Cine e partenerul perfect pentru tine în funcție de zodie

Crezi în destin? Vezi ce-ți prezic astrele la capitolul dragoste!

Probabil că ai căutat peste tot dragostea, dar încă te întrebi unde îți poți găsi partenerul perfect. Iată cine ți s-ar potrivi, în funcție de zodie:

Berbec

Berbecii sunt de obicei niște cuceritori. Ei vor comunicare și multă pasiune. Partenerii perfecți pentru cei din zodia Berbec sunt Balanțele. Se potrivesc însă și cu Lei, Săgetători, Scorpioni sau Vărsători.

Taur

Taurilor le place să-și selecteze perechea cu foarte mare grijă. În momentele intime, sunt foarte senzuali. S-ar înțelege perfect cu Scorpioni, dar și cu Racii, Fecioarele, Peștii și Capricornii.

Gemeni

Gemenilor le place să flirteze și să ajungă în ipostaze intime într-o varietate de locuri. Pentru ei contează distracția și comunicarea. Partenerul perfect – Săgetătorul. Sunt compatibili și cu Balanțele, Berbecii, Leii, Vărsătorii și alți Gemeni.

Rac

Racii nu se „deschid” foarte ușor, dar când reușesc sunt parteneri foarte tandri. Le place să aibă legături profunde de afecțiune înainte de a ajunge în ipostaze intime. Partenerul perfect – Capricornul. Se înțeleg însă și cu Taurii, Leii și Peștii.

Leu

Leii sunt energici și pasionanți și au o carismă naturală, deci rareori trebuie să se străduiască prea tare pentru a cuceri pe cineva. Partenerii perfecți pentru ei sunt Vărsătorii. Sunt compatibili și cu Scorpionii, Balanțele, Berbecii, Săgetătorii și alți Lei.

Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă încredere în partener înante de a ajunge în ipostaze intime, iar când asta se întâmplă dispun de multă energie fizică și emoțională. Se înțeleg perfect cu Peștii, fiind compatibile și cu Taurii, Balanțele, Racii și Capricornii.

Balanță

Zona eterogenă a Balanțelor e creierul. Adoră să comunice și le place stimularea vizuală. Partenerii perfecți pentru ele sunt Berbecii. Sunt compatibile și cu Gemenii, Leii, Vărsătorii și Săgetătorii.

Scorpion

Scorpionii sunt iubiți pasionanți, energici, care au nevoie și de legături emoționale puternice. Partenerii perfecți pentru ei sunt Taurii. Sunt compatibili și cu Leii, Fecioarele, Racii și Peștii.

Citește și:   Ce trăsături te caracterizează în funcție de zodie

Săgetător

Săgetătorii sunt fermecători și afectuoși. Se plictisesc repede și le plac lucrurile noi. Partenerii perfecți pentru ei sunt Gemenii. Se înțeleg și cu Leii, Berbecii, Balanțele și Vărsătorii.

Capricorn

Ca și Scorpionii, au o sexualitate intensă, dar sunt mai emotivi. Partenerii perfecți pentru Capricorni sunt Racii. Sunt compatibili și cu Taurii, Peștii, Scorpionii și Fecioarele.

Vărsător

Vărsătorii sunt deschiși la sugestii și le plac joaca, flirtul și comunicarea. Partenerii perfecți – Leii, fiind compatibili și cu Gemenii, Balanțele, Berbecii, Săgetătorii și Fecioarele.

Pești

Peștii sunt profunzi, fermecători, iubitori, romantici și jucăuși. Partenerii perfecți pentru Pești sunt Fecioarele, dar sunt compatibili și cu Racii, Taurii, Capricornii și Balanțele.

Citește și: 7 motive pentru care relațiile se destramă

Te-ai întrebat vreodată de ce sunt relațiile moderne atât de fragile? Iată câteva posibile motive:

1. Nu suntem pregătiți
Adesea, nu suntem pregătiți să facem compromisuri, să ne sacrificăm și să iubim necondiționat. Nu vrem să așteptăm, trebuie să avem totul deodată. Nu ne lăsăm sentimentele să se dezvolte și prea des punem o „limită de timp” – când și ce anume ar trebui să simțim.

2. Confundăm dragostea cu alte lucruri
Mai degrabă ne-am întâlni cu cineva care ar ieși cu noi la film sau în club și nu cu cel care ne înțelege și ne sprijină în cele mai negre momente. Nu ne place să avem o viață plictisitoare și de aceea căutăm un tovarăș vesel care să ne transforme viețile într-o aventură. Nu suntem însă mereu pregătiți pentru schimbări, care apar cu siguranță după o perioadă de romantism.

