9 secrete pe care bărbații nu le vor recunoaște

Ce știm despre bărbați? Se pricep la tehnologie. Iubesc fotbalul și pescuitul. Unii au barbă mare. Și… poate cam atât. Iată câteva aspecte despre ei – probabil că ei ar fi preferat să rămână însă secrete:

1. Au nevoie de momente de inactivitate

Asta e ceva neașteptat, dar ei nu vor să ia mereu decizii și să își asume responsabilitatea pentru ele. Uneori, ei vor doar să aibă timp să stea alături de persoana iubită sau să se bucure de niște momente în care nu fac, pur și simplu, nimic.

2. Bărbații nu observă lucrurile mărunte

Bărbații gândesc la nivel înalt. Nu le mai atrage atenția la toate lucrurile mărunte. Poate că ar fi bine să le urmezi exemplul, ca să te poți bucura de o situație în ansamblu.

3. Se gândesc la lucruri fără sens pentru a-și descărca mintea

Poți să crezi că bărbații nu se gândesc în fiecare minut la întâlniri, la împrumuturile de la bancă sau cum să salveze lumea de încălzirea globală? De fapt, ei se gândesc uneori la tot felul de prostii.

4. Și ei se tem

Bărbații sunt victimele imaginii de erou pe care le-o impune societatea. E destul de greu să trăiești cu asta, deoarece și lor le e frică de necunoscut și se îndoiesc de corectitudinea deciziilor lor, la fel ca și femeile.

5. Analizează fiecare fată care trece pe lângă ei

Bărbații se vor uita mereu cu o privire admirativă pe fetele frumoase. Omenirea își datorează existența abilității masculilor de a evalua înfățișarea femeilor, alegând-o pe cea mai potrivită ca să devină mama copiilor săi. Acest lucru e în firea lor și acest lucru nu o să se schimbe.

6. Prețuiesc sprijinul

Bărbații au nevoie de sprijin moral în aceeași măsură în care au și femeile. Fiecare om are nevoie de sprijin, deoarece ritmul rapid al vieții moderne și stresul emoțional nu fac diferența între sexe.

7. Bărbații riscă să fie respinși mult mai mult decât femeile

Când vine vorba de întâlniri, femeile au de-a face cu mult mai puțină respingere decât bărbații. Dacă nu vor să iasă cu cineva, un alt bărbat își va încerca norocul. Ele se pot întâlni cu o mulțime de bărbați, fără să riște să fie respinse direct. Bărbaații trebuie să fie, de cele mai multe ori, cei care fac primul pas, iar de fiecare dată când fac o mișcare, există o șansă să fie respinși.

Citește și:   10 tipuri de rochii care se potrivesc tuturor femeilor

8. Societatea pune o presiune enormă pe bărbați să se poarte bine cu femeile

Fie că recunoști sau nu, bărbații trebuie să știe să se poarte cu femeile mai mult decât invers. Ei sunt făcuți să creadă că nu sunt bărbați adevărați dacă nu pot să atragă o femeie.

9. Bărbații sunt încurajați să fie independenți și să nu ceară ajutor

Atunci când o femeie cere ajutor pentru ceva, de obicei nu se teme că va fi judecată. Totuși, mulți bărbați sunt crescuți cu ideea că trebuie să fie independenți și puternici.

 

Citește și: 10 obiceiuri ale femeilor care îi enervează pe bărbați

Deși bărbații sunt atrași de fizicul femeilor, comportamentul acestora joacă un rol decisiv în viitor. Iată câteva obiceiuri de-ale femeilor care îi pot enerva până și pe cei mai calmi bărbați:

1. Pui întrebări prostești

Întrebările legate de înfățișarea femeilor îi irită pe bărbați, pentru că de obicei îi pun pe bărbați în situații dificile și e greu să găsească un răspuns corect.

2. Îi cureți lucrurile

Ceea ce femeilor li se pare un haos, pentru bărbați poate să fie o grămadă de lucruri perfect ordonate, în care fiecare obiect este la locul său. Curățenia printre lucrurile sale poate să aducă multe certuri, pentru că nu va mai ști unde să găsească nimic la nevoie.

3. Distracția continuă

În ciuda faptului că bbărbaților le plac femeille care știu să se distreze, alcoolul în exces, prietenii zgomotoși și petrecerile din fiecare noapte s-ar putea să nu fie pe placul cuiva care are nevoie de o relație serioasă.

4. Bârfa

Dorința constantă de a discuta despre înfățișarea cuiva sau de a bârfi despre ce au mai făcut cunoștințele voastre îl poate face să se simtă iritat.

5. Te îmbraci în haine care nu sunt confortabile

Dorința de a arăta uimitor chiar și pentru o plimbare în parc, care te face să îți iei pantofi cu toc și o rochie strâmtă s-ar putea să nu fie apreciată, deoarece îți vei crea niște probleme în plus, iar bărbatului tău îi va reveni rolul de asistentă.

6. Când ocupi tot spațiul cu lucrurile tale

S-ar putea să îți enervezi partenerul dacă umpli tot spațiul din baie cu sticluțe stranii, pe care nici măcar nu le folosești, în timp ce el își ține lucrurile de care chiar are nevoie pe un raft mic.

