Cum îți dai seama că relația urmează să se sfârșească

E dificil să intuiești dacă o persoană te iubește sau nu, iar adevărul este că există puține eforturi pe care le investim în descoperirea sentimentelor oamenilor pe care îi iubim. Dar este, de asemenea, adevărat că nu este ușor să recunoști momentul în care se termină dragostea, nu numai din cauza dificultății cu care te confrunți atunci când vrei să găsești dovezi legate de sentimentele celorlalți, ci și din cauza tendinței naturale pe care o ai în a nega o situație ca aceasta.

E normal să nu vrei sub nicio formă să presupui că a sosit sfârșitul a ceva atât de frumos, dar viața este supusă neprevăzutului și schimbării, iar negarea dovezilor servește doar la prelungirea durerii. De aceea este recomandat să îți deschizi ochii și să cunoști frazele care indică cel mai bine sfârșitul pasiunii. Dacă îți spune asta, nu te mai iubește.

Cel mai bine ar fi să ne separăm

Relațiile, discuțiile și problemele sunt naturale și ceea ce identifică cu adevărat calitatea unei relații nu este atât suferința lor, cât investirea eforturilor în rezolvarea lor. În cazul în care se confruntă cu acest tip de situații și discuții, persoana în cauză preferă să „treacă” peste problemă și arată puțin interes în rezolvarea lucrurilor. Dragostea necesită dialog și voință, iar altceva poate fi doar o minciună și o scădere a sentimentelor.

Citește și:   10 imagini emoționante care arată ce înseamnă adevărata dragoste

Ești un…

Insultarea este oribilă, iar lipsa respectului nu ar trebui să aibă loc în niciun caz în contextul unei relații. Cu toate acestea, în acest caz, nu vorbim numai de insultă, ci și de altceva. Spunând că „ești un/o …” are o povară de abuz psihologic, care poate însemna doar o mulțime de indiferență pentru cealaltă persoană sau o manipulare a persoanei. Prin urmare, dacă se atinge acest punct, este necesar să se pună stop cât mai curând posibil și să se considere ca fiind cea mai bună soluție.

M-am săturat de tine

Din nou, ne amintim că relațiile necesită mult timp în comun și acest lucru a fost întotdeauna asociat cu posibilitatea de a întâlni mai multe neînțelegeri, îndoieli,plictiseală și într-un final chiar și ruperea legăturii. Dar când iubești pe cineva, chiar dacă ai momente în care persoana respectivă te epuizează și te face să îți dorești să fii mai degrabă singur, înveți să fii mai blând în exprimarea acestui lucru. Dacă nu există nicio grijă atunci când vine vorba de exprimarea unui moment de frustrare, dragostea este deja o ficțiune.

Citește și:   A fost demonstrat științific: inteligența se moștenește de la mamă

Te-ai schimbat mult

Este adevărat că oamenii sunt supuși constant schimbării, dar și că orice schimbare mică poate afecta legătura dintre doi oameni. Nu trebuie să fie vorba de o schimbare foarte vizibilă ca un partener ale cărui sentimente nu mai sunt intense să vrea să renunțe la relație.

Dacă nu te-ai fi comportat așa nici eu n-aș fi reacționat așa

Ne întoarcem la această inversare clasică a încărcării responsabilităților efectuate de cuplurile manipulatoare, care își îndeplinesc rolul în cuplu prin contaminarea toxică a persoanei de lângă ei. Dacă o persoană este capabilă să te manipuleze în acest fel, nu te mai vrea.

Eu nu simt același lucru ca înainte

Din nou, ne întoarcem la problema veșnică. Nimeni nu poate menține un sentiment pentru tine, s-ar putea ca și tu să ai coborâșuri sentimentale. Dar cheia stă în comunicare și clarificarea a ceea ce s-a schimbat și a dus la acest moment.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.