Ce cățeluș ți se potrivește în funcție de zodie

Îți dorești să îți iei un câine ca animal de companie? Iată ce rasă ți s-ar potrivi, în funcție de zodia ta:

1. Berbec – Australian Shepherd

Un câine pentru turme din fire, ciobăneștii australieni sunt hotărâți, încrezători și plini de energie, exact ca un nativ al zodiei Berbec. Ai grijă însă – dacă prietenul tău nu face destulă mișcare și nu primește suficientă atenție, s-ar putea să devină puțin morocănos.

2. Taur – Bernese Mountain Dog

Taurii au nevoie de un câine nepretențios și cu picioarele pe pământ. Poți să fii și sensibil/ă, așa că îl vei antrena cu ușurință, iar acesta îți va scoate la iveală latura afectuoasă. Ai tendința de a fi leneș/ă din când în când – câinele îți va ține companie în acele momente.

3. Gemeni – Chihuahua

Se știe că voi aveți două personalități. Datorită firii voastre multifațetate, te vei conecta instantaneu cu un Chihuahua și cu dispozițiile sale schimbătoare.

4. Rac – Yorkshirre Terrier

Racule, ești una dintre cele mai dificile zodii pe care le poate cunoaște cineva, deoarece și personalitatea ta are mai multe dimensiuni. Pare logic ca și câinele tău să aibă aceleași trăsături. Adorabilul Yorkie poate că e mic, dar are și o personalitate puternică.

5. Leu – Husky Siberian

Leule / Leoaico, ești o fire pasionată și dominatoare, așa că ai nevoie de un câine care să fie în centrul atenției, la fel ca tine. Câinii Husky sunt buni la suflet și prietonoși, dar pot fi foarte încăpățânați dacă nu primesc ce vor. Înțelegi cum e, nu?

6. Fecioară – Shiba Inu

Această rasă japoneză este inteligentă și introspectivă, fiind însoțitorul perfect pentru Fecioarele inteligente. La fel ca și stăpânul său, shiba adoră să-și folosească mintea pentru a rezolva problemele complicate.

7. Balanță – Poodle Mix

Balanțelor, vă veți îndrăgosti instantaneu de un poodle mix. La fel ca voi, acești câini sunt fermecători și inteligenți. Tânjesc după socializare și afecțiune, dar pot sta și foarte liniștiți. Sunt la fel de mulțumiți dacă îi pui să-ți aducă bățul sau dacă se ghemuiesc în poala ta.

8. Scorpion – German Shepherd

Ciobăneștii germani sunt curioși, încrezători și niște lideri încrezători. Rasa este și una dintre cele mai devotate și mai curajoase. Alături de un ciobănesc german te vei simți mereu în siguranță.

Citește și:   Când vei avea copii în funcție de zodie

9. Săgetător – Golden Retriever

Ca și Săgetătorii, această rasă loială este energică, fermecătoare și curioasă. Câinele tău nu va vrea nimic altceva decât să te vadă fericit/ă și iubit/ă și este ideal pentru personalitatea ta extrovertită.

10. Capricorn – French Bulldog

Dragă Capricorn, ești o persoană de încredere și un tovarăș grozav, așa că al tău Frenchie loial și iubitor de atenție va deveni prietenul tău cel mai bun imediat.

11. Vărsător – Chow Chow

Ești independent/ă și original/ă, așa că din când în când tânjești după niște timp singur/ă. Un chow-chow este tovarășul perfect pentru tine, deoarece caută și el independență.

12. Pești – Cavalier King Charles Spaniel

Această rasă este perfectă pentru firea ta empatică și afectuoasă, deoarece este incredibil de iubitoare

Citește și: Ce animăluț ți se potrivește în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată în ce animăluț ai vrea să te transformi? Iată ce spun astrele:

Vărsător
Unicorn – ești energic și cu adevărat unic, până în punctul în care alții te consideră excentric sau impenetrabil. Îți place aventura și ești idealist și îți vei atinge scopurile dacă vei fi perseverent.

Pești
Licurici – ești creativ și intuitiv și dornic de a împlini dorințele celorlalți. Ai vrea să primești în schimb aceeași dragoste și loialitate și ești foarte sensibil când alții nu se ridică la înălțimea acestor așteptări.

Berbec
Tyrannosaurus Rex – ești o prezență dominantă, care ajunge cu siguranță în centrul atenției în orice situație socială. Ești agresiv, de neoprit, dar carismatic.

Taur
Urs marsupial – pe exterior ești puternic și încăpățânat, dar ai și o parte sensibilă în interior. Te poți înțelege aproape cu oricine, dar s-ar putea să ai probleme cu auto-disciplina.

Gemeni
Cățeluș – ești isteț, inovativ și de neclintit în opiniile tale. Vieții tale îi trebuie un echilibru delicat, greu de obținut, între libertate și stabilitate și s-ar putea să te lupți cu lipsa ta de stare.

Rac
Caracatiță – ești ambițios, loial și cumva anti-social. Ai nevoie să petreci foarte mult timp singur, iar când socializezi, preferi să-ți petreci timpul cu cercuri mici de oameni. Vrei să le placi altora și nu suporți ușor criticile.

