Ce cadou ți se potrivește în funcție de zodie

Dacă ai rămas fără idei legat de ce cadouri ar trebui să le faci membrilor familiei sau prietenilor, nu îți mai face griji: poți să iei în considerare zodia lor atunci când le alegi un dar.

Iată mai multe informații despre ce le plac nativilor fiecărei zodii în parte:

1. Berbec

Fiindcă lor le plac senzațiile tari, activitățile fizice și orice tip de competiție, dăruiește-le bilete la evenimente sportive sau la festivaluri de muzică.

2. Taur

Taurii sunt pragmatici, dar le plac și lucrurile scumpe și pot recunoaște de la distanță calitatea. Dăruiește-le ceva pentru care să-și folosească mai multe simțuri – o geantă de piele autentică, un parfum, o carte de bucate sau niște fețe de pernă din mătase.


3. Gemeni

Inteligenții Gemeni sunt foarte curioși din fire și le plac darurile care le pun la treabă degetele, dar și mintea. Dăruiește-le un set de creioane colorate, un abonament la bibliotecă sau altceva care să le dezvolte creativitatea.

Citește și:   7 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să slăbești

4. Rac

Racilor le pasă foarte mult de familie și adoră cadourile care au o însemnătate – lucruri din trecut, ceva găsit prin anticariat sau realizat de mână. Îi poți dărui Racului din viața ta o ramă foto, un album plin de poze cu cei dragi sau un software prin care să-și afle genealogia.

5. Leu

Leii sunt cei mai pasionați și mai generoși oameni. Ei au gusturi scumpe și un stil grozav. Dăruiește-le niște bilete la teatru sau la operă ori o ședință foto profesionistă.

6. Fecioară

Fecioarele apreciază atât calitatea, cât și valoarea. Le poți dărui un card la un magazin de haine, un dispozitiv pentru pentru bucătărie, un abonament la sală sau o carte de dezvoltare personală.

7. Balanță

Balanțele nu prea spun deschis ce le place și ce nu sau de ce au nevoie. Totuși, poți să mergi la sigur dăruindu-le ceva legat de artă, frumusețe sau lux – o sticlă de vin fin, o eșarfă sau o pălărie de firmă, o cutie de căpșuni acoperite cu ciocolată.

Citește și:   Ce surpriză m-a așteptat când am ajuns acasă

8. Scorpion 

Scorpionii experimentează viața la un nivel foarte profund și le plac misterele, psihologia și lucrurile oculte. Dăruiește-le o carte legată de vreun aspect fascinant al psihologiei umane sau un roman polițiest despre vreo crimă adevărată.

9. Săgetător

Săgetătorii iubesc aventurile și acțiunea, așa că dăruiește-le niște bilete spre un loc în care nu au mai fost, niște lecții de scufundări sau de călărie.


10. Capricorn

Capricornii muncitori adoră darurile care le reflectă statutul și securitatea pe care și-o doresc atâta. Dăruiește-le o ședință de masaj, o sticlă de vin bun sau o carte despre maximizarea eficienței.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt independenți și orientați spre progres: dăruiește-le un dispozitiv electronic, o carte despre meditația transcedentală sau un roman științifico-fantastic.

12. Pești

Peștilor le va plăcea probabil orice dar, indiferent dacă e scump sau confecționat acasă. Dăruiește-le o carte de poezii, o ramă foto, o eșarfă împletită de mână sau o carte despre interpretarea visurilor ori despre miturile Antichității.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.