Cât de gelos e în funcție de zodie

Berbec

Berbecul este foarte impulsiv și atent la detalii. Așa că doar dacă te uiți la altcineva s-ar putea să îi stârnească gelozia. S-ar putea să nu îți spună mereu, pentru că este foarte orgolios, dar ar fi bine să eviți să îl faci gelos.

Taur

Taurul este foarte pasional. Este un nativ guvernat de planeta iubirii, Venus, așa că iubirea e foarte importantă pentru el. Poate deveni ușor gelos, nu neapărat dacă te vede în preajma altor bărbați, ci mai degrabă dacă nu îi acorzi atenție. E cel mai posibil să vrea să îți plătească cu aceeași monedă dacă îi ești infidelă.

Gemeni

Gemenii nu sunt geloși. Așa că dacă partenerul tău este un nativ Gemeni și vrei să îi atragi atenția, gelozia nu este metoda potrivită. Lui nu îi place posesivitatea și nu va da semne de gelozie. Pentru el încrederea e totul într-o relație.

Rac

Dominat de lună, nativul Rac este foarte emoțional și este ușor rănit de orice i se pare că nu este în regulă. Așa că va fi gelos chiar și atunci când nu îi dai motive și nu va avea nicio reținere în a-și manifesta supărarea.

Citește și:   15 lucruri surprinzătoare care îi atrag pe bărbați la femei

Leu

Leul vrea să simtă că deține controlul și vrea să se simtă mereu idolatrizat- doar el. Nu ar suporta să vadă că ai ochi și pentru altcineva. Chiar dacă nu e vorba de o atracție fizică, Leul nu ar suporta nici să audă că ai apelat la ajutorul altcuiva. El vrea să fie cel mai important om din viața ta.

Fecioară

Este greu să îți dai seama ce gândește un nativ Fecioară. Nu își exteriorizează emoțiile și se va comporta la fel și în cazul în care este gelos. Nu va vorbi cu tine despre asta și nu se va manifesta în niciun fel.

Balanță

Pentru nativul Balanță, pacea și armonia sunt cele mai importante în orice tip de relație. Așa că este greu de imaginat că va fi gelos și va avea manifestări în acest sens. Într-adevăr, nu va fi gelos dacă îi atragi atenția altui bărbat, însă va fi gelos dacă lauzi pe altcineva. Berbecul e gelos pe reușitele celorlalți.

Citește și:   12 LUCRURI pe care le folosesc FEMEILE, iar BĂRBAȚII le urăsc

Scorpion

Nativul Scorpion este într-adevăr gelos. Pe lângă asta, acesta va încerca mereu să se răzbune dacă îi dai motive să se simtă gelos. Deci, trebuie să ai grijă cu un nativ Scorpion, pentru că s-ar putea să ai de suferit.

Săgetător

Deși un semn de foc, guvernat de Jupiter, Săgetătorul nu este foarte gelos. El crede că posesivitatea nu este benefică într-o relație, iar dacă te iubește îți va oferi libertate și încredere.

Capricorn

Nativul Capricorn se simte mândru și îi place atunci când alți bărbați te admiră, însă atât. Dacă și tu vei admira alți bărbați, va fi foarte gelos și nu va avea nicio reținere în a-ți demonstra asta.

Vărsător

Nativul Vărsător are încredere în sine și știe că dacă vei fi tentată să îl trădezi, nu poate să împiedice asta. Așa că nu este gelos și preferă să se bazeze pe atuurile sale pentru a te ține aproape.

Citește și:   Ce fel de MAMĂ ești în funcție de ZODIE

Pești

Nativul Pești, deși sensibil, este destul de rațional. Însă, atunci când devine gelos, este foarte greu să îl convingi că nu are motive.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.