9 trucuri de frumusețe care te ajută să economisești bani

Menținerea unui aspect tânăr și frumos în unele cazuri este ceva care necesită ajutor din parte machiajului. Dar nu toată lumea are aceeași capacitate de a putea folosi trucuri de make-up cu o mână fermă. Și dacă ar fi fost deja folosite în vechiul Egipt pentru ambele sexe, de ce să nu folosești astăzi aceleași trucuri pentru a ascunde oboseala, ridurile sau acele mici imperfecțiuni care par iremediabile?

1. Sfaturi pentru oboseală

Nu îți vom oferi o modalitate de a te odihni grație machiajului, dar îți oferim posibilitatea de a te preface că ai fi putut să te bucuri de somn. Pur și simplu trebuie să urmezi următorii pași pentru a avea o piele odihnită. Utilizează highlighter pentru zona superioară, apoi aplică-l și pe pleoapa superioară și termină cu un mic iluminator pentru pomeți. În cele din urmă, poți aplica concealer pe partea interioară a ochiului pentru a compensa.

2. Mai puțin este mai mult

Când nu ai timp pentru a obține un machiaj ca la carte, cel mai des lucru pe care îl faci este să aplici orice produs rapid. Este mult mai bine să folosești o mică linie de tuș sau creion pe pleoapă și, dacă este posibil, ceva în partea de jos. Restul feței va fi ascunsă de un aspect pătrunzător și pleoape foarte elegante. Desigur, va fi doar o reparație rapidă, nu te aștepta la minuni, pentru că o privire apropiată va dezvălui ceea ce nu porți.

Citește și:   8 semne că nu bei suficientă apă

3. Linii perfecte pentru ochi

Când vrei să mărești ochii și să îți conturezi o privire mai expresivă, extinzi de obicei linia tușului la limite neașteptate. Dar, deși în unele cazuri sunt opere autentice de artă, abstracte de cele mai multe ori, ceea ce vrei este să arăți profesional. Pentru aceasta, trebuie doar să tragi o linie până la lungimea dorită. Atunci o vei prinde de parte superioară, lăsând un gol între cele doua linii. Practic, tragi conturul formei. În cele din urmă, umpli interiorul cu grijă. Deci nu vei avea nevoie de cutii, șabloane sau alte trucuri suplimentare. Cu mâna liberă.

4. Reciclarea machiajului

Pentru a obține un aspect spectaculos ai nevoie de un bun dermatograf pentru genele tale. Dar când ieși pe grabă și nu îl poți găsi, o perie fină simplă poate fi salvarea ta. Ia-ți rimelul și, cu grijă, scoate-i cu peria, pentru a putea utiliza același produs în ambele scopuri. Inutil să spun, va trebui, de asemenea, să-l aplici pe gene pentru a completa look-ul.

Citește și:   Cum sa previi varfurile despicate

5. Buze voluminoase

Obținerea buzelor cărnoase nu mai este ceva exclusiv celebrităților cele mai bogate, dar oricine și le poate permite. Dar de ce să nu economisești o mulțime de bani, doar utilizând niște ruj. Pentru a crea un efect de volum, poți folosi mai multe nuanțe de ruj. Nuanța din mijloc și de interior trebuie să fie mai deschisă decât conturul.

6. Sprâncenele perfecte

Pentru unii, este o zonă dată uitării și pentru alții o problemă importantă. Dar când vrei să ai pur și simplu sprâncenele perfecte, va trebui să folosești doar o perie mică pentru a le aranja. Apoi folosind un creion e vei contura ca apoi să le desenezi și în interior. Datorită acestui lucru poți uita de orice tip de imperfecțiune, fie sprâncenele prea rare, fie o formă neatrăgătoare.

7. Evită petele

Când aplici machiajul, cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla este ca puțin fard sau rimel să cadă peste o zonă finisată deja. Dacă începi să ștergi cu ceva, îți poate strica munca. Pentru a evita aceste pete, poți să plasezi doar o mică bucată de carton în mijlocul zonei pe care o dorești acoperită, împiedicând ca produsele cosmetice să-ți cadă pe față.

Citește și:   7 obiceiuri ZILNICE care îți fac pielea mai frumoasă

8. Contur cu putere dublă

Dacă dorești ca conturul ochilor să aibă un efect mult mai superior, nu uita să îl pui în frigider. Trucul constă în faptul că, atunci când este aplicat, efectul rece va cauza vasele de sânge din zonă să se contracte, reducând efectul de îmbătrânire și sporind considerabil eficiența acestuia. Te va face astfel să arăți mai tânără.

9. Trucuri pentru vara

Când se apropie vara, este foarte frecvent să vrei să îți îndepărtezi părul din diferite părți ale corpului. În zona bikinilor, poți fi expus unei iritări foarte frecvente, dar aceasta are o soluție ușoară. Va trebui doar să utilizați un mic deodorant în acea zonă.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.