Cine e partenerul perfect pentru tine în funcție de zodie

Crezi în destin? Vezi ce-ți prezic astrele la capitolul dragoste!

Probabil că ai căutat peste tot dragostea, dar încă te întrebi unde îți poți găsi partenerul perfect. Iată cine ți s-ar potrivi, în funcție de zodie:

Berbec

Berbecii sunt de obicei niște cuceritori. Ei vor comunicare și multă pasiune. Partenerii perfecți pentru cei din zodia Berbec sunt Balanțele. Se potrivesc însă și cu Lei, Săgetători, Scorpioni sau Vărsători.

Taur

Taurilor le place să-și selecteze perechea cu foarte mare grijă. În momentele intime, sunt foarte senzuali. S-ar înțelege perfect cu Scorpioni, dar și cu Racii, Fecioarele, Peștii și Capricornii.

Gemeni

Gemenilor le place să flirteze și să ajungă în ipostaze intime într-o varietate de locuri. Pentru ei contează distracția și comunicarea. Partenerul perfect – Săgetătorul. Sunt compatibili și cu Balanțele, Berbecii, Leii, Vărsătorii și alți Gemeni.

Rac

Racii nu se „deschid” foarte ușor, dar când reușesc sunt parteneri foarte tandri. Le place să aibă legături profunde de afecțiune înainte de a ajunge în ipostaze intime. Partenerul perfect – Capricornul. Se înțeleg însă și cu Taurii, Leii și Peștii.

Citește și:   Cum să-i demonstrezi unui bărbat că îl iubești

Leu

Leii sunt energici și pasionanți și au o carismă naturală, deci rareori trebuie să se străduiască prea tare pentru a cuceri pe cineva. Partenerii perfecți pentru ei sunt Vărsătorii. Sunt compatibili și cu Scorpionii, Balanțele, Berbecii, Săgetătorii și alți Lei.

Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă încredere în partener înante de a ajunge în ipostaze intime, iar când asta se întâmplă dispun de multă energie fizică și emoțională. Se înțeleg perfect cu Peștii, fiind compatibile și cu Taurii, Balanțele, Racii și Capricornii.

Balanță

Zona eterogenă a Balanțelor e creierul. Adoră să comunice și le place stimularea vizuală. Partenerii perfecți pentru ele sunt Berbecii. Sunt compatibile și cu Gemenii, Leii, Vărsătorii și Săgetătorii.

Scorpion

Scorpionii sunt iubiți pasionanți, energici, care au nevoie și de legături emoționale puternice. Partenerii perfecți pentru ei sunt Taurii. Sunt compatibili și cu Leii, Fecioarele, Racii și Peștii.

Săgetător

Săgetătorii sunt fermecători și afectuoși. Se plictisesc repede și le plac lucrurile noi. Partenerii perfecți pentru ei sunt Gemenii. Se înțeleg și cu Leii, Berbecii, Balanțele și Vărsătorii.

Citește și:   8 tipuri de haine care-ți subțiază talia

Capricorn

Ca și Scorpionii, au o sexualitate intensă, dar sunt mai emotivi. Partenerii perfecți pentru Capricorni sunt Racii. Sunt compatibili și cu Taurii, Peștii, Scorpionii și Fecioarele.

Vărsător

Vărsătorii sunt deschiși la sugestii și le plac joaca, flirtul și comunicarea. Partenerii perfecți – Leii, fiind compatibili și cu Gemenii, Balanțele, Berbecii, Săgetătorii și Fecioarele.

Pești

Peștii sunt profunzi, fermecători, iubitori, romantici și jucăuși. Partenerii perfecți pentru Pești sunt Fecioarele, dar sunt compatibili și cu Racii, Taurii, Capricornii și Balanțele.

Lasă un răspuns