Ce profesie ți se potrivește în funcție de zodie

Alegerea carierei potrivite poate fi ceva înspăimântător. Nu dispera în fața numeroaselor opțiuni – răspunsul s-ar putea să fie scris în stele. Iată câteva dintre profesiile potrivite pentru fiecare zodie:

1. Berbec

Berbecii sunt oameni puternici și hotărâți. Sunt plini de ambiție și dinamici și au nevoie de un stil de viață care să fie pe potriva personalității lor. Carierele cele mai potrivite pentru ei sunt cele de politician, antreprenor, aventurier și lucrător în media.

2. Taur

Taurii au nevoie de stabilitate și Securitate. Ei caută asta nu numai în viața personal, ci și în carieră – ei vor un job sigur și Securitate financiară. Sunt oameni onești, pragmatic și de încredere. Pot fi buni educatori, avocați și se pot descurca și în PR.

 

3. Gemeni

Gemenii sunt curioși, cu mai multe valențe. Sunt probabil cei mai sociabili și mai vorbăreți din întreg zodiacul. Foarte versatili, încearcă mai multe cariere de-a lungul vieții. Se descurcă bine ca jurnaliști, actori sau lucrători în media.

4. Rac

Racii sunt duri în exterior, dar blânzi și delicați în interior. Zodiac lor e guvernată de Lună, așa că sunt adesea socotiți foarte enigmatici. Au o fire care tinde să-i protejeze pe ceilalți, așa că li se potrivesc meseriile de avocat, psiholog, oceanograf.

5. Leu

Leii sunt lideri înăscuți. Sunt persoane carismatice, pozitive, neînfricate și independente. Au un bun simț al umorului și știu să se facă plăcuți. Pot fi cu ușurință manageri, editori, actori sau CEO.

6. Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste din fire. Sunt meticuloase, muncitoare și foarte organizate. Învață foarte ușor limile străine și pot fi buni traducător, detectivi, editori sau statisticieni.

Citește și:   5 tipuri de bărbați de care trebuie să te ferești

 

7. Balanță

Balanțele sunt diplomate, sociabile, carismatice și lucrează foarte bine cu alți oameni. Le plac situațiile noi și aventurile. Au nevoie de un mediu de lucru antrenant. Profesiile cele mai potrivite pentru ele sunt cele de avocat, diplomat sau asistent social.

8. Scorpion

Scorpionii sunt definiți de concentrare și control. Sunt analitici, foarte muncitori, intuitivi și plini de resurse. Sunt atrași de mistere și de lucrurile complexe, anormale. Ar fi niște spioni, chirurgic, cercetători sau oameni de știință excelenți.

9. Săgetător

După cum le spune și zodia, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru faptul că își fixează o țintă și o ating. Dacă vor ceva, vor face orice efort pentru a obține acel ceva. Încrederea lor în sine nu poate fi zdruncinată. Carierele cele mai potrivite pentru ei sunt cele de teolog, PR., interpret, dresor de animale.

10. Capricorn

Capricornii sunt foarte ambițioși și le plac provocările. Înțeleg că e important să muncești din greu și sunt foarte hotărâți să-și atingă scopurile. Le place să fie în top. Pot fi niște excelenți bancheri, contabili sau pot avea slujbe legate de medicină sau știință.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt din fire curioși și aventuroși. Se plictisesc destul de repede și caută mereu lucruri noi. Pot să lucreze ca inventatori, astronomi, muzicieni, artiști sau oameni de știință.

12. Pești
Peștii au imaginație și sunt persoane creative și artistice. Adesea sunt împărțiți între două opțiuni sau pot duce chiar două vieți în același timp. Carierele potrivite pentru ei sunt cele de psiholog, veterinar sau orice are legătură cu artele.

Citește și:   Cel mai bun MACHIAJ în funcție de ZODIE

Citește și: Ce tip de mâncare ți se potrivește în funcție de zodie

Nu întotdeauna putem decide foarte ușor ce să mâncăm. Atunci când mâncăm în oraș posibililitățile sunt nesfârșite, iar când gătim noi ceva nu știm de unde să începemm dar vrem ceva rapid, ușor și delicios. Ca să te poți hotărî mai ușor, poate că ar trebui să accepți puțin ajutor din partea astrelor:

1. Berbec

Nativii acestei zodii ar trebui să rămână la mese simple, rapide. Fă rapid un sandviș sau ceva care se pregătește în mai puțin de jumătate de oră. Fiindcă ești un semn de foc, poți mânca și ceva pregătit la grătar, dar și pizza.

2. Taur

Alege ceva decadent, de preferabil o masă cu un sos bogat. Dacă gătești, niște paste ușoare cu un sos de smântână sunt perfecte. Dacă nu, mergi la un restaurant franțuzesc, deoarece bucătăria franțuzească ocupă un loc special în inima ta.

3. Gemeni

Ție îți place să te plimbi și să încerci cât mai multe lucruri posibile. Acasă, gătește ceva cu hummus, pită, măsline, brânză, etc. dacă ieși pe undeva, mănâncă ceva „de casă”.

4. Rac

Mâncarea ușoară e cea mai potrivită pentru tine. Nu poți greși niciodată cu un fel de mâncare cu brânză sau cu paste. Ți se potrivesc și supele din pipote de pui sau puiul prăjit.

5. Leu

Tinzi să exagerezi, în cel mai bun mod posibil, atunci când îți alegi mesele. Adori să guști din diverse lucruri și să-ți alegi propriile ingredient la restaurant. Fă-ți acasă o salată sau un sandviș.

Citește și:   Ce fel de MAMĂ ești în funcție de ZODIE

6. Fecioară

Ești înnebunită după mâncarea sănătoasă și îți plac lucrurile simple, dar și să fii la curent cu cele mai noi tendințe. Pregătește-ți un bol cu quinoa sau niște sushi.

7. Balanță

Tu vrei ceva decadent, dar iubești și animalele. Așadar, chiar dacă nu ești vegetarian/ă, ar trebui să mai mănânci și ceva fără carne. Fă-ți niște tăiței sau mergi la un restaurant vegetarian. În orice caz, alege ceva curat, dar și puțin pretențios.

8. Scorpion

Îți place misterul și cu cât e mai picantă mâncarea ta, cu atât mai bine. Dacă pregătești ceva acasă, asigură-te că ai un sos nou și exotic la îndemână sau comandă ceva oriental și picant. Poți încerca și niște fructe de mare, în onoarea semnului tău de apă.

9. Săgetător

Ești un turist care călătorește pe tot globul, așa că poți încerca bucătăriile diverselor țări. Pregătește-ți un picnic și mănâncă într-un loc interesant sau cinează la un restaurant nou.

10. Capricorn

Pentru tine, mâncarea trebuie să fie eficientă și convenabilă. Fă-ți un sandviș sau ceva pe care să-l poți mânca în fața laptop-ului, dacă vrei să mai muncești.

11. Vărsător

Îți place mâncarea neobișnuită, aproape Sci-Fi. Pregătește-ți ceva care poate fi încălzit la cuptorul cu microunde, iar dacă ieși, mergi la un restaurant uunde există gastronomie moleculară.

12. Pești

Îți place mâncarea servită în atmosphere romantic. Alege ceva decadent, despre care poți discuta cu entuziasm mai târziu – în pat.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.