dacă ești o persoană care este tentată să depășească bugetul sau să se abată de la listă, ia un prieten care să te ajute să rămâi responsabil. Desigur, ai grijă la personalitatea prietenului pe care îl alegi pentru a merge cu tine la cumpărături. Trebuie să fie responsabil. Ia-ți banii cu tine și lasă cărțile de credit acasă!

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.