9 poziții ale corpului care îi fac pe cei din jur să te judece

Limbajul corporal există de mai mult timp decât produsele cosmetice, hainele și limbajul verbal, așa că e normal să influențeze modul în care oamenii ne percep. Iată câteva gesturi pe care nu ar trebui să le faci dacă nu e nevoie neapărată, dacă vrei să rămâi o persoană atractivă:

1. Mâna strânsă la spate

Dacă îți ții mâna strâmt la spate transmiți un semnal negativ intens pentru ceilalți. Cu cât îți ții mâna mai sus, cu atât pari mai răuvoitoare.

2. Glezne încrucișate

Gleznele încrucișate arată că nu suntem siguri pe ce spunem. Dacă îți mai ții și mâinile în buzunare, poți să pariezi că nimeni nu te va asculta. Atunci când îți ții mâinile în buzunar, e semn, de cele mai multe ori, că încerci să-ți ascunzi nervozitatea.

3. Mâinile împreunate

Mâinile împreunate sunt o versiune mai mică a brațelor încrucișate pe piept. „vreau să mă apăr, nu vreau să te apropii de mine” – asta transmiți oamenilor când faci acest gest.

Citește și:   Zodii complet opuse care fac cuplul perfect

4. Mâinile împreunate în pumn

Această poziție a mâinilor transmite teamă și tensiune și, cu cât e pumnul mai ridicat, cu atât mai tensionat/ă ești. Va părea că te aperi de o eventuală lovitură, iar oamenii vor simți asta.

5. Spatele aplecat

Postura aplecată nu numai că îți afectează corpul, dar le transmite altora că ești neajutorată, că nu ești sigură pe tine și că nu te simți bine, în general. Îndreaptă-ți spatele și ridică-ți picioarele atunci când pășești – acest lucru îți va schimba înfățișarea mai mult decât o rochhie nouă, să fii sigură.

6. Zâmbetul strâmb

Pentru mulți oameni, zâmbetul strâmb a devenit un obicei – prost. Oamenii îl percep ca pe o grimasă de sarcasm. Nu îi lua drept exemplu pe tipii răi din filme – ca să ai mai mulți admiratori, încearcă să ai un zâmbet sincer și deschis.

7. Palma întinsă spre interlocutor

Nu mulți oameni sunt atenți la acest gest, dar ar trebui să ai grijă. Nu-ți pune totuși mâna în fața interlocutorului , pentru că acest gest înseamnă „te rog să nu mai vorbești”.

Citește și:   Ce spune despre tine felul în care îmbrățișezi

8. Cu pumnii în șolduri

Aceasta este o poziție destul de agresivă, deși uneori stăm așa pentru că nu știm unde să ne punem mâinile. Stând așa transmiți că nu ești nicicum de acord cu interlocutorul tău.

9. Mișcarea degetului mare

Cu toții știm acest deget – cineva arată cu degetul undeva în spate. Dacă faci acest gest va părea că zici „Da, știu, știu” și că ești complet nepăsătoare în legătură cu lucrurile pe care le spui.

Cazare Eforie Nord

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.