Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie – Andreea Bănică

Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie

De câte ori nu te-ai pomenit la salon uitându-te la peretele cu ojă și gândindu-te ce ar trebui să alegi? Alegerea e una destul de importantă, la fel ca alegerea nuanței rujului. Conform unui expert în astrologie și culoare, Rose Theodora, suntem atrași de anumite culori în funcție de zodia sub care ne-am născut. Iată mai multe detalii:

1. Berbec


În această perioadă trebuie să te concentrezi la tine, din punct de vedere fizic și mental. Dacă te simți frumoasă, așa vei și arăta. Un alt lucru de care ai nevoie este încrederea. Gândește-te la orice te face să te simți cel mai bine. În ceea ce privește nuanța unghiilor, alege un roz agil și feminin.

2. Taur


În această perioadă trebuie să devii independentă din punct de vedere financiar și să ai singură grijă de tine. Alege un verde de mare pe unghii, liniștitor și flexibil.

3. Gemeni


Ai grijă de tine în această perioadă. Relațiile ar putea fi mai dificile. Alege pentru unghii o nuanță de albastru, pentru că e liniștitor și îți oferă sprijin.

Citește și:   10 lucruri la care e atent un bărbat înainte să se căsătorească

4. Rac


În această perioadă, Racii vor avea parte de romantism. Atunci când apar oportunități, fii spontană. Îmbrățișează-ți latura copilăroasă și distrează-te. Pentru unghii, alege un galben energizant.

5. Leu


E timpul să îți scoți talentele la iveală sau să îți găsești o pasiune constructivă. Țintește sus, orice ar spune familia sau prietenii. Poartă pe unghii o culoare neutră și calmă, precum bejul.

6. Fecioară


Începe să-ți perfecționezi comunicarea. S-ar putea să te angajezi sau să ai oameni care să lucreze pentru tine. Poartă o ojă roșie și fii încrezătoare, ca o șefă.

7. Balanță


S-ar putea să te simți puțin neînțeleasă acum, dar asta e în regulă, va trece. Concentrează-te la oamenii care te înțeleg, cărora le pasă și sunt dispuși să te ajute. Alege o ojă mov, care pare vulnerabilă și sexy.

8. Scorpion


Scorpionii vor ajunge pe noi culmi în această perioadă. Lucrezi încă la câteva lucruri, dar majoritatea se aranjează. Rămâi optimist și canalizează-ți toată energia pentru a obține ce vrei. Pentru unghii, alege un portocaliu creative și entuziast.

Citește și:   8 lucruri care îi deosebesc pe părinții buni de părinții geniali

9. Săgetător


Tema acestei perioade este metafizica. Te iei foarte în serios și ești la o răscruce. Concentrează-te mai mult pe ce simți și nu fi foarte dură cu tine. Oamenii te plac chiar și atunci când tu nu te placi. Dacă porți o ojă verde te vei mai înveseli.

10. Capricorn


Socializarea devine punctul tău forte în această perioadă. Se apropie niște schimbări importante, iar tu simți asta. Pentru unghii, alege o nuanță de albastru denim.

11. Vărsător


Trebuie să-ți găsești scopul, indiferent ce vârstă ai. Cel mai bine e s-o iei încetișor. Poartă o nuanță neon care te va face să te simți iar tu însăți.

12. Pești


Explorează-ți părțile mai puțin cunoscute. Încearcă să te cunoști și să îți accepți toate părțile componente. Alege ojă de nuanță coral – îți va plăcea la nebunie.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.