Warning: Creating default object from empty value in /home/andreeabanica/public_html/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Căsătorește-te cu bărbatul care face aceste 7 lucruri – Andreea Bănică

Căsătorește-te cu bărbatul care face aceste 7 lucruri

Căsătoria este o afacere serioasă între doi oameni îndrăgostiți. Dacă te întrebi dacă va fi un soț atât de bun precum este ca iubit, iată câteva calități ale partenerilor, care i-ar face niște soții ideali.

1. Vă faceți fericiți unul pe celălalt

Ca parteneri într-o relație, fericirea ta va fi asociată cu a lui și viceversa. El consideră fericirea ta ca fiind a lui. Să te vadă zâmbind și să știe că ești fericită este ceea ce îi aduce cea mai mare bucurie. Nu numai că vrea să te vadă fericită, dar și el va contribui la fericirea ta prin gesturi mici și mari de dragoste.

2. El va înțelege că poți să ai și zile proaste

Prietenul tău va înțelege că nu poți fi mereu în cea mai bună formă. Vei avea atât zile bune, cât și zile rele și nu au nimic de a face cu cine ești ca persoană. El nu te va judeca pentru manifestările tale emoționale și va înțelege că e firesc să fii copleșiă de viață uneori.

Citește și:   8 idei de activități romantice pentru ziua îndrăgosiților

3. El este lumina de la capătul tunelului

El este sprijinul tău și un umăr pe care să plângi la sfârșitul unei zile proaste. Ori de câte ori treci printr-o perioadă stresantă, el va fi singura persoană cu care vei dori cu adevărat să fii. Știi că poți conta pe el pentru a te ajuta, indiferent cu ce, fără a ezita. El va spune toate lucrurile potrivite și te va face să te simți mai bine fără vreun efort.

4. Atracția crește în continuare

Nu contează dacă ai fost cu el timp de un an, doi sau cinci. Atracția pe care o simți pentru el nu va scădea niciodată pentru că este atât de implicat în relație, iar tu ești la fel. S-ar putea să fi fost atrasă de fizicul lui la îneput, dar pe măsură ce relația s-a dezvoltat, te-au impresionat inima, sufletul și mintea lui. Dacă rămâne un gentleman și un tip cu adevărat plăcut, vei fi tot mai mult atrasă de el pe zi ce trece.

Citește și:   5 lucruri pe care trebuie să le știi despre o relație

5. Este serios

Nu-i este frică să se afișeze cu tine sau să își asume o relație de durată. El va investi în această relație și nu se va juca cu senimentele tale.

6. Comunică sincer și deschis

Este un tip drăguț, dar nu îți va spune mereu lucrurile pe care vrei să le auzi: în schimb va fi sincer. El înțelege că a fi deschis și cinstit unul cu celălalt este important pentru tine și va continua să facă ceea ce este bine și nu doar ceea ce ese convenabil.

7. Te lasă să fii tu

El nu va încerca să te schimbe, să te îmbunătățească sau să te forțeze să devii o versiune mai bună a ta. Dragostea lui te va face să vrei să te perfecționezi fără a fi constrânsă să o faci. El îți cunoaște și acceptă defectele și nu se va rușina cu ele. El te va lăuda și îți va îmbrățișa imperfecțiunile.

Citește și:   7 lucruri despre relația ta care ar trebui să rămână în casă

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.