Cum să ai o relație fericită

Aceste sfaturi pot ajuta orice relație să fie una de succes! Aplică-le!

Să începi o relație cu cineva alături de care îți place să-ți petreci timpul e distractiv și emoționant. Totuși, oricât de bine vă completați sau cât de profunde sunt sentimentele voastre, relația poate deveni monotonă, obositoare și plictisitoare și uneori poate intra chiar în conflct cu individualitatea ta și nevoile și dorințele personale.

Adevărul e că starea inițială de fericire care învăluie orice nouă relație e determinată de entuziasmul noutății. Nimeni un neagă puterea descoperirii unei alte persoane și, în același timp, redescoperirea ta într-o relație nouă.

Iată 10 lucruri pe care le-ai putea face pentru ca relația ta să aibă viața lungă pe care o merită:

1. Să ai o atitudine pozitivă asupra vieții

O atitudine constantă de nemulțumire, plângere și sâcâială atrage emoții negative, creând o dispoziție îngrozitoare și implicit relații rele între oameni. Dacă ai și îți păstrezi o atitudine pozitivă asupra vieții vei fi un partener mai atractiv și, în același timp, o persoană mai fericită.

Citește și:   5 reguli pe care nu ar trebui să le încalci într-o relație

2. Iubește-te pe tine însuți

E important să îți păstrezi sinele în timp ce îl împarți cu o altă persoană. Faceți lucrurile care vă plac separat (pasiunile voastre, ieșirile cu prietenii, continuarea studiilor), străduiți-vă să rămâneți persoanele distractive și minunate ce erați atunci când v-ați întâlnit și continuați să investiți în voi înșivă.

3. Fii atent la nevoile și dorințele partenerului

Bărbații și femeile sunt diferiți și au perspective diferite asupra unei relații și în legătură cu ce îi face fericiți în viață. Dacă încerci să îți schimbi partenerul, îl vei îndepărta și va fi extrem de frustrant pentru tine. El un e nici copia ta fidelă, nici proprietatea ta. E normal să vrea și să aibă nevoie de lucruri diferite. Le poți acepta, le poți îndeplini? Fii sinceră.

4. Arată-ți admirația și recunoștința

Dacă ești într-o relație cu cineva, e de la sine înțeles că îi apreciezi pentru o serie de calități – cum te tratează, cum se poartă cu tine etc. E important să îi reamintești constant cât de mult admiri ceea ce face.

Citește și:   6 GREȘELI din cauza cărora ești încă SINGURĂ

5. Ai grijă ce spui

Nu poți să îți retragi o ofensă, o insultă, o umilință, o minciună sau un abuz verbal, oricât te-ai scuza apoi.

6. Arată respect

Trebuie să arăți că ai bun simț și că îți apreciezi partenerul pentru ceea ce  reprezintă. Respectă-l din punct de vedere al limbajului, respectă-i opiniie și deciziile chiar dacă nu ești de acord cu ele, respectă-i prieteii și familia chiar dacă uneori doar pentru că „vin la pachet”.

7. Fii înțelegătoare

Încearcă să-ți înveselești partenerul atunci când nu se simte bine, acepta că l-ar putea supăra ceva ce nu te implică pe tine și arată-i compasiune. Ține minte că toți avem nevoie să fim singuri, din când în când.

8. Construiți amintiri

Faceți un efort și găsiți-vă activități în care să vă implicați împreună (excursii, lecții de dans sau muzică, orice). Faceți multe poze pentru a vă reaminti de vremurile bune, când și dacă lucrurile devin dificile.

Citește și:   10 GREȘELI zilnice care te urâțesc

9. Luptați cu rutina

Fă eforturi să îți surprinzi partenerul cu lucruri mărunte, în mod regulat. Încearcă să aduci niște noutăți în relație pe cât de des poți.

10. Condimentați-vă intimitatea

Trebuie să găsești mereu noi moduri de a-ți atrage partenerul. Îndrăzniți să vă scufundați în fanteziile fiecăruia și să fiți acea persoană pe care el sau ea nu vrea să o părăsească vreodată.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.