3. Ne așteptăm să avem rezultate imediate
Când ne îndrăgostim, vrem deja ca relația noastră să fie una matură. Totuși, această maturitate, precum și înțelegerea reciprocă, vin numai după ani petrecuți împreună. Cei mai mulți oameni cred însă că nimic nu merită să-și piardă timpul sau răbdarea – nici măcar pentru dragoste.

Citește și:   7 secrete care te vor ajuta să slăbești după ce naști

4. Preferăm să ne risipim forțele
Suntem lacomi și vrem totul deodată. Intrăm îtr-o relație și o terminăm de îndată ce găsim o „variantă mai bună”. Nu oferim tot ce avem unei persoane, dar vrem ca aceasta să fie perfectă. Ne întâlnim cu o mulțime de oameni, dar aproape că nu dăm vreo șansă nimănui.

5. Nu putem sta într-un loc prea mult
Credem că nu suntem făcuți pentru relații, iar ideea de a ne așeza la casa noastră ne sperie. Nu ne mai dedicăm viața unei singure persoane și evităm să avem ceva permanent.

6. Ne-am „eliberat din punct de vedere sexual”
Generația noastră separă sexul de iubire. Mai întâi, oamenii fac sex și decid apoi dacă vor să fie împreună sau nu. Astăzi, sexul în afara căsătoriei a devenit ceva normal.

7. Ne e frică de prea multe lucruri
Ne e frică de relații noi, de dezamăgiri, de răni emoționale și de inimi frânte și de aceea nu le dăm voie oamenilor să intre în viața noastră. Ne înconjurăm de ziduri, care sunt uneori prea solide.

Citește și: 7 filme emoționante pe care trebuie să le vezi

Se spune că bărbații nu plâng. Da, femeile sunt creaturi mai sentimentale, dar asta nu înseamnă că cealaltă jumătate a omenirii nu poate fi sentimentală. Chiar și bărbații pot să se întristeze și să lăcrimeze când se uită la filme înduioșătoare precum:

1. Hachi: A Dog’s Tale, 2008
Un profesor de muzică întâlnește, pe când pleca de la muncă, un cățel pierdut și îl ia acasă, iar prietenia lor va dura mulți ani. Filmul, bazat pe evenimente reale, face pe oricine să plângă.

2. Knockin’ on Heaven’s Door, 1997
Doi pacienți dintr-un salon de spital, află că nu mai au mult de trăit. Fug din spital, fură o mașină și se duc într-o excursie la mare. E un film grozav despre viață, moarte, visuri și eternitate.

Citește și:   7 lucruri pe care bărbații le observă prima oară la femei

3. The Green Mile, 1999
Un negru uriaș e acuzat că a ucis două fete și e condamnat la moarte. Prizonierul e special nu numai din pricina înfățișării sale, ci și pentru că are puterea de a vindeca. Profund, filozofic, uneori dificil – The Green Mile e una dintre cele mai bune adaptări după un roman de Stephen King.

4. Schindler’s List, 1993
Filmul spune povestea lui Oskar Schindler, un om de afaceri de succes, membru al partidului nazist, care a salvat peste o mie de evrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Filmul e o capodoperă care te zdruncină din pricina profunzimii și a realismului.

5. La vita è bella, 1997
În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Guido și fiul său ajung într-o tabără de concentrare pentru evrei. Încercând să-și salveze fiul, Guido îi spune că tot ce se întâmplă e un joc și că regula e să se ascundă de gardieni. Un film despre iubire și blândețe, care te va face să râzi și să plângi.

6. Seven Pounds, 2008
Ben Thomas nu poate uita un accident de mașină în care șase oameni, inclusiv logodnica lui, au murit din cauza neglijenței sale. Bântuit de vină, începe să-și doneze organele oamenilor aflați în stare terminală, ajutându-i să supraviețuiască. Totul se complică atunci când o întâlnește pe Emily și se îndrăgostește.

7. Million Dollar Baby, 2004
Maggie visează la o carieră în box. Frankie Dunn este un antrenor înfrânt de viață și nu foarte entuziast. Văzându-i dorința arzătoare de a deveni campioană, el e de acord să o ia sub aripa sa. Filmul este despre lupte interioare, despre dorința de a-ți împlini visurile indiferent de orice.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.