Citește și:   10 trucuri de stil care te vor ajuta să fii fabuloasă

Citește mai jos: 10 articole vestimentare ale femeilor pe care bărbații le URĂSC

7. Îi dai indicii  voalate despre cadourile pe care ți le dorești

S-ar putea să nu fie prinse de către partener. Dacă îți dăruiește ceva după ce tu i-ai spus ce vrei, el va simți că decizia nu mai e a lui. Nu-l pune să dea explicații dacă vine cu altceva la tine.

8. Plângi fără niciun motiv

Atunci când văd femei plângând, bărbații se sperie și nu știu cum să se comporte. În timp, acest comportament va cauza numai nervi, nu milă. Nu vei câștiga o dispute cu lacrimi.

9. Aveți discuții de prisos

Atunci când aduci în discuție opiniile prietenilor sau părinților, îți pierzi autoritatea și îți enervezi bărbatul, pentru că problema era și trebuia să rămână între voi doi.

10. Când îi faci să te aștepte prea mult

Bărbații urăsc să aștepte ca partenerele lor să fie gata. Întâlnirile care sunt amânate foarte mult și promisiunile neîmplinite că vei fi gata în curând îi fac pe oameni să se îndoiască de punctualitatea și responsabilitatea ta. Probabil că nu va aprecia foarte mult coafura ta complexă din cauza căreia ați întârziat.

 

Citește și: 8 tipuri de femei pe care bărbații le URĂSC

Toți bărbații au niște idealuri după care se orientează atunci când sunt în căutarea femeii perfecte. Acest lucru e valabil atât din considerente ce țin de aspectul exteriror cât și de comportament și personalitate. Ei bine, așa cum au niște standarde cu privire la ceea ce își doresc, știu cu siguranță și ce îi deranjează la partenera de viață.

Iată 8 tipuri de femei pe care bărbații le urăsc:

  • Femeile geloase și paranoice

Puțină gelozie demonstrează că îți pasă  de persoana cu care ești într-o relație. De aici și până la a-i controla telefonul și conturile sociale e o mare diferență. Bărbaților le plac femeile încrezătoare, iar o criză de gelozie iscată de fiecare dată când vrea să iasă cu băieții, nu face decât să diminueze atracția. Încearcă să-ți schimbi atitudinea, altfel riști să pierzi bărbații de lângă tine.

  • Femeile care „se pisicesc”

Pisiceala excesivă și vorbitul pe un ton smiorcăit denotă o nevoie exagerată de atenție și imaturitate. Uneori este amuzant, însă dacă faci din asta un obicei, îi vei face pe bărbații de lângă tine să te considere obositoare.

  • Femeile posesive
Citește și:   7 metode care te ajută să treci rapid peste o despărțire

Bărbații au nevoie să știe că pot să facă tot ceea ce își doresc și că femeia pe care o au alături are încredere. Dacă se simte constrâns, se vor crea presiuni în relație și își va pierde interesul. Dacă îi dai mesaje tot timpul și vrei să-i știi fiecare mișcare, vei demonstra că ești disperată după atenția lui.

  • Femeile bârfitoare

Bărbaților nu le place să asiste la bârfe. Nu le pasă cum a slăbit X ori ce operații și-a mai făcut Y. Mai mult, atunci când femeile vorbesc urât despre alte femei par neîncrezătoare și invdioase și creează o atmosferă negativă. Femeile răutcioase care critică fără niciun motiv nu sunt deloc atractive.

  • Drama Queen

Este foarte obositor să fii alături de o persoană care se victimizează constant și face din orice o dramă exagerând proporțiile unei stuații.

  • Femeile insistete

„Când o voi cunoaște pe mama ta?”, „Vrei să ne mutăm împreună?”, „Câți copii vrei” „Când ai vrea să ne căsătorim?”- astfel de întrebări îi fac pe bărbați să se simtă presați și constrânși. Cel mai bine e să lași lucrurile să vină natural, altfel riști să-ți faci partenerul să se simtă oblgat să-și asume un angajament care l-ar putea speria

  • Femeile prea autoritare

Suntem cu toții de acord cu egalitatea de drepturi și de opinie a sexelor. Nu mai trăim vremuri în care bărbații dădeau cu pumnii în masă pentru a se face înțeleși, însă nici o femeie cu o astfel de atitudine nu poate fi prea apreciată în ochii partenerului. Bărbații se simt demasculinizați atunci când femeile își manifestă autoritatea și simt nevoia să controleze totul.

  • Femeile false

Unul dintre lucrurile pe care bărbații le urăsc cel mai tare la o femeie este falsitatea. Cu toții încercăm să facem o impresie bună, însă de aici și până la a ne  preface că suntem cu totul și cu totul alte persoane este cale lungă. Autenticitatea este un atu care ne face să ne evidențiem din mulțime. Dacă încerci să te comporți diferit, înseamnă că nu ai încredere în tine și că nu ai ceva al tău special de oferit. Nu are niciun rost să pretinzi că ești ceea ce nu ești, pentru că ar trebui să-ți dorești ca persoana de lângă tine să te iubească pentru ceea ce ești.

 

Lasă un răspuns