Ce flori să-i dăruiești de mărțișor în funcție de zodie

Atunci când ești invitat la un eveniment important, sau când vine o sărbătoare la care se obișnuiește să dăruiești flori, iar tu nu te poți decide ce fel de flori să iei, iată ce alegeri poți să faci, în funcție de zodie:

Berbec

Berbecii sunt energici, dinamici și aventuroși. Aceștia au mereu inițiativa într-un grup și sunt niște lideri înnăscuți. Astfel, unui Berbec îi poți lua orice fel de floare, însă trebuie să fie portocalie, spre exemplu lalele sau crini tigrați.

Taur

Deși Taurul pare puternic și încăpățânat, este deseori emotiv și pasional. Și în viața de zi cu zi, un Taur acționează după simțurile sale, iar un miros puternic și dulce al unei flori îi va cuceri. Poți alege astfel trandafiri sau crini.

Gemeni

Așa cum induce și semnul lor, Gemenii sunt ființe duale. Dar un nativ Gemeni este mereu pasional și implicat, așa că trandafirii sunt mereu o alegere bună.

Citește și:   10 secrete pentru pentru a avea un păr sănătos

Rac

Dacă cunoști un Rac, probabil ai avut de-a face deseori cu manifestările sale emoționale. Deși sunt firi luptătoare și puternice, Racii sunt și foarte sensibili și sunt dispuși să facă orice pentru cei la care țin. Florile care s-ar potrivi cu devotamentul și blândețea lor sunt cele albe, mai cu seamă trandafirii și crinii.

Leu

Nativul Leu este atras de faimă și caută mereu să fie apreciat și complimentat. Unei astfel de persoane ar trebui să îi dăruiești o floare deosebită, pe care nu o primește de obicei toată lumea: floarea soarelui.

Fecioară

Dacă printre cei apropiați ție se numără o Fecioară, probabil ai observat că este foarte grijulie, uneori chiar critică. Fecioarele nu se implică în nimic ce nu este bine organizat și sunt foarte atente la detalii. Au deci o latură rațională, calmă, dar pot fi uneori și exagerat de grijulii. Astfel, poți alege o floare albastră care să exprime exact această dualitate a Fecioarei, spre exemplu, hortensia.

Citește și:   7 lucruri care se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci 2 ouă pe zi

Balanță

De la sine înțeles, un nativ Balanță iubește echilibrul și armonia. Acesta este foarte pacifist și are un simț estetic dezvoltat. Pentru eleganța și diplomația Balanțelor, cele mai potrivite sunt margaretele și lalelele.

Scorpion

Scorpionii iubesc natura și sunt firi libere și foarte pasionale. Această pasiune a lor îi poate face să fie atrași de gerbera și trandafiri, sau chiar și crinii Stargazer.

Săgetător

Săgetătorul e interesat de sensul Universului și este puternic și hotărât. S-ar implica oricând într-o aventură. Dacă nu știi ce flori să îi dăruiești unui nativ Săgetător, poți alege flori purpurii, cum ar fi irisul, levănțica sau trandafiri.

Capricorn

Un Capricorn este mai degrabă îndreptat către raționament și latura practică. Un nativ al acestui semn se va simți bine dacă are stabilitate pe toate planurile. Astfel, floarea pe care ai putea să i-o dăruiești unui Capricorn este violeta Africană.

Vărsător

Deși un nativ Vărsător pare rece și puternic, este în fond sensibil și romantic. Orhideea ar fi o floare potrivită pentru ei, căci simbolizează puterea și eleganța, dar are și un aer romantic.

Citește și:   Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Pești

Un nativ Pești este foarte creativ și ingenios, dar și foarte sensibil. Aceștia sunt romantici și ar vrea să primească flori deosebite, așa că poți alege niște plante care cresc lângă apă , spre exemplu bambusul sau proteea.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.