Cele mai bune combinații de cupluri în funcție de zodie

Credeți în astre? Foarte mulți oameni se ghidează după previziunile astrologice și își încep ziua consultându-și horoscopul. Mai mult decât atât, s-ar zice că multe despărțirile care se produc din cauza nepotrivirii de caracter sunt cauzate de fapt de incompatibilitatea zodiilor.

Iată care sunt cele mai potrivite semne zodiacale:

1. Taur și Rac

Aceste semne se complementează reciproc și se înțeleg. Fiindcă Racul e loial, iar Taurul oferă sprijin, amândoi apreciază căminul și familia.

2. Taur și Capricorn

Aceștia se iubesc la un nivel telepatic. Taurul va admira firea muncitoare și amuzantă a Capricornului, pe când Capricornul va aprecia frea blândă și sensibilă a celuilalt.

3. Capricorn și Gemeni

Amândoi iubesc aventura. Capricornul se va concentra la a fi partenerul pragmatic, iar Geamănul va încerca să-l facă pe celălalt să se simtă iubit.

4. Vărsător și Gemeni

Aceste două semne de aer arată că partenerii vor trece împreună peste tot.

5. Balanță și Leu

Citește și:   Cum stai cu dragostea în 2018 în funcție de zodie

Acești oameni au o viață socială activă. Le plac ieșirile și le place să vorbească în public. Leul are mereu nevoie de atenție și Balanța îi va oferi acest lucru.

6. Berbec și Vărsător

Un astfel de cuplu nu se va plictisi niciodată, pentru că amândurora le plac aventurile. Pot fi destul de inventivi, dar își vor și oferi unul altuia spațiul și libertatea necesară.

7. Scorpion și Leu

Scorpionul poate fi acid și gelos, dar Leul îi va hrăni dorința de aventuri. Firea lor va face ca relația să fie una focoasă.

8. Berbec și Pești

Aceștia ar trebui să se înțeleagă destul de bine și să aibă o relație profundă. Peștele e delicat, iar Berbecul tinde să fie un lider, iar această balanță va face ca relația lor să dureze.

9. Săgetător și Berbec

Un Săgetător își urmează mereu inima și evită dramele. E o persoană distractivă și iubitoare, iar Berbecul e foarte sociabil.

Citește și:   10 lucruri pe care femeile le vor cu adevărat de la bărbați

10. Gemeni și Balanță

Atracția sexuală dintre ei este de nepotolit. Relația lor va fi iute și proaspătă și vor încerca să creeze liniște.

11. Berbec și Rac

Un Berbec e mereu îndrăzneț și curajos, iar Racul va fi mereu fermecat de energia debordantă a Berbecului.

12. Rac și Pești

Acestea sunt semne de apă care își arată legătura spirituală. Amândoi sunt sentimentali din fire și vor încerca in greu să nu se rănească.

13. Leu și Săgetător

Amândoi sunt petrecăreți. Leul e puțin încăpățânat, dar Săgetătorul iubește încrederea pe care o are Leul în el și îl va ajuta să-și rezolve problemele.

14. Fecioară și Capricorn

Fecioara e din fire gânditoare și destul de introvertită, dar când se deschide e total sinceră cu celălalt. Capricornul va fi cu ușurință atras de candoarea Fecioarei.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.