Citește și:   8 semne că sunteți cuplul perfect

Leu
Păun – inteligent și încrezător, îți plac atenția și drama și simți nevoia să ai mereu dreptate. Cel mai rău lucru pe care cineva ți l-ar putea face e să te ignore complet.

Fecioară
Iepuraș – ai gusturi excelente și toată lumea știe asta. Pentru tine contează ca decorul casei tale și îmbrăcămintea să fie impecabile. Ești visător și ți-e frică de riscuri și momentele stânjenitoare.

Balanță
Fluture – ești dulce, generos și sensibil, dar și prudent, eviți conflictele și dedicat prietenilor și familiei.

Scorpion
Tigru – ești tăcut, muncitor, foarte sensibil. Ești foarte curios să afli cum funcționează viața, dar adesea ai sentimentul că nu aparții împrejurimilor.

Săgetător
Mangustă – ești curajos, hotărât și nu ți-e frică să îți susții opiniile. Ești un gânditor profund, înconjurat de mister. Urăști plictiseala și cauți mereu forme de acțiune.

Capricorn
Păianjen – ești demn de încredere, sincer și ai o inimă mare. Ești incredibil de răbdător, ceea ce te face un prieten valoros. Îți place ca lucrurile să se facă într-un anumit mod (al tău), și s-ar putea să eziți să ceri ajutorul altora.

Citește și: Ce profesie ți se potrivește în funcție de zodie

Alegerea carierei potrivite poate fi ceva înspăimântător. Nu dispera în fața numeroaselor opțiuni – răspunsul s-ar putea să fie scris în stele. Iată câteva dintre profesiile potrivite pentru fiecare zodie:

1. Berbec

Berbecii sunt oameni puternici și hotărâți. Sunt plini de ambiție și dinamici și au nevoie de un stil de viață care să fie pe potriva personalității lor. Carierele cele mai potrivite pentru ei sunt cele de politician, antreprenor, aventurier și lucrător în media.

2. Taur

Taurii au nevoie de stabilitate și Securitate. Ei caută asta nu numai în viața personal, ci și în carieră – ei vor un job sigur și Securitate financiară. Sunt oameni onești, pragmatic și de încredere. Pot fi buni educatori, avocați și se pot descurca și în PR.

3. Gemeni

Gemenii sunt curioși, cu mai multe valențe. Sunt probabil cei mai sociabili și mai vorbăreți din întreg zodiacul. Foarte versatili, încearcă mai multe cariere de-a lungul vieții. Se descurcă bine ca jurnaliști, actori sau lucrători în media.

Citește și:   4 motive întemeiate care te vor face să renunți la zahăr

4. Rac

Racii sunt duri în exterior, dar blânzi și delicați în interior. Zodiac lor e guvernată de Lună, așa că sunt adesea socotiți foarte enigmatici. Au o fire care tinde să-i protejeze pe ceilalți, așa că li se potrivesc meseriile de avocat, psiholog, oceanograf.

5. Leu

Leii sunt lideri înăscuți. Sunt persoane carismatice, pozitive, neînfricate și independente. Au un bun simț al umorului și știu să se facă plăcuți. Pot fi cu ușurință manageri, editori, actori sau CEO.

6. Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste din fire. Sunt meticuloase, muncitoare și foarte organizate. Învață foarte ușor limile străine și pot fi buni traducător, detectivi, editori sau statisticieni.

7. Balanță

Balanțele sunt diplomate, sociabile, carismatice și lucrează foarte bine cu alți oameni. Le plac situațiile noi și aventurile. Au nevoie de un mediu de lucru antrenant. Profesiile cele mai potrivite pentru ele sunt cele de avocat, diplomat sau asistent social.

8. Scorpion

Scorpionii sunt definiți de concentrare și control. Sunt analitici, foarte muncitori, intuitivi și plini de resurse. Sunt atrași de mistere și de lucrurile complexe, anormale. Ar fi niște spioni, chirurgic, cercetători sau oameni de știință excelenți.

9. Săgetător

După cum le spune și zodia, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru faptul că își fixează o țintă și o ating. Dacă vor ceva, vor face orice efort pentru a obține acel ceva. Încrederea lor în sine nu poate fi zdruncinată. Carierele cele mai potrivite pentru ei sunt cele de teolog, PR., interpret, dresor de animale.

10. Capricorn

Capricornii sunt foarte ambițioși și le plac provocările. Înțeleg că e important să muncești din greu și sunt foarte hotărâți să-și atingă scopurile. Le place să fie în top. Pot fi niște excelenți bancheri, contabili sau pot avea slujbe legate de medicină sau știință.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt din fire curioși și aventuroși. Se plictisesc destul de repede și caută mereu lucruri noi. Pot să lucreze ca inventatori, astronomi, muzicieni, artiști sau oameni de știință.

12. Pești
Peștii au imaginație și sunt persoane creative și artistice. Adesea sunt împărțiți între două opțiuni sau pot duce chiar două vieți în același timp. Carierele potrivite pentru ei sunt cele de psiholog, veterinar sau orice are legătură cu artele.

 

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.